neumnosti all around
sem bolj nova v podjetju in naša direktorica (niti ni mlada) se navdušuje nad maškarami oz. najbrž kar nad vsemi neumnostmi
jutri naj bi vsi prišli v službo (ja, v službo, ne v vrtec z razvojnim oddelkom!) oblečeni v barvah miki miške; zapovedan je dress code, nabavljena so ušeska itd.
zdaj pa ne vem a se samo meni to ne zdi normalno, ali kaj – sem zabaven človek, imam dosti dober smisel za humor, ampak tole, da ti direktor pošlje nujno obvestilo, da na pozabiš na pusta, je pa …
sploh ne vem, kaj naj naredim – grem na bolniško? ker je jasno, da izražanje drugačnega mnenja sploh ni zaželjeno
ne vem, zakaj se ne zabava (ali pa dela norca iz sebe) tisti, ki mu to ustreza – zakaj je treba iti v skupino?
V moji prejšni službi so težili, da naj pridem namaškarani v službo, k sreči pa ni bilo obvezno. Samo tečnarjenje.
Ampak, da ti pa kar takole napišejo. Jaz bi to ignorirala. Kaj ti pa morejo?
Če je pa to kaka trgovina, kjer vidimo včasih, da so vsi našemljeni, je pa drugo. Ampak tam imaš itak službeno uniformo. Tiste ušeske pa očitno zagotovi delodajalec.
V glavnem, ignoriraj. Saj ti nič ne morejo. Jezikovo župo boš morala požreti, drugega pa ne bo.