Netflix podnapisi
Zdravo. A ima kdo naročnino na Netflix in bi mi lahko povedal, če lahko v Sloveniji vklopimo hrvaške podnapise?
Ja vem, slovenskih podnapisov ni, hrvaških je pa zmerej več. In me zanima ali ji mi v Sloveniji tudi lahko vklopimo, ali pa je to odvisno od lokacije?
VPN ne bom vklapljal in nastavljal na hrvaško lokacijo. Zanima me zgolj ali lahko na “slovenskem” Netflixu v Sloveniji vklopimo hrvaške podnapise?
Lp
Dejan86, 26.07.2021 ob 17:52
Zdravo. A ima kdo naročnino na Netflix in bi mi lahko povedal, če lahko v Sloveniji vklopimo hrvaške podnapise?
Ja vem, slovenskih podnapisov ni, hrvaških je pa zmerej več. In me zanima ali ji mi v Sloveniji tudi lahko vklopimo, ali pa je to odvisno od lokacije?
VPN ne bom vklapljal in nastavljal na hrvaško lokacijo. Zanima me zgolj ali lahko na “slovenskem” Netflixu v Sloveniji vklopimo hrvaške podnapise?
Lp
Ravno pogledala. Ja, če so hrvaški podnapisi na voljo, komot preklopiš.
Dejan86, 26.07.2021 ob 20:13
Edino me še zanima za Prime video (Amazon), če je kdo naročen in lahko vključi hrvaške podnapise v Sloveniji?
Ne vem, zakaj bi bili podnapisi vezani na državo. Saj v različnih državah živijo ljudje različnih narodnosti. Menda to Netflix, Amazon in podobni vedo? Zakaj bi zaklepali podnapise v kateremkoli jeziku?