Neprostovoljno samske ste čist same krive
Vaše matere so zapecale vaše fotre tako, da so jim čimprej ponudile družbo in spolne usluge. Tako je to laufalo na Slovenskem desetletja. Baba je ponudila samo sebe zainteresiranemu povprečnežu iz sosednje vasi. Ve internetne babe sedanjosti ste prva generacija, ki se spreneveda o nekih kriterijih in pričakuje filmske pristope osvajanja. Ste pač padle na feministično foro. Tudi moški povprečneži so danes prva generacija zmedencev, ker mislijo, da je res kdaj bila naloga moškega, da si zapeca žensko za resno zvezo. V bistvu je bilo vedno obratno. Monogamni loleki niso nikoli bab pecali. taki se držijo ene in edine celo življenje. Te finte o pecanju so bolj domena mladostniških frajerjev, pa to tistih najbolj pogumnih.
Pol pa tudi 40-letne babe zblojeno sprašujejo, kje naj partnerja srečajo. kaj ste ve sploh normalne. Še 20-letnica nima resnega fanta, če si sama povprečneža ne zapeca. Tiste 20-letnice, ki vztrajajo v pasivni pozi, so bolj večna kanta za praznjenje raznih kvazi osvajačev, takih in onakih. 40-letnico bo nekdo pecal, dajte se počasi streznit no..
samski cinik, 24.10.2024 ob 21:54
Vaše matere so zapecale vaše fotre tako, da so jim čimprej ponudile družbo in spolne usluge. Tako je to laufalo na Slovenskem desetletja. Baba je ponudila samo sebe zainteresiranemu povprečnežu iz sosednje vasi. Ve internetne babe sedanjosti ste prva generacija, ki se spreneveda o nekih kriterijih in pričakuje filmske pristope osvajanja. Ste pač padle na feministično foro. Tudi moški povprečneži so danes prva generacija zmedencev, ker mislijo, da je res kdaj bila naloga moškega, da si zapeca žensko za resno zvezo. V bistvu je bilo vedno obratno. Monogamni loleki niso nikoli bab pecali. taki se držijo ene in edine celo življenje. Te finte o pecanju so bolj domena mladostniških frajerjev, pa to tistih najbolj pogumnih.
Pol pa tudi 40-letne babe zblojeno sprašujejo, kje naj partnerja srečajo. kaj ste ve sploh normalne. Še 20-letnica nima resnega fanta, če si sama povprečneža ne zapeca. Tiste 20-letnice, ki vztrajajo v pasivni pozi, so bolj večna kanta za praznjenje raznih kvazi osvajačev, takih in onakih. 40-letnico bo nekdo pecal, dajte se počasi streznit no..
“Tudi moški povprečneži so danes prva generacija zmedencev, ker mislijo, da je res kdaj bila naloga moškega, da si zapeca žensko za resno zvezo. V bistvu je bilo vedno obratno.”
??? Kak vir za to trditev? Ker imamo 2.000+ let svetovne književnosti, kjer moški lovijo ženske, ne obratno, tudi v živalskem svetu imamo t.i. courting behavior, kjer samci dvorijo samicam in se potegujejo zanje, obratno so redke izjeme.
Ne bi imel sicer nič proti, če bi tudi one pecale nas, ampak tudi tako kot je, je čisto okej.
Nimamo vsi mater vaških kurb.
Moj oče je 4 leta “dvoril” moji mami. Nikoli pred poroko nista bila sama. Videla sta se v službi in če jo je želel izven službe videti je moral pridt na dom, kjer je oče ali mati zraven visela ko sta se pogovarjala. Prvič sta bila sama po poroki. V teh štirih letih je postavil bajto pod streho in uredil kopalnico, kuhinjo in eno sobo, da sta se po poroki vselila. Ostalo sta potem urejala skupaj. Do smrti jo je obravnaval kot nekaj najboljšega kar se mu je v življenju zgodilo. Jo je vidno oboževal in spoštoval. Isto ona njega. Še sedaj, več kot 10 let po njegovi smrti govori o njemu z ljubeznijo in ga pogreša. Visoke standarde sta nam postavila in ja v današnjem času jih je skoraj nemogoče doseči. Ker je večina ljudi totalno poškodovanih, niso niti ljudje več. Imajo samo osnovne življenjske potrebe (hrana, seks) in to je to. Kot živali.
8409, 24.10.2024 ob 23:51
“Tudi moški povprečneži so danes prva generacija zmedencev, ker mislijo, da je res kdaj bila naloga moškega, da si zapeca žensko za resno zvezo. V bistvu je bilo vedno obratno.”
