Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neslane pistacije

neslane pistacije

Že večkrat me je mikalo speči pecivo s pistacijami, pa nisem nikjer našla neslanih. V vseh marketih so samo slane pistacije. Ali pa sem jih spregledala? Če katera ve kje bi jih lahko kupila naj mi prosim pove. sem iz Maribora.

Tole ti sicer ne bo pomagalo dosti, ampak mogoče kot ideja. V Mengšu jih ima en sadjar ki je zelo dobro založen. Ima veliko izbiro jedrc in suhega sadja. Mislim pa da to dobavlja od enega privatnika, ker so pakirane v plastične posodice (take kot jih uporabljajo za pecivo ampak so manjše), gor pa je samo ena nalepka. So pa mislim da malo dražje, ko tiste ki jih kupiš v trgovini. Mogoče poglej tudi v kaki natur (bio) trgovini.
Veliko sreče!
M

jaz sem jih nazadnje ogromno dobila v tistih vrečkah “študentske hrane”.. pa če kupiš malo več in ostale lešnike/rozine poješ kasneje… v skrajni sili 🙂

Menda imate kakšno tržnico. Tam kjer prodajajo suho sadje in razne oreščke, prodajajo tudi neslane pistacije. Lp, Andie

Mercator jih ima.

Dobavitelj neslanih pistacij je Bimed iz Vrtojbe. Imajo tudi spletno prodajalno.

New Report

Close