Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nerazumno ravnanje Sečka Šestana

Nerazumno ravnanje Sečka Šestana

V poročilih ob 17h razlaga, da so zaloge iz trgovin nesmiselne, ampak dr. Gorazd Pretnar pa pravi, da si je smiselno naredili 14-dnevne zaloge, da nam potem ni treba v trgovine. Šestan pa pravi, naj hodimo sproti???

Potem razlaga, da je karantena nesmiselna. Namesto da bi jo takoj uvedli, je nesmiselna???

Da je karantena nesmiselna?? A mamo spet enga blazn sposobnega pol na čelu? :(( infektologi so javno pozvali k temu, ne vem kaj ima on nasprotovat

Tega ni rekel. Ne zavajaj.
Rekel je, da ne rabimo zalog za 1 ali 2 meseca!
Da je pa dobro za vsaj 1 teden, da ne hodimo sproti v trgovino.

Rekel je, da je prepričan, da če se bomo držali vseh priporočil (kar pa vemo, da se ljudje NE držijo), splošna karantena ni potrebna. In da ukrep, kot so ga naredili Italijani, je nesmiseln.

Glede zalog pa: da so nepotrebne, da je prepričan, da bomo to čez mesec ali več metali v smeti, in naj si kupimo za max. teden dni, ker bo trg zdržal. Ja, roba v trgovini bo, samo ne bo varno hodit v trgovino, moje mnenje. In mnenje infektologov.

jaz sem nakupila nekaj stvari na zalogo, pa ne zato, da bi stvari zmanjkalo, ampak zato, da nam ni treba vsak dan v prihodnjih dneh v trgovino, ker to sem do zdaj počela. Praktično vsak dan sem skočila v trgovino po službi..
Zdaj pa upam, da mi ne bo treba v trgovino vsaj teden dni. Ok, bomo videli, kako bo s kruhom, ampak tudi tega lahko spečem konec koncev..
In glede na to, kakšno stanje je v trgovinah, to ničemur ne služi, Ogromno ljudi se bo te dni okužilo. Jaz sem to nakupila že prejšnji teden, za vsak slučaj, nekaj pa te dni dopoldan, ko še gužve ni bilo.

V bistvu so vsa mesta pri nas že z okuženimi, čeprav tega javno objavljeno ni.
Pravilno je iti čim manjkrat v trgovine, se vsaj zaviti v šal, ne rokovati, imeti s seboj male doze doma narejenega razkužila, ter iti v naravo.
Nikomur se izpostavljati.
To bo tisto, ki nas bo rešilo.

Rekel je, da je it. karantena bv zato, ker je ljudje ne upostevajo in se veselo hodijo naokoli, tudi v Slo

Trapa, ušesa si umij! Poslušaj kaj govorijo ljudje. Ne delat zalog za 2 meseca ampak za nekaj dni. Saj se ve, da vsakih toliko dni je treba vsaj po kruh. Nimamo vsi možnosti peči doma. Pa preden oddaš preberi, človeku je ime Srečko, ne Sečko. Hudo!

Ljudje bomo sami primorali ignorante k upoštevanju pravil.

Trapa, ušesa si umij! Poslušaj kaj govorijo ljudje. Ne delat zalog za 2 meseca ampak za nekaj dni. Saj se ve, da vsakih toliko dni je treba vsaj po kruh. Nimamo vsi možnosti peči doma. Pa preden oddaš preberi, človeku je ime Srečko, ne Sečko. Hudo!
[/quote]

O hudo! Zdaj sem že trapa z umazanimi ušesi … Kje piše, da moraš vsak dan kruh jesti? Je treba po kruh…zakaj že? Raje kot se čemu odrečt, se okužiš. Saj ni čudno, no… Se opravičujem za tipkarsko napako, Srečko, seveda. Ampak to ni bistveno tu. Ej, se sploh ne čudim Kitajcem, ki so folk zabijali z deskami v stanovanja.

Dejstvo je, da je začel super, pred nekaj dnevi. Udarno in preudarno. Zdaj pa, kot da se nekaj nazaj vleče.

Nič se ne vleče nazaj, govori enako kot pred nekaj dnevi.
Zaloga ja, vendar ne 30 kg moke!! Cepci norite po trgovinah kot da boste žrli 10x več, kot sicer. Namesto da malo omejite vso to svinjarijo, zaradi katere vam slabi imunski sistem, na koncu vas bo virus pobral zaradi oslabljenih jeter in ledvic. Naslednji teden bo urgenca polna vas z napadi žolčnih kamnov, namesto da bi zdravstveno osebje nudilo pomoč resno obolelim.

Kakšnemu tudi malo posta ne bi škodovalo.

Mene je pa zelo zmotilo, da se je spoštovani gospod ved čas z roko dotikal oči in ust. Očitno je bil zelo utrujen, a vseeno je prav dotikanje z rokami ta čas najbolj odsvetovano. Poleg tega je tudi šepetanje na uho z blond gospo delovalo zelo čudno.

So patroni. Le z potrdilom spuščajo iz države. In potrdilo je sprintan in podpisan listek z interneta, da si zdrav. Brez laboratorijskih izvidov in na naši meji, te tudi če imaš listek in kašljaš spustijo čez. No zato imajo Italijani sedaj počitnice v Kopru, mi pa smo dobili repete virusa.

New Report

Close