NERO
Lep pozdrav!
Imam eno bolj čudno vprašanje in nisem sigurna v odgovor, zato iščem pomoč.
Imam Nero-burning rom 5 in v zvezi z njim en problem. In sicer mi noče snemat, če izberem audio. Probala sem snema datoteke, vendar to deluje. Če pa hočem snemat glasbo pa napiše da tega faila ne more odpret. Po moje je problem nastopil ko sem inštalirala real player, prek katerega lahko tudi snemaš, samo da se tam ne znajdem najbolje oz. mi noče prenest komade, katere bi rada snemala. Kako naj si zrihtam, da mi bo nero spet delu. Zbrisat sem ga že probala, vendar ne deluje. A ga moram na novo inštalirat, kr tle je pol problem, ker nimam cd-ja, da bi si ga lahko še enkrat naložila.
Pa še to: A je možno, da musko kopiram kar prek datoteke in ne prek audio nastavitve (preden dam snemat namesto audio izberem cd-rom iso)? A bo vseen delal v cd playerju oz. na cd-romu kot muska?
Vem, da sem mal preveč zakomplicirala, pa vseeno upam, da me bo kdo razumel!
HVALA,
Naty
nerona lahko potegneš z interneta http://www.nero.com, če boš dala cd iso ne bo delalo ker ti bo posnelo kr mp3 ali katere koli fajle imaš in player ne bo mogel prebrati.Včasih nero noče prebrati nekateri datotek zaradi slabše kakovosti ali neznanega formata.ker format pa je ?
Jaz sem musko posnela na računalnik iz cd-ja. Vedno mi je snemalo normalno, zdej pa noče. Hvala za nasvet!
Čao
Forum je zaprt za komentiranje.