Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nepremočljivi čevlji iz Lidla za 14,99 eur

nepremočljivi čevlji iz Lidla za 14,99 eur

[img]http://shrani.si/f/Q/Lm/48T6LrAh/cevlji.jpg[/img]

Evo POHODNIŠKI ČEVLJI. Zračni, neprepustni za vodo in odbijajo veter zaradi všite TEX – membrane. Ženske velikosti od 37 do 41, moške 42 do 46.

A mislite, da so dobri in res nepremočljivi? Res so ugodni, 15e.

Mi smo v Lidlu in Hoferju za tamale kupovali, dokler jim je noga tako hitro rasla.
In za eno sezono so bili super. Dobro, ravno v lužo jih postavit ni treba, ampak do šole in nazaj, pa za popoldan so se odlično odnesli. Ko je bilo konec sezone, so romali v smeti.
Za no sezono ponavadi odlični, za kaj več pa, ne vem, naši so jih uničili.

Kere čevlje pa kupiš za več kot eno sezono še danes?

Jaz sem si v Hoferju kupil superge za prosti čas in se kar vredu držijo.

Sem pa kupil hribovske čevlje v “športnem Lidlu”, torej v Decathlonu. So bili pol cenejši od najbližjih v drugih trgovinah. Jih ne morem prehvalit. Ne drsijo nič, in bil z njimi zadnjič na Mangrtu po ferati.

Slike sicer ne vidim, si pa predstavljam, da je nekaj podobnega, kot sem kupila (in pozneje še mož) kako leto nazaj. Zelo udobni (imam skomplicirano stopalo), lepo se hodi, niso pa nepremočljivi. Jaz jih redno sprejam z impregnacijskim sprejem. Potem nekaj časa držijo. Sicer pa, jaz imam še ene, precej dražje, pa ravno tako “spuščajo”. Vsekakor vredni svojega denarja!

Treba je nekaj vedet. Kvaliteta stane malo več kot 15 €. Nemogoče je napravit dobre čevlje za 15 €. Ni sanse.

Čevlji odporni na veter? Haha, prvič slišim, a da nog ne odpihne?

Vzameš pvc vrečko, natakneš na nogo, obuješ čevlje in imaš neprepustne čevlje. V lidlu nikoli ne bi kupil več obutve. Klump od klumpa.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________


Ne vem no, … za 15 evrov? Sem zelo skeptična in ne bi kupila.

Link do letaka. Iscem za hci ki rabi st 38 nekaj podobnega da ima za v mokrem do sole.

kot nekateri pravijo. Za eno sezono čist OK.

In tak boš hodil okoli ja… še nisem srečala nikogar z vrečkami na nogami.

Nimam sicer izkušenj z lidlovimi čevlji, ampak, koliko pa misliš, da je proizvodna cena čevljev, ki jih drugje prodajajo?

Nimam sicer izkušenj z lidlovimi čevlji, ampak, koliko pa misliš, da je proizvodna cena čevljev, ki jih drugje prodajajo?
[/quote]

Točno tako,
danes je že splošno znano, da kitajske firme delajo za pestižne znamke, kot za “no name” znamke iz istega proizvodnega traku. Proizvodna cena je za vse enako, plačaš le ime blagovne znamke (nike, adidas…) Ves dobiček gre lastniku blagovne znake, ki potem lahko sponzorirajo vrhunske športnike z bajnimi vsotami…)

Za otroke je sigurno odlična obutev za eno sezono za to ceno, saj jo itak prerastejo. Odrasli pa lohka kupijo, pa vidijo kolk sezon zdržijo. Seveda na udobnost ne gre pozabiti. Jaz sem ene za probo kupil in jih imam že 2 sezoni, pa so udobni za hodit.
Pri obutvi je zame daleč pred vsem prvi in edini pogoj udobnost obutve, šele potem cena obutve.

