Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NEPREMOČLJIVA PODLOGA

NEPREMOČLJIVA PODLOGA

Doma imamo 4 letnika, ki mu ponoči še uide, zato iščem poceni nepremočljivo podlogo, ki jo bom lahko odnesla tudi na morje. Ima kdo kakšno idejo?

Te podloge so v BC in povsod full drage čez 30 eur???

V Leclercu sem jaz dobila za razumen denar, ampak je tega že nekaj let in ne vem, če še imajo. Nepremočljiva podloga z elastikami na vogalih, da zatakneš pod jogi. Z ene strani “plastična”, na drugi z nekim bombažem kosmatena, da je prijetna na otip. Imeli so za različne velikosti jogijev.

Jaz sem jo naročila na: http://www.uubo.eu

za samo 11,50 eurov

link (ne zanm naredit aktivnega):

http://www.uubo.eu/BabyPosteljnine/posteljnina/nepropustnezascite/nepropustnezascite.html

Ena opcija so Pampesove podloge, ki jih dobis v Mullerju. To niso za previjat, ampak so prav podloge za pod rjuho. In na obeh koncih imajo dodano tkanino, da jo zataknes pod jogi. Cena je manj kot 10€, za na morje odlicno, za vsak dan pa ne.

Racmanove podloge so drage, a vecne. Ce imas BCkartico, so zdaj zunaj kuponi za 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust z celotni nakup. Ce ti nekdo z Diners kartico pridobi bon, bos dala se 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj. To so edine podloge, na katerih otrok ne svica.

V Sanolaborju, za enkratno uporabo manj kot 50 centov za čez celo posteljo (lahko tudi manjše dimenzije), približno isti sistem kot Pampers, le mnooooogo ceneje.

V Leclercu jih še imajo in je cene pribl. 20 eur (17 – 20) za velikost postelje 160×200 cm, za manjše postelje še manj.
Jaz se za nakup nisem odločila, ker imajo elastiko na vogalih, mi pa smo podlogo dali počez čez zakonsko posteljo.
Ampak…te podloge so plastične in na koncu sem se odločila za racmanovo in moram reči, da je super, ta stara dva ne švicava:). Sem jo pa kupila na racman.si, v BC so nerazumno dražje.

Priporočam UUBO PODLOGE – sama sem jo kupila že pred dvema letoma in jo imamo še zdaj pri drugem otročku. Daš jo pod rjuho, tako da jogi ni moker. Pa še cena je bila njabolj ugodna, ker sem takrat prečesala vse trgovine.
Ko še nismo imeli te podloge smo imeli kar sranje z mokrim jogijem, ker je bil jogi moker in še zasmrdelo se je, tako biti da brez podloge pri otroku, ki nima več plenic, ni varno. Nikoli ne veš, kdaj mu uide. Na dopustu pa sploh, ker ni veliko postelj, da bi otroka premestil.

Pozdravljeni, malo berem in sem videla da iščete predlogo. Vem, da je 4 leta malo po starosti, ampak otrokom kasneje v možganih dozorijo zadeve, ki vplivajo na zadrževanje urina. Naš fant je lulal ponoči in se močno sekiral zaradi tega, pa smo poskušali marsikaj. Glede na vse stroške pranja8 najprej pižama, rjuha, prašek ,voda in elektrika) ko otrok polula posteljo in strošek nakupa hlačk rodger se cena hitro povrne. Res stanejo 2 hlačke s senzorji in vtičnica okrog 105 €, ampak naš fant je v 1 tednu postal suh in ni več lulal od takrat – več kot pol leta je od takrat ko smo mu jih kupili. Čeprav je na senzor vlage, ni škodljivo, je pa učinkovito.

Prisegam na Racmanove, kljub ceni. Povprašaj na njihovi spletni strani, če imajo kakšno z lepotno napako – so cenejše.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- Ponudba oblačil, obutve, opreme in igrač za malčke: http://www.mojalbum.com/marsha.

Pri nas nihče ne švica, pa redno uporabljamo te podloge iz Leclerca na vseh posteljah (tudi na najini smo jo imeli, dokler so še hodili ponoči k nama, da smo preprečili kakšno nesrečo). Nobenih težav s potenjem.

New Report

Close