neuničljiv pult, a to obstaja?
Spet sem opazila novo razo na laminatnem pultu in čeprav pazim, je pult že precej uničen. Ko bo čas za menjavo, bi želela kupiti takega, da se mu NIČ ne pozna. Da ga ne moreš razrezati z nožem, da se ne naredijo luknje, če ti pade kak oster predmet nanj, da je vseeno, če se poliva s sokom rdeče pese, skratka išče NEUNIČLJIV kuhinjski pult. A to sploh obstaja?
Absolutno obstajajo neuničljivi pulti, danes so skoraj vsi taki ne glede na material, ker jih ženske uporabljajo zgolj za to, da se pohvalijo z njimi in lepo kuhinjo…malo manj vzdržljivi so pulti tam, kjer dedc dejansko kuha pri bajti…
Kuhinja je stara skoraj 20 let, prej smo imeli pac za tiste case pult, mat, na njem se je vse poznalo, ko smo se selili, je bil razpored omaric drugacen in smo kupili nov pult v Baumaxu, pult cisto navaden, nic posebnega, v videzu kamna, sijaj, neka umetna prevleka, zdaj ga imamo 15 let in ne vem kako, ampak vse raze se zabrisejo, jih ni videt, pa se vroc pisker se nic ne pozna na pultu.
Imam ultrapas cca 10 let in se doslej nič ne pozna. Doživel je vrele lonce, razbite kozarce, rezanje take in drugačne zelenjave in še veliko drugega. Ok, če bi zdaj šel kdo namenoma in na silo rezati po robu z zelo ostrim nožem bi naredil razo, ampak pri povprečni kuhinjski uporabi ni videti znakov obrabe.
Na zajedljive in nesramne komentarje ne mislim odgovarjat, vsem ostalim pa HVALA, ker ste se oglasili z nasveti.
Poguglala sem ultrapas in kerrock in ob priliki ju v živo pogledam v katerem izmed salonov pohištva. Edino, kar mi ni čisto jasno – ponekod sem našla zapisano, da je ultrapas dejansko laminatni pult?!? Ker laminatnega imam sedaj in je preobčutljiv za moje pojme.