Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Netflix podnapisi

Netflix podnapisi

Zdravo. A ima kdo naročnino na Netflix in bi mi lahko povedal, če lahko v Sloveniji vklopimo hrvaške podnapise?

Ja vem, slovenskih podnapisov ni, hrvaških je pa zmerej več. In me zanima ali ji mi v Sloveniji tudi lahko vklopimo, ali pa je to odvisno od lokacije?

VPN ne bom vklapljal in nastavljal na hrvaško lokacijo. Zanima me zgolj ali lahko na “slovenskem” Netflixu v Sloveniji vklopimo hrvaške podnapise?

Lp

Nisem še opazil te možnosti. Mi imamo vklopljene kar angleške.

Gledam s hrvaskimi podnapisi, ce teh ni, nastavim sinhronizacijo in podnapise na anglescino, nekako mi ne gre poslusat francosko ali spansko in brat anglesko, ceprav so ti prevodi veliko bolj ubogi kot hrvaski, ti so cisto ok.

Odgovor na objavo uporabnika
Dejan86, 26.07.2021 ob 17:52

Zdravo. A ima kdo naročnino na Netflix in bi mi lahko povedal, če lahko v Sloveniji vklopimo hrvaške podnapise?

Ja vem, slovenskih podnapisov ni, hrvaških je pa zmerej več. In me zanima ali ji mi v Sloveniji tudi lahko vklopimo, ali pa je to odvisno od lokacije?

VPN ne bom vklapljal in nastavljal na hrvaško lokacijo. Zanima me zgolj ali lahko na “slovenskem” Netflixu v Sloveniji vklopimo hrvaške podnapise?

Lp

Ravno pogledala. Ja, če so hrvaški podnapisi na voljo, komot preklopiš.

Hvala za informacije. Super, če se lahko.

Edino me še zanima za Prime video (Amazon), če je kdo naročen in lahko vključi hrvaške podnapise v Sloveniji?

Odgovor na objavo uporabnika
Dejan86, 26.07.2021 ob 20:13

Edino me še zanima za Prime video (Amazon), če je kdo naročen in lahko vključi hrvaške podnapise v Sloveniji?

Ne vem, zakaj bi bili podnapisi vezani na državo. Saj v različnih državah živijo ljudje različnih narodnosti. Menda to Netflix, Amazon in podobni vedo? Zakaj bi zaklepali podnapise v kateremkoli jeziku?

New Report

Close