??? Kak vir za to trditev? Ker imamo 2.000+ let svetovne književnosti, kjer moški lovijo ženske, ne obratno, tudi v živalskem svetu imamo t.i. courting behavior, kjer samci dvorijo samicam in se potegujejo zanje, obratno so redke izjeme.
Ne bi imel sicer nič proti, če bi tudi one pecale nas, ampak tudi tako kot je, je čisto okej.
Sicer se mi ton zapisa ne zdi ravno najbolj primern, pa vendar je v njem zrno resnice. Iščeš dokaz?
Skoraj v vsaki knjigi iz starih časov ga najdeš. Recimo: ženska “pomotoma” izpusti robček, ki ga kavalir pobere in mu s tem signalizira, da “so vrata odškrinjena”.
Tako da je izjava v srži povsem resnična. Ženske so bile tiste, ki so naredile prvi korak. In tudi sam inštitut dote govori v prid temu, kako je s temi zadevami. Moški je rabil vsaj neko spodbudo, da je bilpripravljen prevzeti te vrste odgovornost.
koji bulšit, 25.10.2024 ob 09:29
Nimamo vsi mater vaških kurb.
Moj oče je 4 leta “dvoril” moji mami. Nikoli pred poroko nista bila sama. Videla sta se v službi in če jo je želel izven službe videti je moral pridt na dom, kjer je oče ali mati zraven visela ko sta se pogovarjala. Prvič sta bila sama po poroki. V teh štirih letih je postavil bajto pod streho in uredil kopalnico, kuhinjo in eno sobo, da sta se po poroki vselila. Ostalo sta potem urejala skupaj. Do smrti jo je obravnaval kot nekaj najboljšega kar se mu je v življenju zgodilo. Jo je vidno oboževal in spoštoval. Isto ona njega. Še sedaj, več kot 10 let po njegovi smrti govori o njemu z ljubeznijo in ga pogreša. Visoke standarde sta nam postavila in ja v današnjem času jih je skoraj nemogoče doseči. Ker je večina ljudi totalno poškodovanih, niso niti ljudje več. Imajo samo osnovne življenjske potrebe (hrana, seks) in to je to. Kot živali.
@koji bulšit-zelo lepa zgodba.. je pa res, da dandanes vrednot niti ne najdeš več.. ženske smo v moških očeh večinoma le objekti za sex, moški pa ženskam le bankomat, ki jim bo delal take in drugačne usluge.. mi ki verjamemo v vrednote, pa raje ostajamo sami še naprej.
bozomon, 24.10.2024 ob 22:05
Zahodnjakinje danes so Bože sačuvaj. Retardirano glupo in prizadeto. Pojma nimajo.
Božo, ti nikoli odrasli mamin fantek, ti si pa res pravi, da se oglašaš! Prenesi svojo situacijo v kakšno muslimansko državo, kjer ni razpuščenih zahodnjakinj. A misliš, da bi te tamkajšnje muslimanke sprejele? Občudovale? Kako bo en mamin fantek, popolnoma nezrel in nesposoben skrbeti sam zase, dobil eno pošteno muslimansko dekle in se poročil?
Noben spoštovanja vreden muslimanski oče ne bi dal hčere poročiti tipu, ki živi pri mami in nima svoje službe ter raje vleče socialno pomoč od države.
Bi ti, Božo, če bi imel hči, pustil, da se poroči z nekim brezposelnim luzerjem? Bi ji res to privoščil?
Kar lepo se pomirite in mi verjamite. Mic po mic je počasi feminizem minimaliziral vlogo povprečnega moškega v družbi, predvsem pa v očeh žensk. Počasi je propaganda prepričala povprečnico, da ji “pripada”karierno nadpovprečno uspešen visok črnolas moški, pa zraven naj ima še športni avto in ne vem kaj vse. Tiste, ki padajo na to foro in vlečejo samski stan do 40-ega, so pač večna kanta za praznjenje takih, ki lahko izbirajo in ki se jim da izbirat. To dejstvo, da naj bo čista povprečnica ne vem kako zbirčna glede moških, je danes že kot nekakšen Hamurabijev zakonik, to povsod slišite, to povsod berete, že 20 let.
Srečne ( ali relativno srečne ) veze imajo punce -ženske, ki to zablodo ignorirajo in gredo nasproti povprečnežu, ko ta pokaže interes. S sodelovanjem. Aktivno. ne samo figurativno.
