Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neprofitno stanovanje

Neprofitno stanovanje

Me zanima, kdo ima prednost. Nekdo, ki je rojen v Sloveniji, ali nekdo, ki se je priselil pred tremi leti ?  Nič več mi ni jasno.

V Sloveniji definitivno nekdo, ki ima VIP izkaznico.

Odvisno od občine. V naši npr. niti vloge ne obravnavajo, če imaš malo višji dohodek. Res samo socialci dobijo v najem občinsko neprofitno stanovanje.

Vsaka občina ima svoje pogoje – v Lj dobiš točke glede na to, kako dolgo imaš v Lj prijavljeno stalno bivališče.

Marsikdo se rodi in rodi v Sloveniji.

Deklica Sabreen, ki se je po spletu nenavadnih okoliščin v Ratečah pred enim letom rodila v jeseniški porodnišnici, je včeraj na Jesenicah praznovala prvi rojstni dan. Z mamo Firdews živita v azilnem domu. Imata se super. 

Ti ljudje, ki so odgovorni za ta stanovanja, v našem kraju, še slovensko ne znajo pravilno govoriti, ampak neko balkanščino. Tko da že v osnovi ni šans, da dobiš stanovanje, ker bo imel prednost nekdo z juga, jug ima pa bistveno več ljudi kot jih je v Sloveniji. Nekdo sa juga, k bo krepko podmazal da bo prišel do njega, ker ima vilo nekje v šiptariji ali drugje na balkanu itd in s tem keš, ki ga socialec pač nima.
Ta država je tolk gnila, da bolj gnila že ne bi mogla biti. To je greznica, ne pa država.

Slovenija je bila samostojna, so prišli opankarji nazaj na oblast preko Jankovića, tko da jugo furajo, Slovenci pa spet samo plačujejo…  za nateg…. Kradejo na vse možne načine,… to je vse kar sploh delajo. Sej drugega pač res ne znajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3322, 04.02.2024 ob 10:27

Ti ljudje, ki so odgovorni za ta stanovanja, v našem kraju, še slovensko ne znajo pravilno govoriti, ampak neko balkanščino. Tko da že v osnovi ni šans, da dobiš stanovanje, ker bo imel prednost nekdo z juga, jug ima pa bistveno več ljudi kot jih je v Sloveniji. Nekdo sa juga, k bo krepko podmazal da bo prišel do njega, ker ima vilo nekje v šiptariji ali drugje na balkanu itd in s tem keš, ki ga socialec pač nima.
Ta država je tolk gnila, da bolj gnila že ne bi mogla biti. To je greznica, ne pa država.

Slovenija je bila samostojna, so prišli opankarji nazaj na oblast preko Jankovića, tko da jugo furajo, Slovenci pa spet samo plačujejo…  za nateg…. Kradejo na vse možne načine,… to je vse kar sploh delajo. Sej drugega pač res ne znajo.

Slovenci v lastni državi drugorazredni z najmanj pravic.

Ima musliman lahko 4 žene in jih ima in seveda bodo ti ljudje takoj na prednostni listi, tudi če imajo vilo v Albaniji…. Vsaka žena ima kup otrok in samo za eno družino, bodo dali 4 stanovanja, slovenc bo plačeval in dobil sredinec…. potem se pa še preklet suženj zakreditiral do konca življenja… in plačeval davke kot budala in vse v trgovini, ki je odruško obdavčeno, vključno s plačo…

Nas vodijo sovražniki in izdajalci lastnega naroda. Ovčke tu so samo za striženje. Butalci pa govorijo “naše”. Keri krettteni…. Težko je biti bolj glup od Slovencev. To naše so že vse Rusi in Srbi pokradli, kar je bilo paradnega in prinašalo velik denar, smeti so ostale slovenskim tajkunčkom…. Zato pa tako kradejo sedaj direkt, ker drugaga kot hlapci in sužnji niso.

Na oblast je pa vsak ta drug vohun, če ne srbiski, bosanki ali šiptarski pa ruski… drugi pa interesa nimajo.

No, pa ste pogruntali. Drugič pa pravočasno upoštevajte, ko vas svarim. Južnaki so na vseh klučnih položajih…. (Ajanović, Vuković, Čalušić, Radić, Janković, Gojković, Arsenović, Šarec, Hot, Sukić Fukić, Tomić, Popović, Musar, Masleša, Đorđević, Jusić, Milović,….)

Anonimno 3790, 04.02.2024 ob 07:43

Vsaka občina ima svoje pogoje – v Lj dobiš točke glede na to, kako dolgo imaš v Lj prijavljeno stalno bivališče.

