neubogljiva miška
zdravo, imam en problem, in se ga ne znam lotiti.
Namreč, miška “hodi” po svoje, če pa jo hočem kam premakniti, gre precej s težavo….kot, da bi bila umazana ampak ni umazana, ker je nova. Nagajala je tudi prejšnja. Razmišljam, da je verjetno kak virus, ampak ne vem, kateri bi to bil in kako ga naj odpravim.
Je kdo poučen o tem?
A je optična? Zamenjaj podlogo. Tudi meni je to delala.
miška je navadna, ni optična, pa tudi zamenjana podloga nič ne pomaga….žal 🙂
a je brezzicna? ce je to ga lahko vrnes nazaj v trgovino in ti vrnejo denar!
Zaenkrat ni 100% kvaliteta…
Jaz sem kupil misko in tipkovnico, pa m je delala ene 3 dni pol pa cedalje slabse in sicer tako da se je kar samo premikalo po svoje… tako kot si opisal.
Nato sem odnesu nazaj v trgovino in mi zamenjali napravo, se je potem spet isti problem pojavu, pol sem pa cist pobesnel in zahteval nazaj denar.
Nekaj podobnega se mi je pred dnevi dogajalo z navadno logitech wheel. Sredi dela je odpovedala… Nič več se ni dalo naredit. Potrošni material pač.
Ugibam. Mogoče pa imaš inštalirani dve miški, pa se med seboj ne razumeta. :))
nimam inštaliranih dveh miši, pa kljub vsemu sumim na kakšen čuden virus, saj ena za drugo ne bi kar dve miški isto stvar počele…namreč, nagajale na enak način. Najbrž je kej narobe v pc-ju.
Živjo!
Neverjetno, ampak meni se je začelo nekaj podobnega včeraj dogajat. Kar naenkrat mi začne kurzor skakat levo in desno, jaz se pa miške niti dotaknil nisem. Kar po svoje-sicer ne v vseh smereh, ampak le vodoravno levo in desno v isti višini. Res nekaj čudnega… Hvaležen bi bil za vsak namig, če bi se komu sanjalo, za kaj gre.
Sicer pa je že čas za formatiranje diska…
lp
Si pomislil, da je kdo drug postal gospodar tvojega računalnika.
Preveri, če nimaš morda kakega trojanskega konja na disku.
Seveda samo domneva… Lahko so zgolj težave z gonilnikom po dodatni instalaciji kakšnega ‘levega’ programčka.
Priporočam, da po vsaki dodatni instalaciji opazujete obnašanje rač. Včasih neprijetnosti lahko odpravimo s tem, da odstranimo aplikacijo, ki je sprožila težave.
Tak primer sem imel po testiranju najnovejše verzije AV Kasperskega, ki mi je tako zelo upočasnil sistem, da sem ga celo odstranil lahko šele v varnem načinu. Vse je štekalo: od miške, do odpiranja programov, počasnega delovanja pošte, IE itn. Skratka, precejšnje presenečenje.
LP tajfun
Forum je zaprt za komentiranje.