Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nerazrešena zadeve z bivšim

Nerazrešena zadeve z bivšim

Ne vem kako naj si izbijem bivšega iz glave. Že 6 let od kar nisva več skupaj (bila pa sva kratek čas), ampak jaz ga imam še vedno v glavi.

Stvar je pa taka, da se zadeva ni nikoli razčistila. Sploh nisem vedela, da nisva več skupaj. Sva morala vsak na svoj konec, zaradi službe. On je bil več mesecev nekaj zadržan, služba pa to. Sem ga sicer vprašala, če ima drugo, je rekel, da ne. Na obisk me ni več vabil, obljubil ni držal, na obisk tudi on ni prišel. Razloga pa ni navedel. V glavnem pogovori vse redkejši. Enkrat poznejej sem našla članek v časopisu, on na fotki, še več drugih in ona. Takoj sem vedela, da gre za novo. Izkazalo se je, da je to res. Ves čas mi je lagal. Jaz sem bila v bolnici, dve težki operaciji, on z drugo…

Ampak nikoli nisva imela pogovora, nikoli ni povedal, da je konec, ves čas me je zavajal.

V glavnem strl mi je srce, mi lagal, jaz pa ga imam še vedno v glavi. Nikoli se nisva pogovorila, ker njega to pač ne zanima.

Pa tako lepo je bilo. Prvič v življenju sem bila z  moškim, ki je bil pozoren do mene, da sva šla kdaj kam skupaj, se objemala. Čisto drugačen kot drugi. Nisem še nikoli prej uživala tako. Potem pa vse zlagano.

Sem si vse napisala, upala, da bo to dovolj, da se ga znebim iz glave. Pa ni.

S prejšnjim bivšim je vse ok. Ni bilo nerazrešenih vprašanj, zadev. Se tudi komot pogovarjava. Ampak ta, s katerim mi je bilo res lepo, me je pa najbolj izdal, izigral in niti ni dal možnosti za en sam pogovor. Preprosto izginil je.

mah seveda se je zadeva že zdavnaj razčistila. Tip te je imel malo za postrani, nikoli ni mislil nič resnega s teboj. ker si bila tako divje lačna pozornosti in ljubezni, je najbrž hitro začutil, da boš preveliko breme.  in ti misliš, da bi to to v velikem pogovoru o čustvih priznal in se pokesal ali kaj? težko je sprejeti, da si za nekoga, ki ti veliko pomeni, samo bežna avantura. tvoje zdravilo pa je, da začneš imeti rada sebe in se postaviti na prvo mesto. Potem bodo taki loleki sami odleteli.

Ja, zanj se je zadeva že davno razčistila. Zame pač ne.

Ja, mi je jasno, da mi je lagal, da ni nikoli nič resnega mislil. Boli pa vseeno.

S tem, da je on začel osvajat. Jaz sem bila skeptična, ker je bil pač ločenec. Ampak potem sem si rekla, ok je 3 leta že od ločitve, mogoče je zdaj že ok. Pa ni bilo. Je pač iskal samo popestritev.

Ker sva bila najprej dobra kolega, niti nisem želela razmerja, ker se ve: če pride do seksa in pač razmerje ne uspe, je tudi prijateljstva konec. Jaz sem želela prijateljstvo, ampak ja, se je pač razpletlo drugače. Opekla sem se pa jaz.

Nevarno se je zaljubiti. MOški iščejo seks. Lažejo, varajo, vse, samo, da pridejo do seksa. Če zaslutijo, da ga ljubiš, si lahka tarča. Izkoristi, odvrže.

Ločenci so pa itak najslabši, kar se tega tiče. Hočejo se zdivjati, ne zanimajo jih čustva žensk. Njih zanima le praznjenje jajc. Če bodo zlomili ženska srca, jih ne briga.

In sedaj celi Sloveniji razlagaš, kako si naivna?

Kdaj te bo srečala pamet?

Pozabi na tega človeka.

Žaljivke mi nič ne koristijo.

Pisanje, da naj ga pozabim, mi seveda prav nič ne koristi. Če napišem, da si želi ga pozabiti pa ne morem. Mi pisanje, da naj ga pozabim, niti malo ne koristi. Tako, da dajte kaj koristnega napisat ali pa prekočite temo.

