Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nesrečen bikini predel

Nesrečen bikini predel

No punce, kaj počnete, da imate lepo, gladko kožo, brez mozoljčkov in vraščenih dlakic?!
Lp

TUDI MENE ZANIMA!!!!!!!!

Jaz se brijem z navadno želetko. NIč drugega mi ne pomaga. Treba se je briti sproti, ko so dlakice čimkrajše in vedno v smeri rasti dlak. Ne uporabljam nobene kreme za britje ampak to opravim v kadi. Potem se namažem z navadno ognjičevo kremo (res je malo mastna) in nimam nobenih mozoljčkov ali rdečin.

Jst bi tukej samo dodala, da mi grejo vsi izdelki in vse propagande za gladko pobrito kozo ze posteno na k…., ker cisto nic ne deluje, pa sem poskusila ze TOTALNO vse. Mogoce imam samo jaz tako obcutljivo kozo, ampak to ne gre vec tako naprej. v resnici ne vem vec, kaj naj naredim. Ima kdo kaksno idejo kam naj se obrnem?
Tanja

Sem v istem d….. zdaj sem si pa še noge zafušala vska vraščena dlaka se je vnela,tako,da imam levo nogo vso rdečo,porabila sem že cel Byvacin spray,pa nič boljše in zanimivo to se mi dogaja samo poleti oziroma,ko si pobrije v vročini ,pozimi pa je manj ali več OK.
tudi jaz sem kandidat za kakšen fuuuuuulllll dober nasvet ali recept.
Bodite v cvetju.

Uporabljam depilacijsko kremo. In to je to.

pustim vse, kot je narava naredila,pa je tut prav.In to je to.

Kako misliš naj Pustim? Da hodim okoli kosmata?!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem imela s tem večni problem, ko sem se pobrila me je vse bolelo in peklo in vse so bile vraščene, za pop….. skratka! Potem sem si začela pa vsako posebej s pinceto pulit, sicer vzame nekaj časa (tam pol ure), malo boli (prvih 5 dlak boli potem pa nič več!!!), potem to poudrate ali pa fino namažete s krem,odvisno kaj vam paše. Šla sem tudi že na vosek, ker sem pač mislila da je puljenje puljenje, pa so se mi vseeno vrastle. Tako da jaz prakticiram s pinceto in je vse OK! seveda si to delam strogo po bikini predelu in ne grem nič … globje, tam si jih pa pobrijem pa je tudi ok, ker tam nimam tolk občutljive kože – no upam da veste o čem govorim 🙂
Upam da sem kateri pomagala…

Jaz imam tudi zeeelllooo občutljivo kožo, po britju se mi naredijo mozoljčki in vse je rdečo, poskusila pa nisem še dep. kreme STREP (upam da bo po tem bolje!) vidve ste že poskusle?

Lp

Jst si polet bikini obvezno podepiliram z voskom…grem u en kozmetični salon in to je to…res je, da mal boli, pa mogoče maš tut mal pikasto kožo po tem…ampak nasledn dan je pa super!!! Dlak dolg cajta ni na spregled, pa tut nobenih pik al pa kšnih bulc, ni! Tko da kr pogumno na voskanje…vam res priporočam. lp suzi

Tudi jaz sem absolutno za kozmeticni salon, vsaj kar se bikinija tice. Sami mi nikoli ni uspelo tako super. Vosek je najboljsi. Ce sem se depilirala s kremo, sem jo morala nesti zraven na morje, ker so bile dlake po nekaj dneh ze zunaj. Ena je omenila kremo Strep. Meni ni odnesla nobene dlake.

Lp in cim manj kosmat dopust!

Tudi jz sem probala že vse mogoče, pomaga pa najbolj otroški puder.

tudi jaz se namazem z ognjicevo kremo in izgleda na koncu zares super…vcasih sem pa pudrala,ampak je tale ognjiceva krema dosti boljsa 🙂

Jaz si v banji obrijem z žiletko in peno za britje. Namažem z fantovim balsamom after shave, čez čas si namažem še z vlažilno kremo ali pa potapkam čist mal baby pudra (ne da si čist bel). Pa je ok.

Kje pa se da dobiti ognjičevo kremo? V lekarni ali jo morda prodajajo tudi v drogerijah?
Hvala za odgovor.

ognjiceva krema se dobi v drogeriji,jaz sem jo kupila v Drogerie Markt,najdes pa jo pod naravnimi izdelki,na tisti policki.
Meni se zdi super.

Katero ognjičevo kremo pa imaš, od katerega proizvajalca, niso vse enake zato me zanima od katerega je pa hvala za odgovor!

Moja je od “Dr.Forster” (Royal Sales)

LP

Poskusite z uporabo kristalnega deodoranta v kamnu po britju na vlažno kožo. Pomaga! Pa ne deluje kot deodorant, ker ne peče in skeli, ampak preprečuje vnetje.

KTER DEODORANT JE TO ALI KAJ SI ŽE REKLA? LAHKO KAJ VEČ O TEM POVEŠ?

HVALA IN LP

Ne vem točno, najdete ga pod različnimi imeni. Je prozoren in brez vonja, pred uporabo ga je potrebno navlažiti (jaz ga uporabljam direktno na vlažno kožo). Mislim, da se imenuje prav kristalni deodorant ali nekaj podobnega.

zadevi se reče tudi kristalni kamen oz. deodorant v kamnu. Če boš tako rekla v drogeriji ti bodo gotovo vedeli svetovati. Je pa tudi uporaben za ustavljanje krvavitev po britju (malce zaskeli). Je pa v bistvu deodorant brez vonja, pod pazduho se zelo obnese tudi po britju – razkuži. Če sem prav prebrala sestavo (imam neko nemško varianto) – gre za neko aluminijevo sol ali kaj.
Kar pa se tiče bikini predela pa takole. Ker se najraje poštimam kar sama (sem pač Gorenjka) sem lani kupila Veet povoskane lističe pa je kar lepo šlo. Zraven dobiš še ene take vlažne robčke s katerimi se namažeš. Prvih nekaj ur je sicer pikasto in rdeče ampak že naslednji dan je zadeva 100%. Letos sem si pa nabavila Veet vosek (tisti, ki ga stopiš z vročo vodo in ima poseben roll on za nanašanje) in moram reči da je totalno sranje. Ali ga je preveč in se dlake dobesedno utopijo (in jih ne moreš izpuliti) če ga daš premalo je isto. Zelo hitro izgubi tisto optimalno viskoznost in moraš kar naprej menjati vodo, tisti nastavek gre pa zelo težko ven iz doze tako da sem naredila celo pacarijo. Na koncu sem ga pospravila v predal in se do konca obdelala s pinceto. Malo traja je pa učinkovito.

lp tinca

Če se slučajno pojavijo mozoljčki,js priporočam navaden otroški puder.Meni full pomaga!!

Prej sem vedno uporabljala depilacijsko kremo. Zdaj pa mi je kolegica dejala, da si ona kar s pinceto populi in to je to. Tudi sama sem poskusla in imela mir 14 dni. Kožo moraš lepo napet in spulit potem pa namažeš s podepilacijsko kremo. To ne traja dolgo.

New Report

Close