Nesreča s smrtnim izidom…očividec
Zadnjič se je pred mojimi očmi ubil mlad fant. Zaletel se je v drevo..pri visoki hitrosti. Poleg vsega pa me je pred tem še prehitel. Počutim se grozno. Kot da bi bila kaj kriva…kar ne morem izbrisati tragedije. Mislim si da sem mogoče vozila preveč proti sredini..non stop premlevam…
Ne da mi spati. Pa vendar…je bil dečko znan po prometnih prekrških, ni imel izpita niti registriranega avta…
Ampak mene vseeno žre!¨
Kaj naj storim*
Lep dan
Miša
Normalno je, da te nesreča spremlja, če je še sveža. In določeno pripisovanje krivde samemu sebi je tudi čisto normalna reakcija. Vendar se poskušaj prepričati, da njegova smrt ni bila tvoja krivda, pač pa njegova. On te je prehitel, čeprav mu verjetno ne bi bilo treba. Če boš imela kljub temu še dlje časa težave, se lahko naročiš na pogovor k psihologu. Dober pogovor bo verjetno pomagal.
Draga Miša!
Ali mogoče govorite o prometni nesreči, ki se je zgodila v Čemšeniku, v nedeljo dopoldan?
Moji starši so mi povedali za prometno nesrečo, ker imata hišo v Jesenovem!
Ne smete se sekirat! Tudi moja znanka je bila v avtu, ko se je pred tremi leti ubil motorist oz. dva, ampak eden je padel v Savo in ga niso takoj našli! In jo je isto najprej prehitel, potem pa padel! Nekaj časa je premlevala a nazadnje ugotovila, da mu itak ni mogla pomagat, saj jo je motorist oz. sta jo prehitela in drugega, kot poklicat reševalce in policijo, ni mogla!
Ne ženite si k srcu – nobeden ga ni prisilil da vas mora prehiteti!
Lep dan!
Meni se je pred leti zgodilo isto, da me je na mokri cesti prehitel voznik, ki se je takoj za tem zaletel, oziroma zletel je s ceste pred mojimi očmi. Na srečo je iz avta zlezel sam in ni mu bilo nič hujšega.To ni bila moja krivda in tudi pri tebi je tako.
TI NISI NIČ KRIVA, če je on vozil hitro in neprilagojeno.
Bila si le ob nepravem času na nepravem mestu. In to je to.
Ne se zaradi tega sedaj uničevati.