Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nesposobne mlade ženske

Nesposobne mlade ženske

Ja, ja, in potem so tipi čisto frapirani, ko ene ženske ne tripnejo na Porcheja, Rolex, Harley Davidson itd. Cela drama, ti povem! :)[/quote]

Kolkrat sem se že zabavala na moški račun, kako se radi postavijo s svojo izobrazbo, poklicem, statusom, premoženjem….
Sem bolj preprosta in mi noben ne pripiše mojega poklica , potem pa utihnejo in me začudeno gledajo, včasih umaknejo ali pa celo poizvedujejo naokoli, če je res…. Zato večkrat raje malo prikrojim resnico in povem, da opravljam delo, ki sem ga res imela kot študentka…..se potem raje družijo z mano.

Ti preprosta, ti se kar drži svoje kaste 🙂
Lohk si itak Ally al pa Grey 🙂

Ma sem tok preprosta, da ne vem kdo sta ta dva osebka. 🙂
Rada se družim z različnimi ljudmi, zanimajo me njihove življenjske zgodbe&filozofije, vsebina duše,…. česar mi “moja kasta” ne prepoveduje. 🙂

Bla bla bla

Ženske imajo vse iste standarde. Standard je, da jo med nogami zaščemi, ko vidi tipa. Če ima ta njen jebachki frajer še druge kvalitete, potem je to lahko srečna zgodba.

Če jih nima, so tu ločitve, samohranilstva..Ženske, ki pri frajerjih izvisijo, pa gredo na drugo kategorijo tipov, to je te, ki komaj čakajo, d ajih ena povoha.

Tako to je, vse ostalo je pesek v oči.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zakaj že? Sej rade seksajo..

Že mogoče, da jo na začetku ščemi, ampak kasneje ji pa srce ven meče. Nobena ženska si tega ne zasluži, pa vendar se ta zgodba vse prevečkrat ponavlja. Nimamo samo nagona, imamo tudi razum in lahko izbiramo in ne mislimo samo za 5 minut vnaprej, ampak kaj bodo naša dejanja prinesla na daljši rok. To, da imaš obubožano 40-letno samohranilko, ki ne more otroku nuditi niti osnovnih življenskih potrebščin, kaj šele kake počitnice in nov računalnik, ni prav nič njena usoda ali smola, ampak posledica popuščanja na račun trenutnega užitka in neke kratkotrajne zaljubljenosti. Prav vsi uspešni ljudje, ki so na tem svetu kaj dosegli in iz nič naredili nekaj, so uporabljali predvsem možgane in niso dopustili, da bi jim raznorazne pasti v življenju zamegljevale razum.

Jaz se imam za preprosto žensko. Imam veliko hobijev, interesov, dosti potujem, športam. Imam univ. dipl. Tako, da ne bi rekla, da je to opis preproste ženske, kar ti pišeš. Daleč od tega.

No pa poglejmo drugače.

Kdo od vas moških ima za partnerko žensko, ki športa vsak dan po uro ali dve. Vsak vikend na kolesarjenju, v gorah, na plezanju ali kaj takega. V glavnem celodnevne aktivnosti. Dopust seveda samo tekanje iz gore na goro, kolesarjenje, raftanje, smučanje, plezanje. Nikoli takega umirjenega dopusta v toplicah, na morju.
Likanje ji je odveč. Kuha, ko se ji da, seveda ne vsak dan.
No, da se javijo junaki, ki imajo tako partnerko. Grem stavit, da noben nima take.
Niti noben ne bi bil v vezi s tako partnerko.

Jaz se imam za preprosto žensko. Imam veliko hobijev, interesov, dosti potujem, športam. Imam univ. dipl. Tako, da ne bi rekla, da je to opis preproste ženske, kar ti pišeš. Daleč od tega.[/quote]

To je zato tako ,ker nobene drugačne ne spozna ,nonstop visi za compom in teoretizira , če pa kakšno spozna ,je zanj je preprosta tista ,ki se z njo ni treba trudit ,ki ne komplicira ,ob tem ga nezanimajo njeni hobiji ,interesi , izobrazba ,samo da hitro da in hajd nazaj za comp ;))