Ne glede na državljanstvo? Resno sprašujem, lahko nedržavljani kandidirajo za občinska ali državna stanovanja?

Vesel oče, tokrat se pa strinjam s tabo. Na ključnih položajih so ” napačni ljudje”.

no sam neki, tale dohtar z neprofitnim stanovanjem ga je dobil preko vez pri Jankoviču, to je dejstvo, ampak se itak to pomete pod preprogo. Druga stvar, Slovenci smo itak fovš eden drugemu, tako da južnjaki vsaj skup znajo držat. Pr nas pa fovšarija, če ma sosed boljši avto kot jaz, ali pa bog ne daj kej dat delavcu več kakor zasluži ane. Naslednja stvar je, da združitev familije za nekoga ki prihaja iz tretje države traja vsaj pet let, do takrat mora nekdo biti brez prekrškov in tako dalje. Imel smo na šihtu probleme, ko so kaki mutibariči delal prekrške v Avstriji in jim niso odobrili viz za Slovenijo, tako da ni res, da kar tako lahko človek gor hodi. Delodajalci se pritožujejo zaradi tega seveda, ker ne dobijo folka za delat za njihove minimalce ali pa dodatke do minimalnih plač. Naslednja stvar je sistem v RS, siva ekonomija omogoča, da če imaš pogruntan sistem lahko lagano živiš. Recimo, delodajalec te da na minimalac, ko imaš združitev familije si v vrstah za vse možne socilne dodatke. Na roko pa dobiš gotovino, ker en s.p. lahko tako operira, pa prbeseš domov lahko vse skup ene tri jurje. Stanovanj neprofitnih pa nikoli ni bilo dost, tako da poznam veliko ljudi, ki je šlo raje v Avstrijo delat, kjer je socialdemokracija naredila svoje delo, že mesto Dunaj ima v svoji lasti 80% stanovanj in so občinska. Pri nas pa vidiš oglase mladih mamic, ki iščejo stanovanja, seveda ker niso dogovorjene s svojimi bivšimi desci tako kot morajo bit in iščejo na trgu. Samski nimamo šans, sem probal že dostkrat, ne dobiš niti garsonjere, če bi hotel, pa tud če maš izobrazbo.

Sicer pa primer, da ena medicinska sestra pride iz recimo Srbije delat v KC, s plačo ne more pokriti normalnega življenja pri nas, se pravi tržna najemnina in hrana in ostalo…ni šanse. Dohtar seveda da lahko s svojo plačo. In kaj bi lahko naredili? Pravično obdavčili premoženje ane, da nekdo skriva denar v praznih stanovanjih je samo pri nas na balkanu možno in to je v vseh državah bivše YU možno, le zakaj ljudje odhajajo potem ven. Ampak ne seveda da ne, če ne bogatuni ne bojo moral živet anede ja ja

ja, res je vse na glavo, že od starta države…napajanje pri koritu se je pa samo razširilo in posledično je neravnovesje.

“Zmagovalci” na razpisih pa 80% ićići in qxix

Zanimivo, da fati ponudijo kakšno čiščenje in plačo na roke, eni študentki Slovenki pa ne?

Da si “riktajo” službe prav južni klani, Slovenec pa Slovencu ne bi rekel za normalno delovno mesto v isti firmi.

Kjer učiteljice v prvi triadi niso Slovenke imajo našo diplomo, a ne čutijo jezika in tudi tujke uporabljajo v razredu. ( večkrat videno, pa tud pri našem neki izrazi “beseda ne stane v vrsto”, pa nisem razumela otroka ki je rekel “da ne stane” ko je pisal domačo nalogo in se cel kup cvetk.

Vlaganje za vizo tujcev, pa je sama farsa, posebno pri gradbincih, ker redki ostanejo na delu v Sloveniji. Iskanje poceni delovne sile zaradi bogatenja posebno v špediciji  ( voznikov v Sloveniji je precej, samo ne za minimalca) tujce iz drugih celin, pa lahko več izkažejo, kot naše…

Vse gre v narobno smer, zato se vse in na vseh področjih sesuva.

