Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Neprimerna izjava Barbre Drnač

Neprimerna izjava Barbre Drnač

Prav? vendar ta baba je ena od številnih trendovsko motenih, ki si je sprehranjevalni in telesnimi ekstremizmom, shiranostjo, uničila zdravje in to vse zaradi motene betice. V čem ima lahko neko obsedeno bitje z nečim, ki škoduje sebi in drugim, sploh lahko prav?

Prav? vendar ta baba je ena od številnih trendovsko motenih, ki si je sprehranjevalni in telesnimi ekstremizmom, shiranostjo, uničila zdravje in to vse zaradi motene betice. V čem ima lahko neko obsedeno bitje z nečim, ki škoduje sebi in drugim, sploh lahko prav?
[/quote]
Sploh veš zakaj gre, ali spet opletaš na prazno?

Če plesalec med plesom plesalke ne more dvignit, je jasno da je predebela. Lahko filozofiraš okoli tega po mili volji. Kar izvoli. Lahko noč.

Tudi ti si ptič iz te jate. Zato ne žali svoje jate, ker “letaš” z njimi.

Sploh veš zakaj gre, ali spet opletaš na prazno?

Če plesalec med plesom plesalke ne more dvignit, je jasno da je predebela. Lahko filozofiraš okoli tega po mili volji. Kar izvoli. Lahko noč.
[/quote]
Ne, to nikakor ne pomeni, da je predebela, bebavo.😂 D aje pa ta baba anoreksična in zblojena in da vsa stroka jasno pove, kot ve samoumevno vsak preprost človek, da takoj ko sde nekdo začne ubadat s kalorijami in selekcijo hrane, torej se obremenjuje s hrano, gre za motenost v betici. To nenehno ponavljajo, vendar trendovska norost prevlada nad razumom. In aabše kot je ta Dernačeva, da jo kljub hudi bolezni, ki si jo je sama ustavrila, je ni srečala pamet, potem ji ni pomoči.

Meni dol visi za tele kvazi karkoli so. Cajt Špele je že davno mimo, bo treba kam drugam, kot se siliti nekam, kamor ne paše.
In za kakšno delo prijet. Sicer pa lahko puca apartma, da ga njen Grega ne bo sam, tega, ki ga oddaja.
Bo vdaj zaslužila za kruh.
Sicer je pa tako, če si z nami lovil, boš še z nami jedel, so dejali psoglavci človeku, ki so ga primorali v ta lov.
Je Špeli to treba? Res?
Nima dveh rok? Potem naj pa kaj ustvari. Aja, cigu-migu ji bo vse življenje nosil kruh.
Ne za kruh, za slavo, ane, Špela? Bejž, bejž, ne delaj se norca iz same sebe.
Tiste brizgalne še nisi prerasla?

Dobro, to je res. Vendar pa si Dernačeva ravno tako ni z ničemer koristnim nikoli služila kruh, le da je slednja neprimerno bolj hudo motena od ene afnaste Grošljeve.

Dobro, to je res. Vendar pa si Dernačeva ravno tako ni z ničemer koristnim nikoli služila kruh, le da je slednja neprimerno bolj hudo motena od ene afnaste Grošljeve.
[/quote]

Drnačeva ima v glavi sol, Špela pa slamo. Prva nima dlake na jeziku, druga pa nima kaj povedati, ne pokazati. Ok, ima, Gregorja. Pravzaprav živi v njegovi senci, namesto obratno.
Drnačevi zamerim v toliko, da jo sploh omenja.

Drnačeva ima v glavi sol, Špela pa slamo. Prva nima dlake na jeziku, druga pa nima kaj povedati, ne pokazati. Ok, ima, Gregorja. Pravzaprav živi v njegovi senci, namesto obratno.
Drnačevi zamerim v toliko, da jo sploh omenja.
[/quote]

No no, to kar počne Dernačeva vse življenje, pa je oreng stara baba , se ne more opredelit kot delo in je vse življenje lepo živela in živi na tuj račun. Kaj pa je Grošljeva in kaj počne, pa ne vem.

