Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Neprimerna izjava Barbre Drnač

Neprimerna izjava Barbre Drnač

Omenjena gospa je na FB strani od Zvezde plešejo komentirala (včeraj prebrala komentar), da Špela potrebuje lift, da naredi lift. Taka izjava se mi zdi skrajno nesramna in gospa se je pokazala v svoji luči tudi z drugimi komentarji.

svojega Bojana Požarja….

To je pa res grdo, Spela je ta prava zenska z vsemi oblinami vred, Drnacka pa naj bo tiho k ji une dve nitki iz riti visijo, pa njena hcera je tud obup od obupa, same neke veganske kosti.
Pa nisem bila prej nikol za Spelo, zdej pa ko vidim kok se trudi in kako dobro plese, res ima ritem za muziko, pa navijam za njo. Meni je top ta prava zenska.

svojega Bojana Požarja….

To je pa res grdo, Spela je ta prava zenska z vsemi oblinami vred, Drnacka pa naj bo tiho k ji une dve nitki iz riti visijo, pa njena hcera je tud obup od obupa, same neke veganske kosti.
Pa nisem bila prej nikol za Spelo, zdej pa ko vidim kok se trudi in kako dobro plese, res ima ritem za muziko, pa navijam za njo. Meni je top ta prava zenska.

A ti si pa kaj bolj prijazne sorte? Preberi tvoj komentar… je enako zaljiv kot njen.

In kaj si ti boljša od te Drnačke? Kar preberi, kaj pišeš. Pa saj če bi samo o njej, zato da ji vrneš besede o Špeli, ampak si se spravila še na njeno hčerko, ki nima pri izjavah svoje matere nič in tudi dvomim, da je tebi osebno kaj hudega storila. Tako da kar lepo tiho bodi in sebe spravi v red, preden karaš druge.

Ja je zaljiv, zato ker Drnacka zali vse zenske, ki niso take kot ona. Kdo pa danes rad gleda samo kost in kozo?? To ni vec ne moderno ne lepo, najmanj pa zdravo.

Kaj se sedaj vlečeš ven? Govora je o nesramnosti in žaljenju. In v tem si ti njej enaka. Ali je manj nesramno, če žališ vitko osebo, kot če žališ debelo? Ti ne maraš gledat kosti, ona ne mara gledat špeha. Zakaj misliš, da ona ne sme komentirati špeha, ti pa kosti lahko? Ne očitaj drugim, kar počneš sama.

Lej, napadla ni samo njene zunanjosti, ampak tudi osebnost, da kljub trudu in vsemu znanju ni sposobna narediti lifta, za to se gre, pa pustimo zdaj zunanjost in kdo je debel in suh.
Lahko pa glasujemo kdo je zs kosti in kdo za meso?

Kdor je z bd imel kadarkoli kakrsnekoli opravke, ga ta izjava ne cudi. Pravzaprav je zelo mila.

Saj tudi ti si napadla njo, tako zunanjost kot osebnost, za piko na i pa še njeno hčerko, prav tako zunanjost kot osebnost, ki sploh nima pri tem nič. Torej še enkrat, v čem si ti boljša od nje?

Barbiko je zdravje že orng teplo v preteklosti, a je kaj čudnega glede na njen jezik.

Ta kavka je že fasala svoje, pa še bo.

Očitno Špeli zavida njene obline, predvsem joške, ki so pri Špeli kakopak umetne. Medtem ko sama ni zdržala imeti vsadka po operaciji raka?!

Ma ta ćurka ni vredna, da se njene izjave in zapise sploh omenja. Žleht baba, tako kot njen Čurimuri.

Ne morem verjeti, da tale Drnačeva “gospa” še vedno premore in nosi v sebi toliko zlobe, glede na to, da je bila narava še dokaj milostna do nje in ji je kljub hudi bolezni dala še eno priložnost. Nekaterih pa res čisto nič ne izuči. Še bodo padale lekcije, mogoče bolj krute, kot so bile prve. Prepričana sem, da Špela Grošelj nikoli ne bi bila sposobna izustiti tako nesramne izjave, in da zna v človeku videti še kaj drugega razen odvečnih kilogramov in centimetrov. Če Barbra pri vsem trudu, ki ga Špela tedensko vlaga v svoje plesne nastope, ki jih pohvalita tako vrhunska strokovnjaka, kot sta Škufca in Venturini, ni sposobna videti ničesar drugege kot Špeline postave, naj naredi plesnemu svetu uslugo in naj za vedno zapre kljun, da se ne bo še bolj po nepotrebnem smešila!

Ah daj, Škufca in Venturini sta gotovo dovolj plačana, da kako svoje mnenje zadržita tudi zase. To je oddaja, ki naj bi bila polna dobre energije in je tudi zrežirano, kako se mora kdo obnašat, kaj govoriti in kako govoriti. Tudi če pove kritiko, mora biti povedana skrajno prijazno. Saj menda ne misliš, da bi ji kdo rekel, da bi ples popestril kak dvig, a je žal zaradi njene teže to nemogoče? Sploh Škufca se mi zdi ravno pravi, da bi lahko izjavil še kaj bolj nesramnega, a je pač plačan, da je prijazen.

Kako je pa ta gospa lepa. Kjerkoli se prikaže, vse onemijo. Res ima eleganco, gibanje… top.
Njen Požar je pa itak edini raziskovalni novinar. Jaz sem ga volila! Bi bilo zabavno.

On je prvi in edini, ki razkriva vse podlosti politikantov,

Drnačka je carica, njena hči tudi /jaz ne jem tega, sem za šnicelj, tenstan krompir in solato/ , cenim njen trud, znanje. Požar je pa itak legenda. (strah in trepet elite)

Tale izjava je poden od podna.
Grozno.
Jaz mislim, da če si kao neka estradnica, si vsega tudi ne moreš dovoliti.
Ziher je jezna, ker nje niso v oddajo povabili.

Razen onih, ki ga plačajo, drugače je pa gnoj. Ona je pa že kakšno grdo izjavila. v smislu, da so ljudje gamad, drhal, nekaj takega… (seveda ne njena politična opcija)

Jaz bom komentirala videz drugih

[img]https://images.24ur.com/media/images/424xX/Dec2004/6027598.jpg?v=d41d[/img]

Za popi….huda sploh zobe.

Ona je pa že kakšno grdo izjavila. v smislu, da so ljudje gamad, drhal,
[/quote]
Se strinjam z gospo. Tole je absolutna resnica.

Bba je mentalni iztrebek in na istem nivoju, kot tukaj najbolj glasno pisoče monklje.

Od teh javnih osebic v Slo? Da so sposobni plemenitega vedenja ali vsaj kulture, olike in omike? Kdo pa si zeli biti javna oseba v Slo? Morda kaksen intelektualec :)))) ?

Sicer verjamem, da se na tem forumu perfektnih oversize monovk tega ne sme izrečt, ampak ženska ima dejansko prav.

New Report

Close