Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nesrecna v ljubezni

Nesrecna v ljubezni

Ljubim poročenega…že dolga 4 leta….čeprav vem in mi nikoli ni obljubil,da bova kdaj skupaj, zadnje čase pa me to razžira in jokam skoraj vsak dan, vendar ga ne morem zapustiti in ziveti naprej, žal imam oči samo za njega….ne vem kako naj se spravim k sebi in temu naredim konec.

Brez obsojanj prosim.

Kako narediš konec? Rečeš mu, da je konec in ga nikoli več ne kontaktiraš in se mu ne javljaš. In s časom boš pozabila. S časom.

Ko bos na tocki, kjer prevladuje razziranje nad veseljem, bos odsla. Ce si pametna, bos odsla ze prej. Priznaj si na glas, da se to ne bo nikamor razvilo in zberi moc in pogum, da prekines stike. Prve tedne bo tezko, potem bos zadihala in zacela ziveti svoje zivljenje. Prvi korak je najtezji, ampak imej se rada. Ze 4 leta se nimas dovolj, cas je, da to spremenis. Vprasaj se, ali se vidis v tej situaciji se naslednjih 5 let? Po zapisu sodec se ne. Skoda, da trpis in se unicujes.

Pogumno naprej, verjamem da zmores.

Predvsem delaj na sebi. Pojdi na terapijo, udeleži se delavnic za osebnostno rast, vpiši se na jogo,… Skratka karkoli, kar bo pripomoglo k temu, da se boš začela imeti rada. Razmerje z zasedeno osebo je namreč izraz slabe samopodobe, oz tega, da se ne ceniš dovolj. Ko se bo to spremenilo, bodo minila tudi tvoja čustva do njega, saj boš spoznala, da si zaslužiš več.

Kaj pa on pravi? Ve za tvojo žalost in željo?

Jaz bi njemu jajca potrgala, da izkorišča čustveno nestabilno labilno žensko. Ti itak nisi razsodba, nimaš pojma kaj boš sama s sabo. Kaj šele kaj drugega.

Ko boš na dnu, še bolj kot si, se boš mogoče streznila in našla pravi odgovor zase.

Hobiji pa sprehodi ne pomagajo. Gre z drastične in globlje stvari. Samo ne pij alkohola in antidepresivov in bog ne daj da navodilo zanosiš. To počnejo Slovenke iz obupa.

Nimam žal bolj mehke besede zate. Seks ti je komandiral življenje kot večini na monu.

* na silo zanosiš

Povej mu kaj čutiš, naj naredi odločitev, daj mu nekaj časa,da se odloči in začne z ločitvijo. Postavi rok, ne verjami na besedo, naj ti pokaže papire. Če data npr. 1 mesec za njegovo odločitev in se še vedno ne mora odločiti, je izbral njo. Težko bo, a tako si boš nehala metati pesek v oči.

Boli, a to je njegova odločitev, ki jo mora narediti. Boli še bolj, ko izbere drugo, a tako si priznaš, da mu nisi bila več od vreče za praznenje, čeprav so bila tvoja čustva pristna.

Osvobodi se tega trikotnika, saj si zaslužiš celega človeka, ki bo imel oči in prosti čas le zate.

Odgovor na objavo uporabnika
Nesrecna, 25.01.2023 ob 20:56

Ljubim poročenega…že dolga 4 leta….čeprav vem in mi nikoli ni obljubil,da bova kdaj skupaj, zadnje čase pa me to razžira in jokam skoraj vsak dan, vendar ga ne morem zapustiti in ziveti naprej, žal imam oči samo za njega….ne vem kako naj se spravim k sebi in temu naredim konec.

Brez obsojanj prosim.

Kaj si pa ti naredila, da bi bila skupaj. Da bi bil samo tvoj. Bolj se potrudi. On mora vedet, da si ti tista, za katero se splača živet.