Ostalim ostane bolj malo tega. Lahko so večna kanta za smeti takim in onakim kao-osvajalcem, prefrigancem in podobno. Začudeno ugotavljajo, da z leti srečujejo vedno več napačnih moških. Kar je le posledica prej povedanega. Ostajajo ujetnice internetnih zmenkarij, kjer 90% moških še naprej ignorirajo. lahko se pa gredo zvečer nastavljati v lokale, kar je še edina šansa, da vsaj kratkotrajno koga spoznajo.
Moški? Eni so iznašli alternativni način življenja, eni so postali nezaintersirani, povprečneži se zavedajo, kakšne nule so v očeh žensk, ja teh istih žensk, ki se same sebi zdijo krasne skupaj s svojimi večnimi limiti, celulitom in polnimi vrečkami sladkarij, v bednih službah, ki jih ne upajo pustit, zato več niti nič ne poskušajo, če rabijo seks pa gredo k prostitutki, ker tisto svojo plačo nenazadnje še vedno imajo..
Anonimno 10945, 25.10.2024 ob 10:35
Lepo povedano, moskega je oce naucil vseh spretnosti od malih nog, kako postati moz, potem se 1 leto pri vojakih reda in discipline. Na konci, ko ze ima svojo izbranku, mu pomaga zgradigi njegov bodoci fom. Nas avtor “samski cinik” nima nobenega orodja, ker ga ne zna uporabljat.
Msljeno za koji bulsit
Ko je bil moj oče tvojih let je imel že skoraj desetletje delovne dobe, zidal hišo, pomagal bratom in sestram zidat hišo, postavljal temelje za svojo bodočo družino in imel žensko, katero bo poročil ko bo hiša pod streho. Ti si pa pri mamici na socialni človek :). Si tako zahodnjaški, da bi bil bolj težko :). Hinavec, jemlješ kar ti je všeč na zahodu (keš, varnost, udobje…) in sproti bluziš o nekem svetu, v katerem niti par ur nisi zmožen preživeti. Dobesedno te ženske (davkoplačevalke) preživljajo, oz. pomagajo tvoji mamici. Si sramota za svoje ljudi. Mati verjetno s sklonjeno glavo hodi po svetu zaradi tebe. Si osramotil sebe, njo in vso svojo skupnost.
Že tri generacije žensk so totalne razuzdanke in se tudi njihova hipergamija manifestira v vseh slojih družbe. Na srečo imamo sedaj končno prvo generacijo mladih moških, ki se tega zaveda in je začela izkoriščati ženske za svoje užitke. Končno lahko rečemo, da mlada generacija moških ni tako zaslepljena kot prejšnje katere so gradile življenje razuzdanim histeričnim ženskam in so danes ločenci, ki živijo v najmeniških stanovanjih medtem, ko Aziz, Hamdo in Mehrid spijo z njihovimi bivšimi ženami in vzgajajo njihove otroke v hišah, ki so jih ločenci zgradili ali odplačali.
Za velik del mladih moških se pečanje z današnjimi ženskami ne splača več in so se enostavno posvetili samim sebi in svojemu razvoju. Tako moderni ženski ostanejo fu*k boysi, beta luzerčki in temni brutalno nasilni nizko intelignetni prišleki.
Seveda je razuzdanost modernih žensk prinesla za njih katastorfalne posledice saj so popolne pobesnele, histerične in živčne razvaline, ki nimajo sopsobnosti imeti zdravo razmerje z normalnim moškim ampak potrebujejo neprestano dramo. Uporaba antidepresivov in antipsihotikov je eksplodirala in je to edini način, da se moderno žensko ohrani vsaj delno normalno in funkcionalno v družbi.
Propad žensk na vseh nivojih je nekaj neverjetnega za videti, je pa res, da so neverjetno lahke kar meni osebno ustreza, ker za potešitev ni potrebnega več niti minimalnega truda. Pazljivost pa je nujna, ker ima večina žensk dandanes eno ali več SPB.
Navajo, 25.10.2024 ob 11:17
Že tri generacije žensk so totalne razuzdanke in se tudi njihova hipergamija manifestira v vseh slojih družbe. Na srečo imamo sedaj končno prvo generacijo mladih moških, ki se tega zaveda in je začela izkoriščati ženske za svoje užitke. Končno lahko rečemo, da mlada generacija moških ni tako zaslepljena kot prejšnje katere so gradile življenje razuzdanim histeričnim ženskam in so danes ločenci, ki živijo v najmeniških stanovanjih medtem, ko Aziz, Hamdo in Mehrid spijo z njihovimi bivšimi ženami in vzgajajo njihove otroke v hišah, ki so jih ločenci zgradili ali odplačali.
