nerodna situacija? :/
Zdravo. Torej nekaj tednov nazaj sva s punco končala najino 8 mesečno razmerje in moram priznati, da me precej vse skupaj boli. Razlog je bil, da se nikakor nisva mogla strinjati na področju spolnih odnosov…torej zaščita.
Prvih par mesecov je vse štimalo in sva normalno seksala saj takrat tudi nisem vedel, da ne uporablja tabltk, ko pa sem izvedel, da jih dejansko ne jemlje pa se nikakor nisem mogel “skoncentrirati” da bi imel erekcijo in s tem seks saj sem bil preveč zivcen, ker sem prej mislil, da imava “obrambni mehanizem” (tabletke) poskušal sem se z njo pogovoriti, da bi jih začela jemati pa jih ni hotela saj naj bi na žensko to slabo vplivalo in pa tudi njena kolegica naj bi imela s tem slabe izkusnje.
Ne želim se sicer posluževati pull out metode ker to ni zmeraj 100% varno čeprav sem se jo na začetku nevede posluževal…saj ne planiram še imeti otrok ona je stara 21 let jaz pa 23.
Poskusila sva s kondomom vendar ji tudi to ni pasalo po njenih besedah “ni tapravga filinga” plus zdi se mi, da moja erekcija ni najbolša ko uporabim kondom…skratka to je bil več ali manj razlog zakaj sva prekinila.
Sicer mogoče malo otročje vprašanje ampak trenutno sva na facebooku še vedno prijatelja ampak kadarkoli vidim kakšno njeno objavi ali sliko ali kaj podobnega me zmeraj zaboli ( ja vem pussy sem -_-). Naj ji napišem, da jo bom odstranil s fbja tako, da lažje prebolim vse skupaj in pospešim ta probolitveni proces ali naj tako pustim kot je? Kaj vi mislite? Je kdo od vas imel že tako izkušnjo?
Rane so še sveže, ne vem, če bo kaj lažje, če jo odstraniš. Poskusi, kaj pa lahko izgubiš?
..daj no, daj pubec! Zberi se!
Raziti se, zaradi “zaščite”???? OMG!!!
Se ti vidi, da ne veš, kaj so dejanski problemi, ja…
Sicer, pa sem se letos od podobno dva stara “šmrkolina” naposlušala na plaži, da se bosta razšla zarad fuc**ng BUREKA! On je mesnega, ona pa sirnega…in PI*DA, ker je kupil napačnega 2 mesna, sta celi dve uri srala, kako da nista za skupaj in kaj je vse v njuni vezi narobe! In potem, moogoče pa da bi bila še vseeno skupaj, ali pa tudi ne…dizus, kaki problemi…!!! Ene ste rojene “zvezde”…
BEDNIKI! Sploh veste kaj o lajfu?!!
…mislim da tej zvezi niso naklonjene zvezde…jo bo pač treba preboleti…
drgač pa kar se odnosov tiče,bi pa lahko kombinirala na plodne in manj plodne dneve,pa tudi kondomi obstajajo ultra filing ,pa nazobčeni,pa ni da ni…..:))
Forum je zaprt za komentiranje.