No no, to kar počne Dernačeva vse življenje, pa je oreng stara baba , se ne more opredelit kot delo in je vse življenje lepo živela in živi na tuj račun. Kaj pa je Grošljeva in kaj počne, pa ne vem.
[/quote]

Drnačeva mi je popolnoma nepomembna.
Špeli pa želim, da se posveti sebi, ter neha s tem hlepenjem po slavi, javnosti in zaživi bolj zasebno.
Ali pa jo bo dal Grega na čevelj, kar bi bilo edino prav.
Obe skupaj nista za eno običajno, preprosto žensko. Škoda papirja.

Drnačeva mi je popolnoma nepomembna.
Špeli pa želim, da se posveti sebi, ter neha s tem hlepenjem po slavi, javnosti in zaživi bolj zasebno.
Ali pa jo bo dal Grega na čevelj, kar bi bilo edino prav.
Obe skupaj nista za eno običajno, preprosto žensko. Škoda papirja.
[/quote]
Meni nobena ni pomembna multinično bebavo, ampak tako je, stara baba se vleče po televizijskih ekranih že celo življenje in ni v življenju premaknila riti niti za eno samo koristno stvar in si ni košček kruha zaslužila s poštenim delom. Kaj bi sploh rado povedalo multinično?

Meni nobena ni pomembna multinično bebavo, ampak tako je, stara baba se vleče po televizijskih ekranih že celo življenje in ni v življenju premaknila riti niti za eno samo koristno stvar in si ni košček kruha zaslužila s poštenim delom. Kaj bi sploh rado povedalo multinično?
[/quote]

Kaj se ti sploh obešaš na MOJ post? Sem se jaz nate ali ti name? Boli me quraz za njiju in tebe. Btw, špela ima čez 30 let. In kaj, poleg skakljanja po odru zna več od one, ki je skakljala tam 20 let dlje? Penzijo?
Tako, kot ti. Ane. Multiničen si pa sam, kateri po vrsti je ta tvoj vzdevek že?
Kolk si blesav, pa že sam dobro veš.
Če ti stoji na eno z umetnimi joški, meni dol visi… Kavsaš je ne ti. Loh dam drkaš.

Kaj se ti sploh obešaš na MOJ post? Sem se jaz nate ali ti name? Boli me quraz za njiju in tebe. Btw, špela ima čez 30 let. In kaj, poleg skakljanja po odru zna več od one, ki je skakljala tam 20 let dlje? Penzijo?
Tako, kot ti. Ane. Multiničen si pa sam, kateri po vrsti je ta tvoj vzdevek že?
Kolk si blesav, pa že sam dobro veš.
Če ti stoji na eno z umetnimi joški, meni dol visi… Kavsaš je ne ti. Loh dam drkaš.
[/quote]
Kaj pa res, multinilno brezosebno sdkropucalo, ker kokodakaš kot kokoš brez še tistih bornih možganov, ki jih imajo običajne kokoši, ne?

Kaj pa res, multinilno brezosebno sdkropucalo, ker kokodakaš kot kokoš brez še tistih bornih možganov, ki jih imajo običajne kokoši, ne?
[/quote]

A tebi sploh še stopi, če se ne razpizdiš? Hahaha, debela rit in plastični joški, res si frajer… Skoč, marinka, na na na na lalala
Res na tapravo drkaš, sam takrat je mela bejba 19 let in svoje joške. No, brez jošk.
Drkaj, frajer, drkaj. Mogoče ti pa danes še špricne…

A tebi sploh še stopi, če se ne razpizdiš? Hahaha, debela rit in plastični joški, res si frajer… Skoč, marinka, na na na na lalala
Res na tapravo drkaš, sam takrat je mela bejba 19 let in svoje joške. No, brez jošk.
Drkaj, frajer, drkaj. Mogoče ti pa danes še špricne…
[/quote]
???? Je izgleda zelo hudo, vendar na nekem virtualnem forumu pač ne moreš dobtit realne pomoči, veš?…eh

1. ☺

bistveno vprašanje: kaj tebe goni, da bereš in (še huje) komentiraš tak pofl ☺

ju knou d dril …

New Report

Close