Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Nero Smart Start in Microsoft Word – pomoč!

Nero Smart Start in Microsoft Word – pomoč!

Pozdravljeni,
na novo imam inštaliran Windows 7. Na prejšnjem sem imela Nero Smart Start, ki je izgledal tako:
http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Sources/NERO%207%20Premium/images/N7StartSmart.png

Ta Nero je bil dober, saj sem posnetke narejene s Super video Cd, lahko na tv gledala po celotnem ekranu. Na novem Windowsu imam en drug Nero in ta mi posname posnetke tako, da je na zgornji in spodnji strani ekrana črna debela črta, kar pomeni, da sliko skrči.
Jaz bi rada imela tisti Nero, ki sem ga imela prej (inštalirala sem ga leta 2009).
Ve kdo kako ga lahko potegnem z interneta? Prosila bi za link.

Druga težava je, da nikakor ne morem potegniti z interneta dokument Microsoft Word. Na tem Windowsu ga sploh ni gori, zato bi ga morala potegniti z interneta.
Ve kdo link za Windows 7?

Hvala in lp.

Haj,

Bi znali pogruntati za katero različico se gre ?
Ja to je pa odvisno kako video pretvarjate oz. od izhodnega formata (PAL, NTSC) in s tem pripadajočim-se aspektnim razmerjem (4:3, 16:9, widescreen,…) ter seveda resolucije (NTSC – 320 x 240, PAL – 352 x 288, Custom – 640 x 480,…).

http://www.oldapps.com/nero.php?old_nero=38
???
Sicer pa Google -> nero 2009 torrent
Naprimer.

Torej kaj Vas sedaj zanima – Word ali Windows 7 ?
In če Word, katera različica ? 2003/2007/2010,… ?

Hvala za odgovor.
OpenOffice, se pravi tisti dokument za pisanje, mi je uspelo inštalirati, Nero pa ne, kajti ti stari Neroji ne podpirajo Windowsa 7.

Pozna kdo mogoče Nero za Windows 7, s katerim bi lahko naložila posnetke s Super Video CD v takšni obliki kot si želim?
In sicer, upam, da ni preveč komplicirano: Na prejšnjem Windowsu (Vista Home 7), sem imela inštaliran Nero, s katerim sem lahko delala fajne posnetke, kajti posnetki so se mi na televiziji predvajali po celotnem zaslonu. Ko sem dol potegnila en drug Nero (zdaj imam Windows 7), pa se mi posnetki ne zdijo ravno fajni, kajti na zgornji in spodnji strani ekrana je debela črna črta, zaradi katere mi sliko skrči.
Želela bi tisti stari Nero za Windows 7.
Hvala in lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close