Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Neurejene zenske, ki imajo denar

Neurejene zenske, ki imajo denar

V zadnjem casu sem opazila polno neurejenih in zanemarjenih zensk. In to taksnih zensk, ki imajo denar in bi se lahko brez problema uredile. Ogromni narastki, potrgani rumeni nohti, na petah centrimetri porozenele koze, odkruscen lak, strenasti mastni lasje, dolge kocine na nogah in pod pajsho, neurejeni zobje, strgana in ponosena oblacila, neprijeten telesni vonj, itd itd. Vse to je osnovna higiena in da to dosezes res ne rabis imeti nekih hudih financ. In taksne so potem zenske, pa ne samo starejse ali srednjih let, tudi mlajse, ki so financno dobro preskrbljene in tako zanemarjene. Kako?!?

Nekaterim to pač ni pomembno. Predvsem pa malo mastni lasje, narastek ali poraščene noge niso dtvar nehigiene, ampak so nekaj čisto normalnega, človeškega. Ja, vsaka od nas je vsaj kdaj tudi malo neurejena, sploh če standarde neurejenosti postaviš tako visoko, kot si jih ti.

A samo meni skrb za postrižene nohte in urejene noge in urejene zobe sodi med osnovno higieno?
A so vam nekaterim to res previsoko postavljeni standardi?

Na misel mi je padla Ljubica Jelusic. Ona je ena izmed teh opisanih zensk, ki jim zagotovo financno ne gre slabo in so naceloma vedno neurejene in zapuscene.

To je razlika med ženskami v Ljubljani ali Beogradu… Kako so tam ženske urejene. Ok, pustimo tiste, ki pretiravajo z vsem, ampak tam ženska, ki si lahko privošči, sigurno da nase veliko. Sem srečala eno z 20 kil viška, doterana v nulo, sploh ne opaziš njenih kil. Tudi v Italiji so urejene, samo pri nas je neka čudna logika.

Ne poznam oz ne srečujem takih žensk. Ne vem kje jih ti in to več njih, in še tako dobro jih poznaš, da veš koliko imajo pod palcem.

Meni recejo, da ne uspejo niti glave oprat zaradi otrok.

Kako ste nekatere ženske nekolegialne med seboj. V isti sapi pa po socialnih omrežjih predavate o feminizmu, toksičnem patriarhatu, a na koncu dneva ste pa sami sebi največje sovražnice. Kje je tisti pregovorni ženski empatični čut do sočloveka? Kje? Kako pa vi veste kaj se tem neurejenimi ženskam dogaja? Koliko skrbi nosijo s seboj?

To so izgovori. Ene imajo vedno kup izgovorov. Zvečer pred spanjem sem šla pod tuš, se našamponirala, posušila, spletla kito in volia!

Saj zato si lahko privoščijo biti neurejene, ker imajo denar. Tiste, ki pa ga nimajo, se morajo potruditi, da pridejo do njega s svojo zunanjostjo.

Kako ste nekatere ženske nekolegialne med seboj. V isti sapi pa po socialnih omrežjih predavate o feminizmu, toksičnem patriarhatu, a na koncu dneva ste pa sami sebi največje sovražnice. Kje je tisti pregovorni ženski empatični čut do sočloveka? Kje? Kako pa vi veste kaj se tem neurejenimi ženskam dogaja? Koliko skrbi nosijo s seboj?
[/quote]

+1

Tu ti dam prav. Zelo veliko resnice je v tem. Mnoge se morajo prodajati z investicijami :).

Praviš, da imajo denar? Zavisi koliko. Lahko, da so škrte in zato imajo nekaj denarja. Tiste pa, ki ga imajo zelo veliko, se jim ni treba prilagajati, ker bodo še vedno lahko preživele, tudi, če bodo smrdele, med tem, ko tiste, ki živijo iz rok v usta, morajo nekaj dati nase.

Kje to živiš, da vidiš takšne ljudi? Še klošarke se ne bi prepoznale v prvem postu.

[/quote]
Ženski empatični čut do sočloveka?!!!!

Iz katerega stoletja pa si ti? Ženska ženski volk.

Tiste ki so tako zanemarjene se jim še fu kat ne ljubi več.

Spet nakladaš. Lahko tri dni hodim okrog, pa nobene take ne bom srečala.

Da ne bi samo po zenskah so tudi marsikateri moski neurejeni ter zanemarjeni. Neustrezno postrizeni, krpe prhljaja, neurejena brada, mastni ovratniki na srajcah, ni da ni. Da o nohtih raje nebi!

Pametne ženske,kdaj bom prišla jaz do tega?!

Moja oblačila niso ultramoderna, so bolj klasičen stil.
Nohtov sploh nimam nalakiranih, ne na rokah in ne na nogah.
Narastka nimam, ker las sploh nimam pobarvanih, moji sivčki se od blizu vidijo, imam pa zelo hvaležno barvo las.
Na obrazu nobenega pudra.
Nog nimam brezhibno depiliranih, včasih se vidi tudi kaka kocina pod pazduho.
Sem pa vedno umita.
Aha, denar pa imam.

Moja oblačila niso ultramoderna, so bolj klasičen stil.
Nohtov sploh nimam nalakiranih, ne na rokah in ne na nogah.
Narastka nimam, ker las sploh nimam pobarvanih, moji sivčki se od blizu vidijo, imam pa zelo hvaležno barvo las.
Na obrazu nobenega pudra.
Nog nimam brezhibno depiliranih, včasih se vidi tudi kaka kocina pod pazduho.
Sem pa vedno umita.
Aha, denar pa imam.
[/quote]

Taka sem tudi jaz, pa sva še vedno precej različni od tiste slike v uvodnem postu.

Ne vem, okrog mene ne vidim nobene neurejene. Nisem pa tako picajzlasta, da bi ljudi tako natančno gledala in ocenjevala. Po pravici povedano, niti ne opazim. Opazim recimo edino, da je nekdo čudno oblečen. Ne gledam pa ljudi vsevprek, recimo, nikoli nimam navade gledati ljudi pod noge in ocenjevati nohte in pete. Zdaj bo itak kmalu zima in bomo vsi v bundah, pa še maske imamo zraven…
Je pa tako: tudi jaz, če delam na vrtu, z zemljo, sem skuštrana in vsa prepotena, imam obute gumijaste škornje in roke od zemlje… Ko končam s takim delom, se stuširam, umijem glavo, očistim nohte s krtačko, se preoblečem…Odvisno, kaj kdo dela.

Pač so take… ene so crackheadi, veste?

Zato pa imajo čas in denar :). Ker ne vlagajo v zunanjo fasado in imajo prioritete drugje :).

New Report

Close