Nepremicnine pa…ja veliko “praznih” ali na črno odajanje po domace

jaz bom zdaj ful nesramen. ful.  ampak to je žal resnica in to je logika po kateri se naši politki pač ozirjao.  in to je tko.  če si tukaj rojen, imaš prednost jezika, poznas zakone, poznas ljudi, itd itd.   in bi naj nekako prišel do neke sluzbe dost dobre če bi bil kaj vreden.   to je resnica. te ne moreš zanikat. vemo pa vsi, da vsedružine niso take in pač ljudje tudi verjamemo politiki in se pač zajebemo.  po moje se jeziš za brez veze.  najdi si neki šiht pravi šiht. naredi si sp. in po lbo lo z lahkoto vse.  razumeš? prehitevaš dogoke.  tudi če imaš sluzbo diplomo, karkoli,  pa pač vidiš, da to ni to. da pač z tem kar imaš, ne moreš zaslužist dost perja, da bi si kaj ustvaril.  torej si se zafukal z izbiro.  kot jaz tudi.  pač če si moški, pač ne jokaj. pa če si ženska tudi ne. to ne delajo zmagovlaci.  zmagovlaci naredijo vse da dosežejo svoj cilj.  tko je. če si ženska,  začni trenirat  6h na dan. da boš do poletja sexy. in začni bit neki v zvezi z svojim telesom. nadnarju ne piše od kje je.  če si moški pa pač žal, botreba tako kot jaz.  na svoje.  iz uni diplome na svoje. v nek osnovni poklic. ker sme pač moteč element za to državo.  dobro pač sem.   ni tu predaje, ni tu debatiranja in jokanja. SPRAVI SE DELAT ZASE. ZA TEBE SE GRE.

Bine346, 04.02.2024 ob 07:25

Me zanima, kdo ima prednost. Nekdo, ki je rojen v Sloveniji, ali nekdo, ki se je priselil pred tremi leti ?  Nič več mi ni jasno.

Prednost prednost pred Slovenci ima vsa drhal, kot so šiptarji, cigani, migranti.Pejt pogledat na Vič, nivo sosesko na Brdu, sami cigani.

xxl182, 04.02.2024 ob 13:07

jaz bom zdaj ful nesramen. ful.  ampak to je žal resnica in to je logika po kateri se naši politki pač ozirjao.  in to je tko.  če si tukaj rojen, imaš prednost jezika, poznas zakone, poznas ljudi, itd itd.   in bi naj nekako prišel do neke sluzbe dost dobre če bi bil kaj vreden.   to je resnica. te ne moreš zanikat. vemo pa vsi, da vsedružine niso take in pač ljudje tudi verjamemo politiki in se pač zajebemo.  po moje se jeziš za brez veze.  najdi si neki šiht pravi šiht. naredi si sp. in po lbo lo z lahkoto vse.  razumeš? prehitevaš dogoke.  tudi če imaš sluzbo diplomo, karkoli,  pa pač vidiš, da to ni to. da pač z tem kar imaš, ne moreš zaslužist dost perja, da bi si kaj ustvaril.  torej si se zafukal z izbiro.  kot jaz tudi.  pač če si moški, pač ne jokaj. pa če si ženska tudi ne. to ne delajo zmagovlaci.  zmagovlaci naredijo vse da dosežejo svoj cilj.  tko je. če si ženska,  začni trenirat  6h na dan. da boš do poletja sexy. in začni bit neki v zvezi z svojim telesom. nadnarju ne piše od kje je.  če si moški pa pač žal, botreba tako kot jaz.  na svoje.  iz uni diplome na svoje. v nek osnovni poklic. ker sme pač moteč element za to državo.  dobro pač sem.   ni tu predaje, ni tu debatiranja in jokanja. SPRAVI SE DELAT ZASE. ZA TEBE SE GRE.

Bom še jaz nazaj bol “udarna”.

Ne treniram 6 ur/dan, treniram pa ko mi čas dopušča in zase, ne za druge.

Nikdar ne morem biti tako brez šoldov, da bi morala prodajati svoje telo!!!

Čefurji, ko še svoje noseče žene, otroke pripeljejo gor v čudovito Slovenijo. Na mesec tako dobijo po cca 2-3000 e in vse subvencije. Naši Slovenci pa nič.

Anonimno 2455, 04.02.2024 ob 18:08

Čefurji, ko še svoje noseče žene, otroke pripeljejo gor v čudovito Slovenijo. Na mesec tako dobijo po cca 2-3000 e in vse subvencije. Naši Slovenci pa nič.

spet ene budalaštine. in pol stokrat teli SDSovci tole ponovijo, pa misl folk de je to res. Dokaži mi s papirji evo. Ne pa rekla, kazala, jaz kej takega ne poznam, da bi lahko bilo. Poznam samske mamice k bi lahko izkoristile sistem, a manjka kak papir od dedca, k ga noče dat. 2-3 jurje pa lažeš kot pes teče.

Jp

Zato se pa tok mnozijo

“. Dokaži mi s papirji evo. Ne pa rekla, kazala, jaz kej takega ne poznam, da bi lahko bilo.”