Kere bedne buče, pa to ne morš verjet. Ravno med moškimi je večna
tekma, kdo bo mel več keša, pa večji grad, pa ultra velko makino, pa
tri vidende z bazenom…..ženska je tke sam okrasek, jasno mora bit mlada
pa lepa, da jo kaže prjatlom…
Ravno moški ne poznajo ne obzira, ne poštenja, ne usmiljenja v svojem
večnem grabljenju še še še…
Če so ženske tko zlo mahnjene na keš…kako pol to, da je 99% svetovnega
premoženja v rokah moških?
Aja, to slučajno….

ker je lažje zapravljat keš, ki ga služi drugi. :-))

ker je lažje zapravljat keš, ki ga služi drugi. :-))[/quote]

Za – služi ja.
Nakrade? Prigoljufa? Prigrebe? Olastnini?
En zlo mejčken del vsega tega denarja je res zaslužen…. pa saj vemo,
kako funkcionira svetovna ekonomija, ne?

ker je lažje zapravljat keš, ki ga služi drugi. :-))[/quote]

Za – služi ja.
kako funkcionira svetovna ekonomija, ne?[/quote]

Eni kradejo pošteno :-))

Vsi, ki ne želijo otrok, so veliki egoisti, ker jim ne privoščijo, da bi se rodili. Naj samo pomislijo kako bi se sami počutili, če jih ne bi bilo. Ko bodo enkrat umrli, jim bo pa žal.

Za – služi ja.
kako funkcionira svetovna ekonomija, ne?[/quote]

Eni kradejo pošteno :-))[/quote]

A ti to men spet z rdečo cunjo mahaš? :-)))

V bistvu je neplodnost dedna. Če tvoji starši niso mel otrok, jih tudi
ti ne boš mel.

V bistvu je neplodnost dedna. Če tvoji starši niso mel otrok, jih tudi
ti ne boš mel.[/quote]

To se nekako lahko še tolerira, čeprav bi se pa taki lahko odločili za posvojitev. :-))

https://www.youtube.com/watch?v=HT6Tnc7USAY

Eni kradejo pošteno :-))[/quote]

Zakaj? Če ženska zapravlja tisto, kar prisluži ali je prislužil mož, se temu reče poštena kraja. :-))
A ti to men spet z rdečo cunjo mahaš? :-)))[/quote]

Zakaj? Če ženska zapravlja tisto, kar prisluži ali je prislužil mož, se temu reče poštena kraja. :-))
A ti to men spet z rdečo cunjo mahaš? :-)))[/quote][/quote]

Nak, tle gre še vedno za blagovno menjavo, ker on nekaj dobi za svoj
denar…

[/quote]

denar…[/quote]
No, sedaj ko vemo, da gre pri vsem skupaj predvsem za blagovno menjavo, se ne razburjat, ce si kaksen moski izracuna, da se mu resna zveza ne SPLACA. Bisniz, a ne? 🙂

Glej, oni punci je pač šport prioriteta, ne ti. Preboli že.

denar…[/quote]
No, sedaj ko vemo, da gre pri vsem skupaj predvsem za blagovno menjavo, se ne razburjat, ce si kaksen moski izracuna, da se mu resna zveza ne SPLACA. Bisniz, a ne? :)[/quote]

Še boljš je, da si končno prizna, da nima dovolj. Ne denarja, ne česa
drugega….

V bistvu je obratno. na razvitem zahodu se evdno več moških, ki imajo denar, ki bi ga kakšna ženska z veseljem zapravila, odloči, da je resna zveza predraga investicija.

Glej, moški imamo pravice do svojih prioritet. Nikjer ne piše, da mora biti nekakšna zveza del tega.

V bistvu je obratno. na razvitem zahodu se evdno več moških, ki imajo denar, ki bi ga kakšna ženska z veseljem zapravila, odloči, da je resna zveza predraga investicija.

Glej, moški imamo pravice do svojih prioritet. Nikjer ne piše, da mora biti nekakšna zveza del tega.[/quote]

V bistvu je še bolj obratno….na razvitem zahodu imajo ženske svoj denar
in se odločijo, da ne gredo v resno zvezo, ker je to predraga investicija….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close