Vem, da ste monklje totalno popolne in se vam kaj takega ne more zgoditi, ampak lahko pa temo preskočite, a ne? Ne rabite me priti sem brcat in razlagat kako sem neumna.

Odgovor na objavo uporabnika
ne morem pozabit, 23.05.2025 ob 09:05

Žaljivke mi nič ne koristijo.

Pisanje, da naj ga pozabim, mi seveda prav nič ne koristi. Če napišem, da si želi ga pozabiti pa ne morem. Mi pisanje, da naj ga pozabim, niti malo ne koristi. Tako, da dajte kaj koristnega napisat ali pa prekočite temo.

Vem, da ste monklje totalno popolne in se vam kaj takega ne more zgoditi, ampak lahko pa temo preskočite, a ne? Ne rabite me priti sem brcat in razlagat kako sem neumna.

OK, kaj točno pričakuješ?

Vidim, da si ena od tistih, ki se zapičijo v nek dogodek v preteklosti in potem v nedolgled travmirajo okoli tega. Pa ne, da bi želeli rešitev, ampak da imajo nekaj, o čemer lahko jamrajo in se samopomiljejo. Od drugih ne pričakuješ ne pomoči in ne nasvetov, pač pa samo jamranje v eno, buci buci in pritrjevanje temu, da si žrtev.

Jebat ga, takih zjamranih nihče ne mara okoli sebe. Komu se pa da poslušat cmizdrabje o nečem, kar je že mimo in kar v bistvu niti ni neka tragedija. Pač je en zaprl šlic in šel k drugi. In kaj bi ti razčiščevala? A ja, bi moral kot v limonadah zdaj s solzami v očeh zreti vate in lapati o tem, kako in zakaj in bla bla bla.

Odrasti.

Scmerana jera in se zdaj bolje počutiš, ko si prišla na mon, zbrcala nekoga, ki mu je težko pri srcu? Tvoje življenje je enostavno. Ko si zaželiš užitka, greš, se zneseš nad nekom, ki mu je hudo in si srečna.

Vsi pa nismo taki kot ti.

Kaj točno pa hočeš razčistiti? Sej je precej jasno, je konec in ga niti ne briga zate. To je to.

Avtorica, tako je to. Moški so večinoma lažnivi, pokvarjeni.

Sploh pa ločenci. Ti samo gledajo kako si bodo jajca izpraznili. Ni jim mar za čustva žensk.

Odgovor na objavo uporabnika
ne morem pozabit, 23.05.2025 ob 07:53

Ne vem kako naj si izbijem bivšega iz glave. Že 6 let od kar nisva več skupaj (bila pa sva kratek čas), ampak jaz ga imam še vedno v glavi.

Stvar je pa taka, da se zadeva ni nikoli razčistila. Sploh nisem vedela, da nisva več skupaj. Sva morala vsak na svoj konec, zaradi službe. On je bil več mesecev nekaj zadržan, služba pa to. Sem ga sicer vprašala, če ima drugo, je rekel, da ne. Na obisk me ni več vabil, obljubil ni držal, na obisk tudi on ni prišel. Razloga pa ni navedel. V glavnem pogovori vse redkejši. Enkrat poznejej sem našla članek v časopisu, on na fotki, še več drugih in ona. Takoj sem vedela, da gre za novo. Izkazalo se je, da je to res. Ves čas mi je lagal. Jaz sem bila v bolnici, dve težki operaciji, on z drugo…

Ampak nikoli nisva imela pogovora, nikoli ni povedal, da je konec, ves čas me je zavajal.

V glavnem strl mi je srce, mi lagal, jaz pa ga imam še vedno v glavi. Nikoli se nisva pogovorila, ker njega to pač ne zanima.

Pa tako lepo je bilo. Prvič v življenju sem bila z  moškim, ki je bil pozoren do mene, da sva šla kdaj kam skupaj, se objemala. Čisto drugačen kot drugi. Nisem še nikoli prej uživala tako. Potem pa vse zlagano.

Sem si vse napisala, upala, da bo to dovolj, da se ga znebim iz glave. Pa ni.