Odmakni se iz njegovega življenja nemudoma. Menda ja nisi razdiralka doma, ki ga je nekdo dolga leta ustvarjal? Če ima otroke pa sploh! A se zavedaš kaj s svojim nepremišljenim početjem počneš? Nekdo se trudi leta in leta, da si ustvari lepo življenje, se odreka, vlaga čas in energijo, potem prideš ti in bi to v trenutku zrušila. Zakaj? Če ne bi bilo nastavljačic tvojega kova, bi marsikatera družina obstala. Marsikakšen zakon bi se obdržal in rešil. Tako pa se tiste, ki se niste prej zmigale, ste si izmišljevale vse možne razloge zakaj ne v zvezo, sedaj uničujete življenja tistim, ki so. Iz ljubosumja? Obupa? Strahu da bi ostale same? Vam diši tuje, ker vidite srečo nekje? Veste koliko je treba za zgraditi tako srečo? Ogromno. To pa niste pripravljene. Samo vgnezdile bi se v dokončano. Nadomestile žensko, ki je podpirala tega moškega vsa leta, da je lahko postal to, kar je danes. Seveda vam je sedaj všeč, a takrat vam pa ni bil. Najlažje tako.. namesto da si najdete samskega in začnete svojo zgodbo in vložite trud, da bi tudi same imele nekoč nekaj takega, kar pri njih vidite, enostavno ukradete.

Pa ne mi o tem, da ta zakon je itak razpadel. Ni. Vsak zakon je lahko trden, če se vanj ne vtikajo in se nastavljajo take kače, ki vidijo samo sebe in svojo korist. Sram vas je lahko. Osnovne morale in lastnega dostojanstva nimate, kaj šele empatije in spoštovanja. Niti do tega moškega. Ker če bi to imele, vam na konc pameti ne bi padlo razdirati njegov zakon, njegovo srečo in vse kar je leta gradil. Če bi same imele kanček pameti, bi takoj ko bi ugotovile, da je zaseden, naredile nepreklicen konec vseh traparij, ki jih vaš bolan um sproducira in ne bi imele teh domišljijskih težav. A živite v risanki? A se čutite upravičene, da lahko počnete karkoli se vam zdi brez posledic? Vam zagotavljam nekaj, kakor ste ga dobile, točno tako ga boste izgubile. Videno že neštetokrat. Moški so dovolj neumni, da padejo na kakšno drugo luknjo, se pa hitro pokesajo in jokcajo za bivšo, ker nobena ne bo ista ali boljša, žal to prepozno ugotovijo. Potem boste imele zapitek in varalico ob sebi, tako kot si zaslužite. Karma je bila vedno najbolj pravičen maščevalec. Vse se to uravna prej ali slej. Za vsakega.

Ne obsojam. Nastavljam ogledalo. Zdaj se pa vanj dobro poglej, pa zamisli nad sabo in kje si skrenila, tja se vrni in od tiste točke dalje štartaj, tokrat drugače. Tokrat kot da se zares ceniš in spoštuješ.

Zakaj nekateri obsojate ženske, ki se zaljubijo v poročenega? Zakaj torej menjujete službe. Če vam nekdo ni všeč, ga pač menjaš. Isto kot služba, avto…. Želiš it na boljše.

Anonimno 1438, 26.01.2023 ob 10:46

Zakaj nekateri obsojate ženske, ki se zaljubijo v poročenega? Zakaj torej menjujete službe. Če vam nekdo ni všeč, ga pač menjaš. Isto kot služba, avto…. Želiš it na boljše.

Neumnost. A ti se lahko usedeš v tuj avto in izrineš voznika, rečeš men se ta dopade, zdaj je moj…? Ali ministru v pisarno pa rečeš jaz ne bi več v proizvodnji delala, jaz bom ministrica od danes, meni je ta služba pisana na kožo..? Ne gre ne? Zakaj pa katera misli, da se lahko kar tako usede na tujega moškega in ga kar prevzame?

Melek, 26.01.2023 ob 11:15

Neumnost. A ti se lahko usedeš v tuj avto in izrineš voznika, rečeš men se ta dopade, zdaj je moj…? Ali ministru v pisarno pa rečeš jaz ne bi več v proizvodnji delala, jaz bom ministrica od danes, meni je ta služba pisana na kožo..? Ne gre ne? Zakaj pa katera misli, da se lahko kar tako usede na tujega moškega in ga kar prevzame?

