Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nespečni sosedje

Nespečni sosedje

Odgovor na objavo uporabnika
Kot praviš, 25.05.2025 ob 09:21

Bolano, 25.05.2025 ob 09:00

Pride vikend, ko si izčrpan in imaš v planu not prinest manjko spanja zaradi službe, otroci šole. Nad nami so neke nevrotične yu zgube. Do polnoči ropočejo, ob 7h zjutraj pa naprej. Ropotajo navsezgodaj kot bi blok hotli zrušit, psu žogco mečejo.. . Kako se spopasti s takimi neempatičnimi egocentriki. Jaz sem še dodatno izčrpana v nedeljo. To ne pelje nikamor.

So nevrotični – psihično nestabilni, nespečnost pripelje do tega. Kmalu boste na istem in se boste pobili. S priseljenci v blok je vedno večji problem. Sploh, če se niso z rojstvom inkulturirali v bivanje, ki dopušča zavedanje, da niso sami na svetu čeprav so kupili to eno stanovanje. Podoben problem je z norci iz hiš, ki pridejo na dopust v hotel ali apartmaje. Nimajo zavesti, da niso sami na svetu in da ne smejo uzurpirati drugih. Nivo živali. Tej tud ni jasno, da niso vsi za akcijo zato, ker je ono vstalo.

Lej ga!, 25.05.2025 ob 21:40

Neka te drmaju, 25.05.2025 ob 21:35

Ti kuzla avtorica si zaslužiš betonsko mešalko nad glavo, hruško, delovni hrup gotovo izvajajo samo slovencli, medtem ko samo jugovici mečejo psu žogico.

Če bi men povedala da te mot moj hrup te jebem v glavo nalašč še 1000x bolj ti prasica nagravžna 🤑

No avtorica, vidiš, da razuma z njimi nikoli ne moreš pričakovati. Zaznamek pri upravniku, civilna tožba..

Mene motijo kurčevi froci iz kurcevega vrtca, škoda da ni vojne, užitek bi bil gledat kako raketirajo vrtec…. Za spremembo dejmo zbombardirat slo frocovje namest revežev Palestincov. Ko vam jebe mater, a sam frocovje posran sme zganjat tak živalski hrup ko da jih iz kože devlejo?

Z veseljem demonstriram skalpiranje froca, da boste pofukani starši končno vedel kok ste moteči in neznosni jebeni posranci familijski sovražim vas vse bi vas blo treba….

Kakšni odgovori? Kaj je na tem monu, kaj tukaj se zbira res bolan folk, da piše tako vulgarne in prostaške odgovore?

Saj ni za verjeti!

Nesprejemljivo, 25.05.2025 ob 09:13

Navij si uro za ob 3h in se jim pošten user pred vrata 🤪. Če ti že serjejo po glav bodo razumel. Metafora pa to.

Lej kera prasica nagravžna si že sama ti ki sugeriras sranje pred sosedova vrata. Jaz te ubijem kurba zblojena da mi to nardiš!!!

podlesna vetrnica, 25.05.2025 ob 21:57

Kakšni odgovori? Kaj je na tem monu, kaj tukaj se zbira res bolan folk, da piše tako vulgarne in prostaške odgovore?

Saj ni za verjeti!

Kakršni časi taki odgovori.

Me že srbijo pesti da te nalomim merjasec usran.

In ja, tak odnos imam tudi do sosedov. Ker ste vsi prasci in prasice, že v službi se to odraža ta vaš značaj, kaj se pol kurac lepe delate v dvigalih, da te pofukam s šlauhom u uho.

Zafrknjen al pa ne, 25.05.2025 ob 10:03

najem enga cigota, da jim prešteje kosti, če je baba naj jo v glavo pofuka zdraven naj se pa dere “dali češ još da praviš galamu u bloku?”. Bo drago ampak učinkovito. Od tistga trenutka bodo “znali” biti uvidevni.

Uuuuuu mater ste Slovenci polni kulture, a res, a cigita bi najel za štetje kosti, a še enega da babo fuka v usta?

A si upaš to ponovit na svoji lokalni policijski postaji?

A da ne? No. Kul. Ti pridem jaz teb pol kurca odrezat pa tvoji babi klitoris, če mi bosta drmala po 22. uri.

Lepo si pokazal/a vseslovensko kulturo.

Tipično za hlapčevsko agresivni narod, ki slavi SMRT svojega najboljšega poeta, namesto 3.12., ja pizdun, js kot ćefur vem kdaj se je Prešeren rodil, teb se pa jebe, CIGO SI TI, da te jebem pizdun usran.

Anonimno 3469, 25.05.2025 ob 12:17

Bolano

edina zguba tukaj si ti.   kerimaš očitno službo,preživljanje prostega časa v službi.  ker imaš fini šihtek od pon.pet dopoldan.  torej ne moreš bittko utrujena od te laganice. povezah si zapsoelna v neko druzbolovje. preveč fina za ta blok. realnostje taka. če bi ti bilakaj vredna, bi bila zdravnica, neka pravnica, bi te imeli radi in bi ti dali mir. to so dejstva. ker si pač levuharska po vezah zapsolena prasica, pa to oni vedo. saj niso neumni.  tukaj edini problem si ti.  ker ne znašit stran. na boljše. to je fsa problem fsega.  nimašdovolj financ. če bi imela bi že šla. a je tko? je tko.  če bi imela moža, bi mogoče lahko šla. otroci od šolene morejo biti tako utrujeni. to je nemogoče. edino če jih vzgajaš tiv inkluzivo in vegi hranico. pol pa je mogoče ja.   ti lahko narediš spremembo. oni ne morejo. oni delajo kaj pač delajo. ti lahko edino sebe spremeniš.  ampak ti misliš, da si popolna. no pol pa trpi.  vidiš to je problem feministk.  da ne znate nič.

O pizda. Bravisiram tale odgovor in šele zdaj vidim da je to moj ponavadi sovražnik Anonimno 3469…. In mu tokrat za izjemo APLAVDIRAM ker je povedal tko kut je.

Mislim celo da avtorica ni sam levuharka in zoprna feministka ampak je tudi BREZPOSELNA saj une svoje Yu brate posluša od jutra do sutra, očitno nima ob tej laganici niti vip zvez za JU upravo.

Namrszi JU je prasica fasala YU …. Karma je kurba.

New Report

Close