Za eno sezono so odličen nakup, pri nas jih je še ta drugi ponosil do konca. Letos kupim spet in to po 2 para. Enega številko večjega, ker obvezno sredi sezone zrastejo noge.

Joj ljudje, govora je o odraslih čevljih in ne otroških! Tudi ponudba je le za odrasle.

A misliš, da otrok ne more obuti št. 37 ali 40?

sem si kupila take pohodne čevlje, nepremočljive, za psa šetat, pri hoferju

nisem jih mogla nosit, ker so me vsakič na vrhu opetnika ožulili do krvi.

ne kupujem več poceni čevljev v diskontnih trgovinah

Znašš že brati, sam razmišljat pa ne znaš.
Očitno nimaš otrok. Danes večina osnovnošolskih otrok že nosi številke čevljev v tem razponu iz letaka 🙂

A pri vas je edini kriterij vzdržljivost? Udobje, material nič ne pomeni? Jaz sem prejšnji teden v navalu črednega nagona tamalemu prvič kupila zimske čevlje v lidlu, pa mi je že žal. Podplat je tako trd kot bi bil pancer ni šans, da bo lahko v njem normalno upognil stopalo. Sem doma primerjala s kamik od lani in razlika je očitna. Bo imel za rezervo, ampak za vsak dan pa sigurno ne.

stric jih vedno tam kupuje, pa je res dosti zunaj na dežju, slabo vreme itd..Odlično se držijo, prav tako iz hoferja.

Si ovca in kupiš, ker vsi kupujejo, ne pogledaš pa, kaj kupuješ!
A če bi vsi skočili z mosta v plitvo reko, bi ti tudi? Ker pač vsi skačejo….

Samo enkrat sem kupil tako poceni čevlje v takrat še turbo šuhu, vzel sem dvoje za doma, pa so oboji šli v enem mesecu. Toliko o poceni robi, kako se splača.

Točno tako,
danes je že splošno znano, da kitajske firme delajo za pestižne znamke, kot za “no name” znamke iz istega proizvodnega traku. Proizvodna cena je za vse enako, plačaš le ime blagovne znamke (nike, adidas…) Ves dobiček gre lastniku blagovne znake, ki potem lahko sponzorirajo vrhunske športnike z bajnimi vsotami.
..)

Za otroke je sigurno odlična obutev za eno sezono za to ceno, saj jo itak prerastejo. Odrasli pa lohka kupijo, pa vidijo kolk sezon zdržijo. Seveda na udobnost ne gre pozabiti. Jaz sem ene za probo kupil in jih imam že 2 sezoni, pa so udobni za hodit.
Pri obutvi je zame daleč pred vsem prvi in edini pogoj udobnost obutve, šele potem cena obutve.
[/quote]

točno tako, ampak tisti, ki so dali za “isto sranje drugo pakovanje” veliko denarja, očitno mislijo, da so njihove pa izdelali vrhunski švicarski strokovnjaki, z vsem bio in oh in sploh materialom.

Nimam sicer izkušenj z lidlovimi čevlji, ampak, koliko pa misliš, da je proizvodna cena čevljev, ki jih drugje prodajajo?
[/quote]
proizvodna cena je eno, drugo pa je, koliko so dali za razvoj obuvala..
in hvala lepa za tak čevelj, ki mogoče res ni premočil, ampak kaj mi je koristil, ko pa sem prišla s sprehoda vsakič s krvavimi petami od obribanega….
v salomonkah pa se počutim, kot da po oblakih hodim…
mogoče je komu brezveze dati tistih 30 – 40 EUR več…

Nimam navade kupovati poceni stvari, enkrat pa sem kupila nekaj med supergami in pohodnimi čevlji v Decathlonu za 10 eur. Že tretje leto vse OK, mehki, za v bližnji gozd. Ne morem prehvalit. Torej včasih se posreči, da je kakšna cenena stvar čist ok.

New Report

Close