Res je. Sluzbo zamenjaš tako, da se prijaviš na prosto delovno mesto, ne pa da kar izrineš že obstoječega delavca. Delodajalec mora najprej slabega delavca odpustiti, šele nato lahko zaposli novega.

In še enkrat: letanje za zasedenimi je znak slabe samopodobe in ne tega, da si našel idealno osebo zase.

Zgodi se lahko vsakemu, ne obsojam. Je pa na eni točki prav, da se zbrihtaš in vrneš k sebi. Če nič prej, ko dojameš da največ škode delaš sebi. Vsak si zasluži ljubezen. Tudi avtorica. A tu je ne more iskati

veš kaj moraš naredit. da vztrajaš v tem položaju, je pač samosabotaža. so razlogi za tako početje.

Ženska se mora borit za svojega moškega. Torej, zmaga tista, ki je boljša Kje piše, da morata dva bit skupaj celo zivljenje. Kaj pa, če je ona všeč tudi  njemu. Torej se sedanja žena premalo trudi zanj. Zakaj bi se drugače zaljubil v njo.

Anonimno 2196, 26.01.2023 ob 11:37

Ženska se mora borit za svojega moškega. Torej, zmaga tista, ki je boljša Kje piše, da morata dva bit skupaj celo zivljenje. Kaj pa, če je ona všeč tudi  njemu. Torej se sedanja žena premalo trudi zanj. Zakaj bi se drugače zaljubil v njo.

Preberi uvodno objavo. Mimo streljaš…

Ja ona je kriva, možek nima nič s tem. Halo- tudi če se loči, tu ona ni kriva, nobene ne bo izrinila. Ona je le pokazatelj, da njemu nekaj hudo manjka. On se oklepa preteklosti, ki ga ne zadovoljuje. On je tisti, ki bi moral urediti svojo situacijo, še preden se je kadarkoli zapletel z drugo.

Slabo bajto, vsak veterček poruši, si je pa težko priznat, da si gradil slabo na klizavih temeljih…

Z prejšnjo punco sva bila skup 5 let.Imel sem jo rad,bila mi je vse na svetu.Na začetku je bila tista prava ženska.Vedla je kaj potrebujem.Za mene se je trudla,me objela,mi rekla da me ima rada.Isto je bilo z moje strani.Bila mi je prioriteta.Nakar je postala hladna.Ni bilo več tiste iskrice.Postala je drugačna ženska.Nič več se ni trudla za mene.Trud je bil samo še z moje strani.Postala je tečna.Zato med nama ni bilo prihodnosti.In če nekaj doma pogrešaš in ti to da drugi,se hitro zaljubiš.Spoznal sem drugo,ki je  vse to,kar mi ni dala prejšnja dala ona.Toplino,objem.Ni vse v sexu.Tudi moški imamo čustva.Z to sva skupaj 15 let.In ne zamenjam jo za nobeno drugo.Hočem povedat,da če dva nista za skupaj,si najdeš drugega.Življenje je prekratko.

In če te ta tvoj,v katerega si zaljubljena,ni izbral po 4 letih.Si nista usojena.Nisi ga prepričala,da si ti ta taprava zanj.

povej ženi, pa boš rešena tako ali drugače.

Anonimno 7939, 26.01.2023 ob 13:17

Z prejšnjo punco sva bila skup 5 let.Imel sem jo rad,bila mi je vse na svetu.Na začetku je bila tista prava ženska.Vedla je kaj potrebujem.Za mene se je trudla,me objela,mi rekla da me ima rada.Isto je bilo z moje strani.Bila mi je prioriteta.Nakar je postala hladna.Ni bilo več tiste iskrice.Postala je drugačna ženska.Nič več se ni trudla za mene.Trud je bil samo še z moje strani.Postala je tečna.Zato med nama ni bilo prihodnosti.In če nekaj doma pogrešaš in ti to da drugi,se hitro zaljubiš.Spoznal sem drugo,ki je  vse to,kar mi ni dala prejšnja dala ona.Toplino,objem.Ni vse v sexu.Tudi moški imamo čustva.Z to sva skupaj 15 let.In ne zamenjam jo za nobeno drugo.Hočem povedat,da če dva nista za skupaj,si najdeš drugega.Življenje je prekratko.

