Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek network 21

network 21

Dobila sem povabilo za včlanitev in sem skeptična. Pozna kdo to zadevo, kako deluje? Se da res tako mastno zaslužiti skoraj brez dela?
Hvala vsem za komentarje.

To je čist navadna prodaja drage kozmetike in čistil.Imena seveda ne bom napisala, je pa dovolj znana, na A. Boš ob vse prijatelje, ker te bodo tisti ki so v mreži nad tabo kar naprej ganjali, da “širiš posel”.
Moj nasvet: Sam bejž namesto “go daimond”.
Jih preveč poznam, ki so pred desetimi leti vzdihovali “še dve leti pa mi ne bo treba nikol več delat” ja rajt!!! Vsi prav lepo še rintajo za ljubi kruhek.

olupili te bodo za motivacijsko gradivo in motivacijske tečaje. To je v resnici tudi glavni vir zaslužka za organizatorje.

Neke strašne koristi pa od tega ne boš imela. samo upanje, da boš v petih letih obogatela…

Kot bivša članica ti iskreno povem, da je N21 šola osebnostne rasti, ki pomaga pri izgradnji posla Amway.
Torej N21 ni posel, ampak izobraževanje. Posel je Amway. Dobri produkti, vendar dragi. Slovenija je prečesana vsaj 10x podolgem, počez in iz vseh ostalih strani. Torej se v primeru, da se boš odločila za včlanitev, pripravi na garanje, garanje, garanje. Pripravi se na večere v tujih dnevnih sobah (če ti bo uspelo priti noter), če ne boš delala planov, boš hodila na izobraževalne seminarje, srečanja, vozila boš robo od stranke do stranke ……

Sama se odloči. Morda si iz pravega testa in boš ravno ti uspela.
Odgovori si na vprašanje:
Si pripravljena vstati iz svojega naslanjača ter zapustiti to cono udobja, kjer si sedaj? Si pripravljena več let žrtvovati večere, ki jih sedaj preživljaš z družino? Si pripravljena NE VIDETI kako otroci rastejo?

Brez dela in brez napora, pa sigurno ne bo šlo!

Hvala vsem. Se mi je zdelo, da bom morala kaj prodajati. In definitivno nisem iz pravega testa :-), ker mi gredo na živce vsiljivi prodajalci in niti pod razno nočem biti taka ;-P

Sistm N21 lahko izkoristiš na mnogih življenjskih področjih. Bila sem na nekaj seminarjih, prebrala nekaj knjig, poslušala nekaj CD-jev. Sem se veliko naučila za življenje in posel, ki ga opavljam (nima veze s tistimin je popolnoma klasičen biznis). Če zaupaš človeku, ki te je povabil, če ti je simpatičen in nasploh lahko mnogo pridobiš.
Ne posvetuj se na forumu in pri sosedih, ker toliko kot je ljudi, toliko je tudi mnenj in izkušenj.
Nekaj let sem tudi imela negativno izkušnjo, je pa danes precej drugače in ko seštejem je več pozitivnih kot negativnih stvari. Cena za uspeh, ki bi jo utegnila plačati z delom je visoka. Kako visoka pa je cena, da v teh težkih časih vsaj ne poskusiš in nekaj več pogledaš ter si ustvariš svoje mnenje?
Tenka je linija in lahko boš zamudila nekaj dragocenih trenutkov, ki bi lahko bistveno spremenili tvoje življenje. Pa če bi kdaj kaj prodajala al’ pa ne.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

čim bolj stran od tega

*****Tudi zate sonce sije****

Zakaj pa ne bi poskusila? Gre res za prodajo, ampak proizvodi so kakovostni, je pa res, da tudi precej dragi.
Sama sem bila pred leti(ko se je šele začenjalo v Sloveniji) članica, pa moram reči, da nisem obogatela. Ker to je posel, ki ga moraš delati 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vsak dan. Če pa želiš, pa lahko proizvode samo uporabljaš- no ne vem, če je še tako.
Drži pa, da je zadeva že zelo poznana in da se najbrž težko najde bodoče člane.

Vsem ki ste proti network 21 vas bi jaz vprašal a lahko odprete s.p za 50.00€ in brezplačno svetovanje ki vam ga nudi network 21 Amway pa je samo poslovni partner v tem poslu . A lahko vi zaslužite več od vašega šefa v službi tu ga lahko da veste .

New Report

Close