Sej je od romov krožilo po spletu koliko denarja dobijo, je krožil tisti izpisek po celi Sloveniji pred leti….

Zato pa ne smete nič vedeti, zato tako varstvo osebnih podatkov. Sej vladajoča mafija ni zabita. Tam je zato, da se zaščiti v kraji.

42295  SAMO ZATE.

jaz treniram ljudi že 20 let. vem kako trrenirate in kaj za vas izraz TRENING pomeni. pustiva trening lepo prosim. lahko?  super da neki migaš. odlično, petka, palec gor,  medaljo  ti dam evo.    zdaj pa k prodaji telesa.  to si spet ti prebrala kot si ti želela. ni to samo prostitucija dobesdno. je lahko marsikaj.  go go ples, modeling, šport, reklame, bilo kaj. lahko pa je tudi prostitucija.  sam ne govori prehitro.  kaj ti ne rabiš. potrkaj po lesu.   ne ti govorit te pravlce  meni feministične. kako se ženska nesme prodajat, ne sme bit v filmih premalo oblečena. bla bla bla.   sex sails.  večina moških drka, gleda mlade punce na netu.  zdaj  pa tko.  jaz sem 45.  ko  sem spoznal ženo je bila 21.  jaz 24.  in je zgledala 13.  zdaj zgleda 28. ja?  torej na njene stare fotke lahko drkam, pa nihče ne ve da jem oja žena pa zgleda ful mlado. na neke druge pa ne???  spet 3 merila.  ne mi prodajat buč.  ne meni prosim.  to lahko tam tvojemu pa ne vem komu. meni ne.  jaz sme preveč pičk pofukal, uredu???  vem kakšne ste.

xxl182, 04.02.2024 ob 21:08

42295  SAMO ZATE.

jaz treniram ljudi že 20 let. vem kako trrenirate in kaj za vas izraz TRENING pomeni. pustiva trening lepo prosim. lahko?  super da neki migaš. odlično, petka, palec gor,  medaljo  ti dam evo.    zdaj pa k prodaji telesa.  to si spet ti prebrala kot si ti želela. ni to samo prostitucija dobesdno. je lahko marsikaj.  go go ples, modeling, šport, reklame, bilo kaj. lahko pa je tudi prostitucija.  sam ne govori prehitro.  kaj ti ne rabiš. potrkaj po lesu.   ne ti govorit te pravlce  meni feministične. kako se ženska nesme prodajat, ne sme bit v filmih premalo oblečena. bla bla bla.   sex sails.  večina moških drka, gleda mlade punce na netu.  zdaj  pa tko.  jaz sem 45.  ko  sem spoznal ženo je bila 21.  jaz 24.  in je zgledala 13.  zdaj zgleda 28. ja?  torej na njene stare fotke lahko drkam, pa nihče ne ve da jem oja žena pa zgleda ful mlado. na neke druge pa ne???  spet 3 merila.  ne mi prodajat buč.  ne meni prosim.  to lahko tam tvojemu pa ne vem komu. meni ne.  jaz sme preveč pičk pofukal, uredu???  vem kakšne ste.

Lep poklon.

Zame je sex in ljubezen povezana…daš sebe telesno in duševno. … in brezpogojno

Sem 50 in 170 pri 56kg. Se vedno v formi in tudi prsa lepo stoječe, bolj kot pri marsikateri najstnici.

Na moji koži ne bo nikdar tatuja, da jo kazi, ljubim vse na sebi tudi gubice in razne lepotne operacije ne potrebujem. Sem naredila buduar fotke tako, da mi ni tabu tako slikanje. Ni pa za splošno javnost

Služenje na račun mojega telesa, pa ne pride v upostev, da se razvrednoti. Raje grem za tekoči trak delat.

Načeloma tisti, ki ima manj. To pa je seveda v 90 % priseljenec iz tretje države, saj po zakonodaji EU, dokler ne postane njen državjan, nepremičnine niti ne more kupit.

Pravi majstri vlečenja socialnih transferjev, neprofitnih stanovanj in popoldanskega fušanja so pa “naši” južni.

Avto ba lizing, da nima prikazane nobene lastnine, ženska ne dela, dec fuša, da nima ali pa ima čim manjše prikazane prihodke, po 45 letu si z “njihovimi dohtarji”, ki jih v slo. mrgoli, zrihtajo invalidsko penzijo, “ker so delali v gradbeništvu”… fušajo še vedno v Avsteiji, pri nas so se na podlagi napak pa učili.

Pa saj pojdite si pogledat prejemnike socialnih stanovanj. So imena in priimki javno objavljeni. Škoda pisanja.

New Report

Close