Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nepremočljivi čevlji

nepremočljivi čevlji

Hej!

Rada bi kupila nepremočljive čevlje (zase), pa ne vem ne kje ne kam … Trgovke zagotovijo nepremočljivost vsakega čevlja, da bi le prodale… Jaz pa bi rabila ene zares nepremočljive, da bi tudi sneg pa plundro zdržali kaj več kot 5 minut… Mi lahko kaj svetujete?

Popolnoma nepremočljivi so gumijasti škornji.
Relativno nepremočljivi so denimo pohodni čevlji z raznimi -texi.
Usnje – brez membrane iz mikro vlaken tudi lepo premoči.

aha, tile čevlji z raznimi tex-i … kaj to je vseeno, kateri tex je?? en moj prijatelj prisega na gore-tex, en pa pravi, da je vseeno . ??? kakšne so pa vaše izkušnje?

ja, saj vem, gumijasti bi bili najboljši, samo bi me čudno gledali.

Jaz sem kupila (po čudnem naključju) enake kot za otroka – Super Fit Goretex…

Nič ne gre skozi… Preverjeno v teh treh dneh…., toplo pa tako, da so not samo tenki stumfki.

Tanja

Tudi jaz danes kupila enake kot našemu malčku – Alpinine na 2 ježka.

KAMIK -preverjeno
tudi za otroka

tudi za mene tako kot za hči kupujem goretex – imam ene od superfit-a in ene od are – oboje imajo ali v humanicu ali v šiški (pri nakboljšem sosedu na prušnikovi). Oboje preverjeno (kupljeno lani in predlani) nič ne prepušča- cena pa je cca 20.000 sit.

Nova Tanja – do katere številke pa grejo (otroške) Superfitke?
Ker se našima dvema super obnesejo, sem ob tvojem postu prišla na idejo, da si jaz omislim enake…

lp tanja

tudi mi smo letos 7-letniku kupili Kamik škornje … v vsej mokroti zadnjih dni je noga topla in niti sledu o vlagi

B.

Ne vem do katere cifre gredo, ampak domnevam da so kar za odrasle… Jaz sem nanje naletela v eni mali štacunici v Plavi laguni, kjer so imeli zadnja dva para od lanske zaloge za manj cvenka kot so običajno. Je pa Andreja zgoraj napisala kje jih še najdeš…

Tanja

Hvala :)))

lp tanja

New Report

Close