Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neumno vprašanje

neumno vprašanje

Vem, ful neumno vprašanje. Zanima me, če si po veliki potrebi umijete rit v bideju ali si jo obrišete z vlažnim robčkom za intimno higieno ali samo obrišete s toaletnim milom. Pač me zanima, no:)).

Mi uporabljamo kandooje, če te že ravno zanima.

Nič ne brišemo.Pustimo , da se rit naravno posuši.

potem, ko se posuši, pa postrgate eden drugemu dol in fletno zakurite v kaminu 🙂

Ponavadi uporabim vlažilni robček.

LP

Bolj vas berem, bolj se imam za umazanko. Žal te moram razočarati, navaden toaletni papir. Sem umazanka ne?

jst si zmeri na bideju, sem ga extra zato želela imet ob wc-ju. not si perem tudi noge, pa mali si umiva roke, se mi zdi priročen. Ker tisto, da lezeš na rob banje in se umivaš mi je adijo, ti robci pa ne vem no.. še za to keš…

Aha da si na robu bane ti je mimo, da si pa tvoj otrok pere roke v umivalniku kjer si si ti … pa je v redu. Pa ne mi govoriti, da čisto vsakič vzameš razkuževalec in očistiš bide.

az pa tudi le s toalet papirjem, pa se mi to ne zdi nič narobe. Rit si umivam zvečer.

Na wcju imamo navaden in vlažen toaletni papir, torej si vsak postreže s katerim želi…ponavadi pa imam v torbici, rukzaku vendo zraven vlažilne robčke za otroke, dostkrat prav pridejo…

Kje kupite vlažni toaletni papir? Prvič slišim zanj.

mene pa ful moti, ker imaš po tem vlažnem wc papirju pol mokro rit ;-)) in si moraš isto z navadnim potem še rit osušit, hehe. navaden wc papir, zvečer pa tuš, pa smo vsi čisti (vsaj meni se zdi tako)

Po veliki potrebi nastavim ogledalce, potem pa se odločim: bide, robčki ali samo papir …

V Müllerju, na tistem oddelku, ko je toaletni papir, je pa podobno zapakiran, kot otroški vlažilni robčki….ali pa v Hoferju…pa saj jih imajo vsepovsod….

🙂 🙂 🙂
Jaz za strokovno oceno prosim moža, on pa mene….

Rob banje – če je ni na razpolago, imam s seboj vedno vlažilne robčke ali pa navaden wc papir zmočim in se umijem z njim.

trarara

Jaz sem v moževo samo enkrat pogledala: je bila kosmata, pa še bobki so se gor držal – fej!

mi pa z koruznimi storži :))))

Pa pravite, da nimate časa za sebe???!!!

Ponavadi se po veliki potrebi stusiram (se vse dogaja zjutraj), drugace pa se obrisem z vlaznimi robcki.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ma ja, saj res, mokri robčki stanejo, bide pa dajo v štacuni kar zastonj, ja ja, res…..

bl k tole berem bl se mi zdi da se mal norca delate,pa sej je prav se tko od srca nasmejem:))).Sam neki mi pa ne štima,vse so (smo) takooo čiste,higienske…,zakaj so potem ženski wc-ji(javni) tako svinski,da te res vse mine ko ga vidiš,moške memo pa za take pujse,samo njihovi wc-ji so mnogo bolj čisti kot naši?! hecno a????

Ta zadnji del je še posebej zanimiv: ”ali samo obrišete s toaletnim milom”.
Me prav zanima, kako še to zgleda??!!

Napaka pač, hotela sem napisati papirjem:)). Me pa res zanima, ker če si ne obrišem z robčki ali ne umijem, me vse peče in srbi.

Mogoče, ker smo na forumih res same čistunke…..mene tudi zvije, ko vidim neestetsko zapakirane uporabljene vložke kar sredi kabine, ali pa ob košu….fuj in bljak….

New Report

Close