Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NETI…

NETI…

… ali kdo ve, kje bi lahko v Ljubljani zamenjala net oz. kdo (kje) na obleke dajejo nete?

Za vsak odgovor hvala!

lp

SSxSS
V pasaži Mestnega gledališča boš dobila, kar iščeš, majhna prodajalnica z gumbi in trakovi in zakovicami.

Pozdrav!

GOLDIE

Kaksno leto nazaj sem v BTC-ju pod Empriumom kupila netke in prodajalec mi je takrat dejal, da bi mi jih on tudi dal na oblačilo. Poizkusi.

Mislim, da to delajo tudi čevljarji, vsaj meni je na sinovi srejci en net v celoti zamenjal.

Tonka hvala za odgovor in ta gospod v trgovini kjer prodajajo gumbe, zadrge, sukance, …. se na veliko ukvarja tudi z prodajo in zamenjavo netov vseh velikosti in oblik. Tako, da pri njemu enostavno dobiš vse. Trgovina se imenuje Product je pa tam kot si napisala, pod Emporiumom.
Skratka, ta gospod ti izpolni vse želje.

lp

A pozna mogoče katera enga izdelovalca usnjenih torb v Ljubljani, tak visok čist pobrit po glavi, pa učitelj na usnjarski šoli je bil, jst bi tud rabla njegovo cifro (pi… mela, pa zgubila…), Grega drugač, jst bi rabla ne sam nete, sampak tud one sponke od pasov, k se mi na hlačah vse zlomijo, zdej se mi je že 4.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close