S prejšnjim bivšim je vse ok. Ni bilo nerazrešenih vprašanj, zadev. Se tudi komot pogovarjava. Ampak ta, s katerim mi je bilo res lepo, me je pa najbolj izdal, izigral in niti ni dal možnosti za en sam pogovor. Preprosto izginil je.

Zakaj pa njega ne vprašaš? Mu napišeš sms, email … pač nekako prideš v stik z njim in mu postaviš vprašanje čemu se tako obnaša, da je kar izginil.

Pa daj, stara moja, 6 let že nista več skupaj, skupaj sta bila kratek čas. In ti po 6 letih še vedno cmizdiš za njim? Po tem, ko sta bila skupaj kratek čas?

Ne vem, al se boš zamislila malo nad sabo?

Eno vprašanjce, saj sem, ampak me je ignoriral.

Jaz sploh ne bi vedela, da ima drugo, če ne bi videla članka v časopisu in fotke. Nekoč sem ga potem vprašala, če je ženska na fotki njegova ta nova, takrat je priznal in takrat sem šele izvedela, da je tisto trajalo že doolgo. Ni bil službeno zadržan, obremenjen, ampak se je zabaval z drugo v postelji. Jaz pa v bolnici pa dve težki operaciji.

PRVIČ: Pač tko, ko se je odločil  da gre v drugo državo (ali kamorkoli že) v službo, bi mu morala reči ali jaz ali služba.

Zakaj tega nisi naredila?

In zakaj nisi pustila vse na miru, če je on odšel?

DRUGIČ: Zakaj si ga klicala, prosila, če te obišče, pa ti je obljubljal, da te obišče (pa te ni), samo, da je imel mir. Nisi dojela že takrat, da mu je vseeno?

TRETJIČ: Pa daj nehaj bit že neumna pa sedaj še iskat neke pogovore z njim, ženska. Kaj tebi ni jasno?

Naivna, slabo bereš. Jaz sem morala stran in on je moral stran. Oba. Ne vem kako je pri tebi, ampak eni pač moramo hoditi v službo, da preživimo. Iskala sem službo v njegovo bližini, nisem našla.

Nič nisem jaz prosila. Od kje ti to?

Si se skihala, koristnega nisi nič napisala. Verjetno si pa doživela orgazem, ko si me označila za neumno. Tudi to nekaj šteje.

..vsse jasno: sama si napisala, da sta bila kolega, torej fwb..sori no, pa valjda si evdla, da sta sam fuk frenda, ne mroes s kolegom biti.par, kar si si ti tolmacila – ja, ti si se zacopala, on pac ne. in ti nima.kaj pojesnjevat – logično. Po 6 letih pa sploh ne..

…so ti že.ostali vse obrazložili veec kot natancno..

Zakaj zdaj pogrevat zadeve za nazaj? Si naredila, kot si naredila in to je to. Ti si našla službo v svojem kraju, on službo v svojem kraju, skupaj se nista mogla vselit, ker nista imela prebite pare in to je to. Službe blizu njega nisi našla (zakaj ni on iskal službe blizu tebe, on sam ve). Tako kot si je on našel drugo, tako si ti lahko najdeš drugega ali pa tudi ne. Ne vem, kaj te je tako prizadelo? S takim človekom, ki naj bi bil tvoj partner in ti stal ob strani tudi v bolezni, imela si 2 operaciji, pa te ni prišel pogledat, bi se sedaj ti pogovarjala in razgovarjala? Pljuni mu v obraz. Al ne vem, kaj hočeš?

Te razumem, ampak pospravi v škatlico spominov in jo zakleni. Minilo je že šest let? Po mojem karkoli pametnega od njega ne moreš dobiti po takem času. Zaključek oziroma razčiščevanje bi morala narediti takrat. Se pa sprašujem, kakšen zaključek pričakuješ ali si pričakovala? Imel te je tako za zraven, ob tej drugi ženski, torej hinavec in varalica. Karkoli pride iz njegovih ust bo ravno tako nepošteno, polno laži in manipulacij. Jaz na tvojem mestu absolutno ne bi iskala nobenega stika z njim, da se ne bo na koncu zgodilo celo to, da te bo peljal še na en krog ali dva – saj, če toliko misliš nanj, ni izključeno, da bi te spet spravil med rjuhe.

