Najdi forum

Splash Forum Koronavirus NEUPOŠTEVANJE ZAŠČITE NA POŠTI

NEUPOŠTEVANJE ZAŠČITE NA POŠTI

Kljub temu,da je vlada izrecno odredila nošenje rokavic in maske v zaprtih prostorih, se ljudje tega NE držijo.
Lahko povem ,da sem ob obisku poslovalnice,kjer ni bilo ravno gneče, v roku 10 minut , videla vsaj 3 osebe, eden je bil celo z 2-3 letnim otrokom ,ki so v poslovalnico vstopile brez vsake zaščite,niti si niso razkužile rok.

Zaman so vsi pozivi naj se ljudje obnašajo odgovorno,ker jim za to ni mar!

Joj, ste tečni s tem obveznim nošenjem mask in rokavic.

1. Ali razumete, da navadne maske (pralne, kirurške, take, ki ste si jo naredili sami) NE pomagajo. Virus lahko vstopi kjerkoli, kjer imate sluznico!!!! Torej tudi čez oči. Poleg tega zadrži samo 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} te svinjarije.
Samo FFP3 maske zadržijo korono.

Ja, preprečijo, da ljudje pljuvajo in kašljajo okoli. Kaj pa taki, ki kašljajo sploh počnejo na pošti? Bolni morajo biti doma!

2. Kje jih naj kupim?
Ne mi o tem, da naj si jih sama naredim. Glej točko 1.

Če se že nekaj uzakoni, naj se potem tudi omogoči.

Hvala bogu, me veseli, da niso vsi take ovce, ki nasedajo temu strašenju.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vlada spreminja zakon vsak tedn, eni ne vejo niti da ka razsaja okoli, ker ni interneta pa ni tv, eni brati ne vidijo, eni pa tudi ne znajo.

Vladno sporočilo ne seže dalje od Trojan. Pri nas policaj reče, odpeli se direkt domov pa se strezni, ti pa si zapušen, brez izpita, neregistriran avto, pa pijan da veš ne ke si doma. V civilizirani žabariji se tak pod ni eno točko ne bi upal v avto fsest, tak pa veš, da se policajem je be, zaka se nebi še tebi😁 isto je z maskami.

Potapljaška čelada bi te zaščitila,te navadne maske pa ne.

Najprej spustijo iz laboratorija virus da pobija ljudi,zdaj pa panika,ker ljudi umirajo.J naj se odločijo preden virus spustijo kaj in kako bo.

Naslednje leto če ne bo vojne bo 6 mesečna karantena,bo še hujši virus zunaj.Nekaj ej lani bilo,nekaj je v sloveniji v januarju in februarju bilo,no sedaj je corona.Naslednje leto bo očitno armagedon.

New Report

Close