Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style neukrotljivi lasje

neukrotljivi lasje

Živjo,
moj problem so pa “žimasti”, neukrotljivi lasje. So močni, rahlo naravno skodrani, skratka, svojeglavi, čeprav po svoje lepi. Umivam si jih enkrat, kvečjemu dvakrat tedensko, ker potrebujejo 2-3 dni, da se usedejo tako, kot je treba (pa še to ne zmeraj).
Barvam si jih sama (hja, mi že sivijo), z L’Orealom Exellance, ki se mi zdi še najboljša barva, obisk frizerja vsake 4 tedne mi pač finančno ne znese. Regeneratorje po umivanju redno uporabljam, problem se pojavi kasneje… pene, geli, voski…
Ugotovila sem, da mi najbolj ustrezajo voski, vendar je večina pregostih, prekompaktnih. Na nekem nemškem kanalu (“Vorcher nachher show”) sem zasledila, da obstajajo tudi taki v spreju (rdeča embalaža, znamka ???). Ker jih na policah naših trgovin ni videti, me zanima, če se jih da kupiti v frizerskih salonih. Zanima me tudi, kateri od voskov so najkvalitetnejši, (da ne preizkušam vsakega posebej), mogoče pa obstaja tudi še kakšna boljša barva za barvanje doma z dobrim prekrivanjem.

Enkrat bi rada (v frizerskem salonu, seveda), preizkusila troslojno barvanje, vendar me skrbi, da bi pri nadaljnjem barvanju doma izničila ves trud frizerja. (mogoče bi pa šlo z najsvetlejšim od treh odtenkov?)
Najlepša hvala za odgovor!

Mislim, da sem o neukročenih laseh že pisala, tako da ti svetujem, da poiščeš med odgovori, da se ne ponavljam. Težko delam reklamo za najboljši vosek, lahko pa ti povem, da so frizerski profesionalni in se lahko obrneš na frizerja v svojem kraju, ki ima prodajo teh izdelkov. Dobre znamke so: Tigi, L’oreal, Wella, Matrix, Joico….Pozanimaj se, kaj uporablja tvoj frizer ali frizerka.
Kar se barvanja tiče, sem tudi že povedala svoje mnenje o barvanju doma.!
Res bi bil trud frizerja zaman, če bi si po barvanju v salonu, sama nato barvala doma.
lp alenka

ruth, veš kaj je najboljše za take lase? da ko si jih umiješ, si daš gor kapo in ti tko lepo zgladi, da niti ne rabiš dragih gelov itd. kapo dol, tko je to dober.

New Report

Close