Neumne slovenke nigerijcem urejajo azil
mijav mijav, 09.01.2025 ob 09:11
pravnik997, 09.01.2025 ob 08:36
slovenija je to, 08.01.2025 ob 20:28
budale, 08.01.2025 ob 13:59
Za dober denar, 08.01.2025 ob 13:56
Pa kaj? Saj ti tega zamorčka sploh ni treba osebno poznati. Kako se je pa včasih poročalo z Sovjeti in Romuni. Zadeva se registrira ali pa odglumi na magistratu. “Kandidat” za moža po hitrem postopku odmagli na zahod, saj zdaj je ja Slovenec, član velike evropske družine. Včasih je bil pa Jugoslovan z jugo potnim listom s katereim si po smrti španskega diktatorja Franka lahko prišel povsod po svetu. Sem za, seveda za dober denar. Brez posrednikov prosim, svoja zvodniško sleparska posla opravljam kar sama in to odlično.
S poroko ne dobiš avtomatsko dovoljenja za bivanje! Ali pa azila kot očitno misli avtor, ki pojma nima kaj azil je. Poroka ne ustavi deportacije!
Poroka ne ustavi deportacije, o, a res. Pri nas jo.
Koliko migrantov so deportirali potem, ko se poročili s Slovenko? PRI NAS, SEVEDA. Na dan s številkami!
Sami pravniki tu. Zavedni slovenci, ki niti svojih lastnih zakonov ne poznajo. Dno družbe. In potem se delate norca iz tujcev kao kako so zabiti. Večina verjetno manj kot vi, ki ste odraščali tu, imeli vse možnosti izobrazbe, pa vam je ratalo odrast v zabite bebote viseče na internetu in socialni. Btw če poročiš tujca si finančno odgovoren zanj. Moraš dokazat da si ga zmožen preživljat. In ne, poroka ne ustavi deportacije beboti.
no saj zato pa gradbene firme pol leta nakazujejo fizikalcem bajne plače, da lahko privlečejo familijo gor. Ko pa je familija enkrat gor, pa se plače čudežno znižajo na minimalca, ostalo pa na roke in veselo hitijo na CSD na preostanek dohodka.
Kaj ima to s poroko s tujcem? Ali pa azilom? Je več načinov priti do dovoljenja za bivanje in delo. In vsak ima svoje pogoje. Tvoja verzija nima nič z verzijo poroke slovenke s tujcem v postopku deportacije. Kar dokazuje dejstvo da nista dobila dovoljenja, ker jim je pokazalo da je v postopku deportacije. Je sprožen postopek za ugotavljanje goljufije.
mijav mijav, 09.01.2025 ob 10:23
in zakaj je tebi v interesu tukaj dokazovati, da se ne da pridobiti dovoljenja za bivanje, urediti statusa v državi s fiktivno poroko?
Kot prvo se nauči brat. Napisano je da se ne da preprečiti deportacije s poroko. Kar je jasno tudi iz članka, ker so preprečili to. Zakaj je pa vam pomembno dokazati širnemu občinstvu kako nerazgledani in primitivni bebci ste? Ni potrebno razlagat, mi je čisto jasno. Luzerji, kateri si jemljejo za dosežek da so v sloveniji beli (rdečelični zapitki) rojeni. Mislite da vas to manjše luzerje naredi. Vsak bebo tudi nepismen iz drugega konca sveta ki je priplezal do tu je bolj sposoben od večine mončkov, ki cele dneve sedite na riti in internetu za katerega drugi plačujemo. Niste zmožni niti do sosednje vasi pridt, kaj šele na drug kontinent. Razen če bi vas mamica za rokico peljala, pa socialna vam častila. Sem pa tja dobite celo temo v kateri lahko pokažete ves svoj gnus od karakterja, vso primitivnost. Patetični osebki.
pravnik140, 09.01.2025 ob 12:13
Kot prvo se nauči brat. Napisano je da se ne da preprečiti deportacije s poroko. Kar je jasno tudi iz članka, ker so preprečili to. Zakaj je pa vam pomembno dokazati širnemu občinstvu kako nerazgledani in primitivni bebci ste? Ni potrebno razlagat, mi je čisto jasno. Luzerji, kateri si jemljejo za dosežek da so v sloveniji beli (rdečelični zapitki) rojeni. Mislite da vas to manjše luzerje naredi. Vsak bebo tudi nepismen iz drugega konca sveta ki je priplezal do tu je bolj sposoben od večine mončkov, ki cele dneve sedite na riti in internetu za katerega drugi plačujemo. Niste zmožni niti do sosednje vasi pridt, kaj šele na drug kontinent. Razen če bi vas mamica za rokico peljala, pa socialna vam častila. Sem pa tja dobite celo temo v kateri lahko pokažete ves svoj gnus od karakterja, vso primitivnost. Patetični osebki.
tole je pa hudo, a so vam uničili že utečeno prakso? pa ravno, ko je začelo fajn laufat, se je ena ue delavka vtaknila v to?
Sem Slovenka odgovarjam na tvoj post, 09.01.2025 ob 09:07
Ja, a misliš da ti iz rit diši po vijolicah in nageljčkih?. Pa enmu zapečenmu po oglju in črni nafti?.
Kaj za enga tipa imaš pa ti?. Sigurno takšnega, ki ima bele trepalnice in rumene kocine po tiču.
in mogoče dolžino 13 cm, da ko pride izpod tuša, mu moraš tiča dobesedeno izpulit ven od majhnosti.
Takih pa jaz ne prebavljam, veš.
Pol bos pa jokala, ko te bo prevaral in pretepel….