Za velik del mladih moških se pečanje z današnjimi ženskami ne splača več in so se enostavno posvetili samim sebi in svojemu razvoju. Tako moderni ženski ostanejo fu*k boysi, beta luzerčki in temni brutalno nasilni nizko intelignetni prišleki.
Seveda je razuzdanost modernih žensk prinesla za njih katastorfalne posledice saj so popolne pobesnele, histerične in živčne razvaline, ki nimajo sopsobnosti imeti zdravo razmerje z normalnim moškim ampak potrebujejo neprestano dramo. Uporaba antidepresivov in antipsihotikov je eksplodirala in je to edini način, da se moderno žensko ohrani vsaj delno normalno in funkcionalno v družbi.
Propad žensk na vseh nivojih je nekaj neverjetnega za videti, je pa res, da so neverjetno lahke kar meni osebno ustreza, ker za potešitev ni potrebnega več niti minimalnega truda. Pazljivost pa je nujna, ker ima večina žensk dandanes eno ali več SPB.
no tole si naj pa desičoljubke sprintajo in obesijo na steno, da se ubranijo pred navalom mokrote ob njegovem naslednjem sajenju rožic po forumu. Pa še vprašanje za mame: bi dovolile, da ima takle tipo stike s svojimi mladoletnimi hčerami.
mijav mijav, 25.10.2024 ob 11:39
no tole si naj pa desičoljubke sprintajo in obesijo na steno, da se ubranijo pred navalom mokrote ob njegovem naslednjem sajenju rožic po forumu. Pa še vprašanje za mame: bi dovolile, da ima takle tipo stike s svojimi mladoletnimi hčerami.
Brez skrbi. Desičkoljubke, kot praviš, so popolnoma varne pred menoj. 🙂
Daj malo manj na ameriških incel forumih visi no 😀
Slovenski moški na veliko bajturine sami s svojimi minimalci postavljajo ja in potem te ženskam ki z culico pridejo ostanejo 😀
Realnost je da večina bivakira pri tastarih v mansardi al se pa oba zapufata do penzije za bajturino. Pol jih pa itak po socialnih stanovanjih visi. In ja ful se ločujejo ja in potem na veliki nogi živijo ženske. Jim jožeti z minimalci častijo to 😀 Tako to gre v sloveniji ja. Kar dedc pred zakonom ustvari potem ženski ostane :D. Vse to bogastvo, ki ga slovenski moški ustvarjate :D. Z minimalcem do povprečno plačo 😀 Sploh mončki ste znani po tem koliko ustvarite 😀
Ah če je interes punce pokažejo zanimanje. V mladih letih so punce večkrat pristopile k meni in pokazale interes. So bile VELIKO manj sramežljive od mene. Prašale so direkt za šanso. Ampak z mano ponavadi ni bilo nič. Nevem kaj je narobe z mano. Vedno in pri vsaki sem dobil kako (brezvezno) napako. Sploh se nisem moral sprostiti. Pa so bile večina fejst punce.
Brez zamere, ampak to deluje zmedeno. Opisujes kako je oce bil vse oh in sploh. Saj verjamem…Ampak opisujes kako je vse naredil, da je dobil tvojo mamo….kaj je ona trofeja ki ke le mirno in pasivno cakala da pride na postlano? Ok, tudi to je vec kskor danasnje zenske nudijo moskemu. Verjetno mu je nudila zensko ljubezen, druzbi in tudi nekaj, cesar sam ne bi moge sproducirati. To pa so otroki. Le koliko jih je rodila? Koliko bratov in sester ima tvoja mama? Torej ona je nakaj dala njemu, on njej. Kaj pa danes??moski mora narediti se vec kot tvoj oce. Dobi pa kaj? Kup problemov zenske, ki ne morejo niti same zase ali za dom skrbeti ter nocejo roditi niti vec kot 1 otroka…wtf??
iDesi 🏍, 25.10.2024 ob 10:05
Sicer se mi ton zapisa ne zdi ravno najbolj primern, pa vendar je v njem zrno resnice. Iščeš dokaz?
Skoraj v vsaki knjigi iz starih časov ga najdeš. Recimo: ženska “pomotoma” izpusti robček, ki ga kavalir pobere in mu s tem signalizira, da “so vrata odškrinjena”.
