Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neprostovoljno samske ste čist same krive

Neprostovoljno samske ste čist same krive

Koji bulšit

Hvala za zgodbo. Nam so sprali možgane, da če te. Moški takoj ne naskoči. Pomeni, da je impotenten. Oziroma, ženska posili moškega in če ni nič z njim. Je pač impotenten. Tako je moja mama posilila fotra. Fotr nas je celo življenje ignoriral. Posledično, jaz nisem hotela počet drugega, kot se okoli vozit z motorjem. Da bom kuhala enemu, ki me ne mara, japajade. Je, pa tako, da smo dobili sporočilno. Važna je izobrazba, partnerstvo ne. In je to začaran krog. Mama je šla, ko sva bila midva z bratom majhna, na faks, ker od fotra ni dobila nič pozornosti. Ko je zgodaj umru, si je oddahnila in takoj našla drugega. Tako, da ja. Vsak po svoje. So prednosti in slabosti vsega. Jaz se v službi vozim okoli. Ne 9bjokujem staršev, in se mi dozdeva, da tole ni tolk slabo. Oba sta pa že pokojna.

Kaj mora vec naredit, njegova placa+placa od zenske pa ni sposoben spocat za eno stanovanje, kaj sele hiso, razen, ce jima starsa omogocta ali sta pridobila na kripto valutah. Glede moskih spretnosti, kaj za narest, popravit, skoda besed. 8409 vam je dal kontra-resnico. Glede na vas besedni zaklad za ‘samski cinik”, si ti povrh se en klinc izobrazen, Ja dragi mehkuzci, raje se poglejte vase, vas so ravno taksne zenske na svet spravile, zal. Ste odrascali brez ocetovske figure, gledali, kako so si drugi moski podajali kljuke, da bi priznali srz vasih tezav, to pa ne. Vsebina vasega pisanja je zrcalo vase duse in uma, ki pa je prizadet. Stik z realnosco ste ze zdavnaj zgubili. Za sabo imate propadle zakone in nesteto povrsinskih zvez. Za kaj vec sploh niste sposobni, ker na plano pride vsa vasa temacnost. Tovrstno zmerjanje zensk izhaja iz tega, ker ste edino pri k…ah sposobni  seksat, na ta nacin sicer kaznujete svojo mat, da je kriva, da vas je oce zapustil. Obenem ste pa jezni, ker ku..o le morte placat, kako pa to, saj vama ja seks gipira. Zivali imajo dober cut in jima narava to dovoljuje, ce zacutijo, da z mladickem ni vse ok, se ga resijo. Matere tega zal ne smejo, oce bi si lahk ned vrate stisnil, kot da je not spustil. Kako pa kaj vase hcere, si zelite, da bi bile zmerjane kot ku..e, pra..ce.? Na konci, koncev imajo vase gene, ni garancije, da jima bo zakon laufal. Ali bi bile ponosne na svojega ocija, ce bi kdaj prebrala vaso zgodovino na monu?

Ljudje nismo ustvarjeni zato, da smo sami. Kolikor vidim… Kariera, kopičenje denarja, delanje na videzu, vse to je namenjeno za vtis na druge. Kaj vam pomaga velika bajta v kateri ste sami noter. Postelja, v kateri se nimate s kom stisnit. Avto, v katerem se sami vozite. Načitanost, pa nimate s kom debatirat doma. Dopusti, na katere nimate s kom it. Polni ste nekih strahov, da vam bo kdo kaj vzel. Dajte moški, nehajte sami sebi lagat. Na začetku bi za ženske najmanj zvezde klatili dol z neba, potem pa jih najraje sunili z eno vrečko iz hiše. Nobenega feminizma tukaj ni. Ženske niso več neumne, imajo svoje službe in neodvisnost, ker so moški nezanesljivi. Če imaš vse in edino samo zase, ni več tako zabavno.

Na koncu hocejo vse fotrove sincke bogtanucke..ko pa z casoma vidijo da so lolelki pa hocjo locitev

New Report

Close