Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Netlog – izbrisan??

Netlog – izbrisan??

kdo ve kaj se je zgodilo s to stranjo? danes se hočem vpisati pa mi napiše čist neko drugo stran(stepout) gledam po forumih, drugje..nikjer ne piše nič. prosim za pomoč kaj se je zgodilo s stranjo? ali so jo dokončno izbrisali? kdo ve mogoče?
lp, Nina

Eh kar nekaj. Že sto let nisem bila gor. Zdaj pa vidim, da so združili s stranjo twoo. Brezveze. Vse kar je bilo gor je zdaj, nimam pojma kje. Sploh ne bom več odpirala, ker je tole vse skupej brezveze. Mogoče kdo drug kaj več ve.

kaj pa, če imajo zadosto komitentov, pa hočejo služiti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

dobila na yahoo obvestilo, da se zapira…, pa sploh nisem bila registrirana…

To je tisti twoo, ki pošilja spam vsem znancem in neznancem. Predlagam, da izbrišete, če nočete, da vsi tisti, s katerimi ste bili kdaj v kontaktu, dobijo vabila od vas brez vaše privolitve.

Jaz sem tudi na netlog pozabila, ampak, ko sem to videla, sem takoj šla vse zbrisat.

Vse je še ostalo gor, ne da se izbrisati več, pogleda se pa lahko preko HR netlog, na način da se tam odpre novo stran. BREZ OPOZORILA SO VZELI VSE, S TEM DA SAMI NE MOREMO VEČ IZBRISATI SLIK.TO JE PROTIZAKONITO,!!!!!!

New Report

Close