Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nepremočljiva prevleka za posteljo

nepremočljiva prevleka za posteljo

zanima me kje se dobi nepremočljiva prevleka za posteljo namreč se odvajamo od plenic..?

V Sanolaborju jih dobiš za enkratno uporabo (večje ali manjše) pa tudi tiste pralne. Za enkratno uporabo jih dobiš tudi v lekarnah.
Jaz sem uporabljala tiste za enkratno uporabo in tiste za pol postelje (v bistvu za pod predel, kjer je ritka).
LP

Jaz sem jo kupila v Sanolaborju. Dobiš pa tudi podloge za enkratno uporabo, a jaz imam takšne manjše in če se ponoči otrok obrača, so neugodne.

LP, Meti

Pozdravljena Meti,

kakšna pa je bila cena te pralne podlage?

V Leclercu imajo takšne, ki imajo na zgornji strani flanelo, spodaj pa nepremočljiv material, narejene so kot jogi rjuhe in prekrijejo ves jogi. Sitno je le, ker se precej skrčijo. Otroka imata posteljo 80 krat 190, pa na jogi za las nategnem rjuho, ki je mišljena za normalno posteljo, torej za 90 krat 190 oz. 200. Drugače je pa super zadeva, pa tudi predrage niso te rjuhe.

Jaz sem nepremočljivo podlogo kupila v Baby centru 120 krat 60 za ceno 2990.

Podjetje Racman (poglej na spletni strani) ima več različnih dimenzij prevlek. So izredno prijazni in ti lahko ponudijo tudi s kakšno vizualno napako, cena pa je zato mnogo nižja. Zavrti telefon ali jim po meilu pošlji, saj zelo radi ustrežejo. Prevleke pošljejo tudi po pošti.

New Report

Close