Razumem, če bi bilo tako enostavno. TUdi jaz bi rada rekla: kar je bilo je bilo, škatla s spomini je zaprta in to je to. Pa ni tako enostavno.

Ne, ni imel obeh hkrati. Takrat sva stanovala par korakov drug od drugega. Večkrat sem bila pri njemu doma, tam sta bili še mama in sestra. Ni vozil hkrati dveh žensk. To vem. Ampak, ko si je pa našel drugo, pa tudi ni povedal. Samo mrknil je. meni je govoril, da niam časa, da dela cele dneve. Torej je lagal ja. Ampak to je počel po tistem, ko sva se zadnjič videla. Samo, da jaz nisem vedela, da je zadnjič.

Ne, ne zanimam ga več. To je jasno. Ni njegov namen me spet zapeljati. Ne vem, če je s tisto drugo še skupaj ali ne. Vem pa, da noče stika z mano. Zanj sem jaz že davno preteklost. Njemu sem bila pač zabava po ločitvi in preden je našel drugo. To mi je jasno.

Je pa bilo tako, da mi je bilo prvič lepo z moškim, z njim. Ni bil moj prvi moški. Je bilo pa prvič, da sva skupaj hodila na izlete, da sem jaz hodila k njemu domov, on k meni domov. Da sva se družila, da sva se pogovarjala. Da nisem imela občutka, da me skriva. Da me je objel tudi na cesti, da sem poznala njegove sorodnike, prijatelje. Prej kaj takega od moškega nisem dobila.

Želela si prijateljstvo, opekla si se pa ti. Hodila sta na izlete, bila si pri njemu doma. Poznala si njegove prijatelje.

Tudi če je bilo vse to, sta bila lahko samo fuk frenda. Ti si se v njega zaljubila, on se vate ni. Kako sta se na začetku dogovorila – ti praviš, da si želela samo prijateljstvo.

Torej si se zaljubila, kar ženskam se hitro zgodi in on se ni zaljubil. Fuk frenda pač. Tudi če sta hodila na izlete, če te je predstavil prijateljem, sta še vedno bila fuk frenda, ne par.

Torej nehaj sanjati in si ga izbij iz glave. On te je prizadel, sedaj bi se pa pogovarjala z njim, da bi bila še bolj prizadeta? 6 let je minilo in ga nisi še pozabila, sedaj bi se rada celo z njim dobila, ker se imaš za pogovorit. Kaj se boš pogovarjala po 6 letih? A iščeš sex z njim, da boš spet prizadeta?

Rabiš novega, ki se bo delal, da mu pomeniš vse, da bi pozabila tega. Da te bo prepričal, da si kaj vredna. Ker brez tega si zataknjena v obupu, ker za prejšnjega nisi bila nič vredna in boš vztrajala tam, dokler te naslednji ne prepriča. Ampak potem boš spet rabila novega, da boš pozabila naslednjega. In tako naprej. Vidiš, kje je problem?

Jao, kje sem napisala, da sva se kaj dogovorila, da bova ff?

Bila sva prijatelja, vsaj jaz sem tako mislila. Jaz nisem želela pokvarit tega, ampak sem se zaljubila. Osvajati je pa začel on. Nikoli se nisva govorila o tem, da bi bila samo ff ali kaj takega. On je začel osvajat, jaz sem bila od začetka hladna, ker sem želela le prijateljstvo, samo sem se pač zaljubila in se odločila po srcu, ne pameti. Vse je pa začel on, ne jaz. On se je začel spoznavat z mano, on je začel razgovore z mano, on je predlagal druženja… in ja od začetka sem se kar umikala, samo je bil vztrajen.

Jah, nič. Potem pa uživaj v samopomilovanju.

..jao si ti, bejba..povsem.obsedena si z nijm (in preteklostjo)..pa valda zastopiš, da te ni osvajal zaradi dolgorocne zveze, sploh ker sta bila.prijatelja no!, teorija.ti je sla, praxo pa na.polno.popušila, saj si se sama.zajebala…čustva so te…kot so ti že.rekli,.najd si tipa, sicer..

Ok, ta tema naj vam bo vsem v poduk, da MŽ prijateljstvo ne obstaja.

New Report

Close