Tako da je izjava v srži povsem resnična. Ženske so bile tiste, ki so naredile prvi korak. In tudi sam inštitut dote govori v prid temu, kako je s temi zadevami. Moški je rabil vsaj neko spodbudo, da je bilpripravljen prevzeti te vrste odgovornost.
Ja!
Vedno v zgodovini in v vseh kulturah so zenske naredile prvi korak. Moski pa je izbral in kasneje tudi obdržal vsaj 1 izmed zensk, katere so najprej izbrale njega in naredile prvi korak.. Prvi korak je vedno od zenske. Vedno! Le tako moski lahko muti zensko, ki je zagledana v njega..
Samo tole bom rekla, 25.10.2024 ob 10:33
Božo, ti nikoli odrasli mamin fantek, ti si pa res pravi, da se oglašaš! Prenesi svojo situacijo v kakšno muslimansko državo, kjer ni razpuščenih zahodnjakinj. A misliš, da bi te tamkajšnje muslimanke sprejele? Občudovale? Kako bo en mamin fantek, popolnoma nezrel in nesposoben skrbeti sam zase, dobil eno pošteno muslimansko dekle in se poročil?
Noben spoštovanja vreden muslimanski oče ne bi dal hčere poročiti tipu, ki živi pri mami in nima svoje službe ter raje vleče socialno pomoč od države.
Bi ti, Božo, če bi imel hči, pustil, da se poroči z nekim brezposelnim luzerjem? Bi ji res to privoščil?
A Mislis da me nebi?
Men je pa Bog prav fajn dal. Hvaljen neka je.
Sam naj pove kaj želi.
Sveti duh!, 25.10.2024 ob 17:49
Ja!
Vedno v zgodovini in v vseh kulturah so zenske naredile prvi korak. Moski pa je izbral in kasneje tudi obdržal vsaj 1 izmed zensk, katere so najprej izbrale njega in naredile prvi korak.. Prvi korak je vedno od zenske. Vedno! Le tako moski lahko muti zensko, ki je zagledana v njega..
Ne. Jst sm reku da sm pisu spis o podvodnem možu… in sem napisal da je urska njemu rekla za ples… da skrajsam, nadrla me je učiteljica ko psa… da bi bla hujs ko kurba.
In res je to. Ce je bilo, je bilo diskretno. Nikakor da ga ogovori. Samo signalizira… nikakor neposredno.
Men je to najvecji turn off. Namiguša.
Neznano 1, 25.10.2024 ob 16:49
Ah če je interes punce pokažejo zanimanje. V mladih letih so punce večkrat pristopile k meni in pokazale interes. So bile VELIKO manj sramežljive od mene. Prašale so direkt za šanso. Ampak z mano ponavadi ni bilo nič. Nevem kaj je narobe z mano. Vedno in pri vsaki sem dobil kako (brezvezno) napako. Sploh se nisem moral sprostiti. Pa so bile večina fejst punce.
“Vedno in pri vsaki sem dobil kako (brezvezno) napako.”
Kakšno napako? Brezvezna napaka najbrž ne zatre v kali nastajajočega odnosa dveh kompatibilnih oseb, gre se čez morebitne nerodnosti, sploh če je tok zainteresirana, da je ona eksplicitno pokazala interes, ženske to redko storijo, ponavadi jim niti ni treba, ker smo mi v vlogi lovca, one pa plen.
Za moj okus so vsi poskusi biti nekaj drugega, kot si, kontraproduktivni, pa tudi vzdržno ni glumit nekaj, kar nisi, si kdor in kar si, če ji kot tak nisi všeč, ni taprava in iščeš boljšo.
“Vedno v zgodovini in v vseh kulturah so zenske naredile prvi korak. Moski pa je izbral in kasneje tudi obdržal vsaj 1 izmed zensk, katere so najprej izbrale njega in naredile prvi korak.. Prvi korak je vedno od zenske. Vedno!”
To ste že parkrat trdil, dejte kak vir navest, ki to potrjuje, ker cel svetovni korpus ljubezenske literature nakazuje na obratno, ona se kvečjemu sramežljivo spogleda in zelo subtilno in mogoče tudi dvoumno nakaže interes.
Kot je rekel @bozomon, sicer bi izpadla namiguša, to pa ni dobro za njen status in tudi privlačno nam ni ženska, ki preveč odkrito kaže interes, ne moreš si želeti nečesa, kar že imaš.