Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nespečnost=tablete

nespečnost=tablete

Tisti, ki vas muči nespečnost, katere tableta imate, oziroma kako si pomagate na drugačne načine, da bi lahko spali?

Melatonin sem si nabavila in pa čaj za spanje.

Menjam oboje, enkrat eno, drugič drugo. Potem lahko kak dan spim brez enega ali drugega in ko ne gre več, si ponovno skuham čaj ali vzamem tablete.

men so dal lokven 25mg. najmanjso dozo.

Deluje pa tudi, če si dobiš deca, da te dobro pofuka. Potem zaspiš kot angelček. Samo meni je to težje, ker me moški ne opazijo. Pa tudi urejam se ne tako. Ne barvam sivih las in podobno.

Terapevtske:

Kventiax

Zorlix

Trittico

Za par krat bomba:

Sanval

Če se le da reši naravno, če ne gre pa žal ta kemija, ki ima še vedno več prednosti (da sploh imaš življenje) pred stranskimi učinki, ki so pri teh malih dozah zanemarljivi.

Odgovor na objavo uporabnika
jaz tako to, 06.06.2025 ob 08:28

Deluje pa tudi, če si dobiš deca, da te dobro pofuka. Potem zaspiš kot angelček. Samo meni je to težje, ker me moški ne opazijo. Pa tudi urejam se ne tako. Ne barvam sivih las in podobno.

Tole drži kot pribito. 🙂

Sicer je meni dala tablete, ko je bilo res hudo, ampak mi niso pomagale in sem nehala z jemanjem. Zdaj dobro spim, če zdržim do nekje 22h pokonci in se zbujam malo pred 5. zjutraj. Mnogo bolje kot nič spanja ali dve, tri ure na noč.

Meni pomaga:

Triple Magnezium in Night compleks – dobiš pri Vitamin klinik. Oboje vzameš skupaj.

ali pa

dve tableti Valeriat Root od Now – to je baldrijan

Sanval, itak.

New Report

Close