In če te ta tvoj,v katerega si zaljubljena,ni izbral po 4 letih.Si nista usojena.Nisi ga prepričala,da si ti ta taprava zanj.

Le da sem bila v isti vlogi, kot je avtorica in ker od poročenega ni bilo nič dobrega, sem vse kar sem rabila dobila od novega. Smešno kako daješ poročenemu vse kar mu manjka, a nikoli ne dobiš nič v zameno. Super zate, da si zbral pogum, malo ljudi ga premore. Tako,da le pogumno avtorica, ko boš nekaj časa stran, ti bo novi zadišal.

Ženske morate nekaj razumet.Zaljubite se v poročenega/oddanega moškega.In potem mislite,da bo moški kr tako šel stran od partnerke.Kot je nekdo že napisal.Morate mu dat vedet,da si ti tista prava.Morate to pokazat z dejanji,ne samo z besedami.Ni malo moških,ki se je ločilo in so šli drugo pot z svojo”ljubico”.Tudi jaz sem bil med njimi.Ne razumem žensk,zakaj se prenehate trudit za svojega moškega ko ga enkrat dobite.Ni samoumevno,da bo večno vaš.In tiste ki trdite,da ste bile zaljubljene v poročenega in ni postal vaš,se ni ločil.Ste pač blago,katero ni za imet.Je že nekaj na vas,da ga niste prepričale.Če bi bile dobre,bi si vas moški izbrali za stalno skupno  življenje.Mogoče delujete lahke…

moški-ženska, 27.01.2023 ob 17:14

Ženske morate nekaj razumet.Zaljubite se v poročenega/oddanega moškega.In potem mislite,da bo moški kr tako šel stran od partnerke.Kot je nekdo že napisal.Morate mu dat vedet,da si ti tista prava.Morate to pokazat z dejanji,ne samo z besedami.Ni malo moških,ki se je ločilo in so šli drugo pot z svojo”ljubico”.Tudi jaz sem bil med njimi.Ne razumem žensk,zakaj se prenehate trudit za svojega moškega ko ga enkrat dobite.Ni samoumevno,da bo večno vaš.In tiste ki trdite,da ste bile zaljubljene v poročenega in ni postal vaš,se ni ločil.Ste pač blago,katero ni za imet.Je že nekaj na vas,da ga niste prepričale.Če bi bile dobre,bi si vas moški izbrali za stalno skupno  življenje.Mogoče delujete lahke…

Hahaha, ja seveda mi se bomo trudile, da grejo stran od žene, ker smo boljše. Si normalen? To ni nič drugega kot manipulacija. V taki situaciji pa sploh, to more biti njegova odločitev. Mi smo lahko tam, mu damo vedeti, da smo zaljubljene in si ga želimo v svojem življenju- in to je vse. Vse ostalo ni naša odločitev, zato pa jih je toliko ločenih, ki jim je nato žal. Ker se pustijo zmanipulirati lahkim ženskam, ki jih opisuješ. Ženska, ki ima malo ponosa, tega ne bo delala. Tiste, ki hočejo denar bojo pa tako vse naredile- ne zaradi zaljubljenosti ali osebe ampak zaradi denarja.

In v štartu, če imaš partnerja, ki ga imaš rad, ga spoštuješ in ceniš, ne iščeš drugih. Se trudiš za vezo, ker ti nekdo nekaj pomeni in se ne zaljubljaš v druge ljudi…Tu izključujem sedaj tiste, ki ” športno” iščejo ljubice.

Tudi ženske iščete športno svoje ljubčeke.Sem poznal dve, ki menjata vsako leto partnerja. Seveda niso one nikoli krive za razhod. Takšne si moški ne izberemo za ženo. Takšne so lahko samo ljubice

New Report

Close