Nesposobne mlade ženske
Da ne bomo samo o maminih sinčkih.
Mlade ženske so totalne nesposobnice.
Ponavadi imajo diplomo FF, FDV ali kaj podobno neuporabnega.
Posledično mislijo, da je zanje dober le moški, ki ima tudi diplomo in vsaj 1500€ plače.
Same ponavdi delajo v neki pisarnici, se duvajo in ven mečejo in težijo strankam.
Zmrdujejo se nad gospodinjskimi deli.
Zmrdujejo se nad vsem, kar je manj izobraženo.
Rabijo huda oblačilca, fajn avto.
Potovanja in šport so njihov statusni simbol.
Seveda nimajo časa kaj skuhati, ker gospe raje športajo.
Nič ne znajo delati.
Samo to pa res. 35letnice, ki so samske ves čas zabijejo za potovanja, izlete, športe, gledališča, opere. Da bi pa kaj resnega počele pa nič. Potem se pa čudijo, da so samske.
Res je tko kot praviš.
Pusti jih na miru. Nisi jim zanimiv, zato pljuvaš po njih, ker te na notri razganja, ampak to je nekaj, kar moraš reševati pri sebi, ni treba zato pljuvati po uspešnih mladih puncah, ki imajo pač določena pričakovanja in zahteve glede bodočega partnerja in ti jih pač ne izpolnjuješ. Ni konec sveta, nihče te ne vleče iz kože, ampak ne pljuvaj po ljudeh zato, ker so boljši in uspešnejši od tebe.
Sem ženska pa se več kot strinjam s tem, da so mlade ženske čisto zblojene. Redko katera zna kaj skuhat. Vsako delo jim je odveč. Samo wellnes, šport, izletkanje.
Kje pa si ti opazila, da sem pljuval po njih?
To pa ni res in se mi opraviči!
itak se človeštvo prehitro razplojuje – v 50 letih smo se podvojili
take bejbe je treba nagraditi ☺
Pameten pob.
Recimo bobu bob in konkretno povejmo kaj vas v resnici moti. Ne motijo vas mlade ženske v celoti, ampak samske mlade ženske, ki imajo zahteve, ki jih pač ne izpolnjujete in da bi se v svoji koži bolje počutili, kar na pamet navajate kaj vse po vašem ne znajo, pa jih osebno sploh ne poznate, pa ne se zdaj zmišljevati koliko jih osebno poznate in veste, da so res take, saj vemo, da gre za ženske z ona-on.com, ki imajo v svojih profilih pač navedene take in take zahteve, v katerih se ne najdete in to vas frustrira.
To pa ni res.
Poznem dve takšni punci in vsaka ima takšne zahteve.
Jest mislim, da je cela generacija precej zblojena.
Punce so zafnane, precej nesposobne in razvajene, ampak enako fantje.
One sam welness pa FB, oni sam igrce pa pir.
Nobeden več ne zna NIČESAR narediti z rokami, ničesar ustvariti, ničesar
dati, vsi so navajeni samo jemati in dobivati.
Po mojem bo še hec, ko starši te generacije pomrejo in bodo morali začeti
sami skrbeti zase.
Za ene pet let bo še dediščina, pol pa …. bo res hecno….
Vidim, da si je nekdo sposodil moj nik in piše z mojim nikom. Moj post je le prvi. Pa tale.
Skela, res je točno tako kot pišeš.
Najhujše so tiste med 30-40 let. Zdaj je celo moda, da ne bi imele otrok. Gospodinjile pa seveda sploh ne bi.
Ja, sem ženska.
Hja, samo te iste ženske jokajo, da so stare 35 in da so še vedno samske. Pa cele litanije na temo, da ni pravih samskih moških. Da ne najdejo pravega.
Ja, kdo bo pa maral žensko, ki se ji niti skuhat ne da?
Primer moje samske sodelavke:
Ves prosti čas nameni športu, branju, izletom, potovanjem. S tem, da ima neke ekstremne športe. Plezanje pa tako.
Ji večkrat omenim, da naj se malce naliči, naj gre na kak koncert. Ne, ona samo športa, samo potouje. Niti las si ne pobarva.
Da bi gospodinjila možu? Se kar strese, če ji kdo to omeni.
Zraven pa je razočarana, ker je samska, ker nikogar ne najde.
Ja kdo bo pa letal z njo okrog?
Piše verjetno nikjer. Večkrat pa potoži, da je še kar samska in da na najde moškega.
Saj bi človek ves ta njen stil razumel, če ne bi potem javkala, da ni moških.
Pač mora razumeti, da normalni moški ne bodo letali z njo enkrat plezat, drugič smučat, tretjič potovat po Tajski, potem spet lazit z biciklom okrog pa letet s padalom pa kaj vem kaj še vse.
Slovenceljni zahojeni 🙂
Nujno. Ogromno hišo z rdečimi pelargonijami, ki ti jo kao vsi sosedje zavidajo, ne glede na brutalen kredit, tri mulce in psa, pa seveda ne manjkata prikolica na Hrvaškem in karavan. Nobenega časa, nobenega denarja, sužnji lastnega gospodinjstva in družine, zategnjeni in zamorjeni živite iz dneva v dan, se redite, jamrate in komaj čakate penzijo. Ne hvala.
Kuhanje je pa super 😉
Veliko raje imam svojih 60 m2, ki se jih za človeški strošek da opremit, vzdrževat in so pospravljeni v eni uri, cunje, ki jih ni treba peglat, gadgete, ki postorijo dolgočasno delo (sesajo, perejo, sušijo, spečejo kruh) … Da je treba v življenju neki blazno garat in bit pod stresom od jutra do večera, kjer ni časa za druženje, športanje ali potovanja (Hrvaška pač ne spada v to kategorijo), je fikcija stare šole. Sej je en kp gajstnih deklin/dečkov po slovenskih vaseh, kr poište si jih 🙂
tTak tip žensk ponavdi pričakuje, da bodo dobile moškega, ki ne bo želel imet otrok. Namreč dame ne bi imele otrok, ker potem odpadejo njihove številne aktivnosti. Moškim pa ni do tega, da bi se odrekli otrokom. Predvsem pa ni do tega, da bi prišli domov v prazno stanovanje, ker ima dama vsak popoldan tek, kolesarjenje, smučanje, jogo kar pač že ima.
Jst recimo ne bom mel več otrok.
Po dolgem času spet mal prebral zadnje poste. Same same, but different.
Radi se mejte :))))
Topel pozdrav vsem!
😉
Kaj pa ti toliko enega gneva zlivaš kar vsepovprek? Pusti te ženske in moške, da pač živijo po svoje … A morda tebe kdo od njih sili, da živiš po njihovo? Ne, ker se znajo brigat zase. Daj no, get a life 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.