Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NEURONAL KAPSULE IZKUŠNJE, MNENJA

NEURONAL KAPSULE IZKUŠNJE, MNENJA

Pozdravljeni..

na kratko. zanima me, kdo izmed vas ali vaših znancev je že jemal Neuronal kapsule. Baje so zelo učinkovite pri bolečinah v hrbtenici.

Gledam mnenja na googlu, sami superlativi, enkraten izdelek itd itd.
Imam ga napet poskusiti, zanima me pa, ali je kdo že uporabljal, ali je pomagalo, torej kakšne izkušnje so bile.

Hvala.

Nikar.. Mečeš denar stran. Jaz sem jih uporabljal in nič od nič.

LP

Ja niso ravno poceni, dvajset kapsul je skoraj 20 evrov. To je res zelo malo, niti za en mesec ni, če bi jemal 1 kaps. dnevno.

Priporočajo pa seveda na začetku več kapsul dnevno, nekateri so jemali tudi 2x 2 tbl, kolikor sem videla na enem od portalov, kjer zadevo hvalijo, ampak to je portal proizvajalca teh kapsul, in tam je itak jasno, da bodo samo pohvalne stvari napisali.

Zanimivo, kako malo odziva, ta zadeva je že nekaj časa na tržišču…

Ko si obupan, poskusiš vse in tud daš marsikaj. Jaz sem to jedla (še jem), ampak več mesecev po 3-5 kps na dan, potem je bil učinek. Ko so bolečine izginile, sem zmanjšala dozo na 1 kps.

Moja 15 letna hči je eno škatlo probala pa ni bilo nobenih izboljšav . Ima Fibromialgijo in še iščemo kaj bi ji pomagalo bolj kot Naprosin .Le ta ji pomaga zelo malo ko jo vse boli.

No zanima me, če je sedaj kaj več mnenj o te kapsula. Po ene letu oz.več bi pa že moralo biti več izkušenj.

Ima kdo kakšne novejše izkušnje z Neuronalom?

Meni je neuronal pomagal pri bolečinah v križu, ki so bile posledica dela na vrtu in po hiši v sklonjenem položaju. Nisem pa imela glede tega kakšne diagnoze.

Mož pa je nekaj zidal in takrat malo neprevidno dvignil žakelj cementa. Hudo ga je usekalo v križu
in ni se mogel vzravnati nekaj dni. Je hodil bolj sključeno. Potem je kupil nevronal in po nekaj dneh se je vse normaliziralo (eno kapsulo na dan).

Zelo pozitivne izkušnje torej.

Meni je zelo pomagal. Ped časom sem imela hudo obliko išijasa na levi nogi, ki je pustil tudi hude bolečine v križu. Tudi ko je išijas minil, so bolečine v križu ostale, in nobene vaje mi niso pomagale čeprav sem hodila k fizioterapevtu. Sestra mi je prinesla neuronal in čeprav piše da naj se je 1 kapsulo na dan sem na začetku jedla 2, ko sem začutila da je bolše pa 1 na dan (tako je njej predlagala gospa v lekarni). Sem pa začutila da je bolše že po parih dnevih ampak sem vseeno jedla cel mesec tako kot piše na škatlici.

Lep pozdrav, Branka

Pozdravljeni,

po treh operacijah hrbtenice in vseh mogočih terapijah, lahko povem, da je Neuronal eden od redkih prehranskih dopolnil, ki mi res pomaga.

Vendar ga je potrebno jemati dalj časa. Res je drag, priporočam nakup v spletni lekarni, 80 kapsul skupaj, prihraniš za eno škatlico.

Vse dobro, Mateja

Odgovor na objavo uporabnika
Mateja678, 29.05.2022 ob 22:25

Pozdravljeni,

po treh operacijah hrbtenice in vseh mogočih terapijah, lahko povem, da je Neuronal eden od redkih prehranskih dopolnil, ki mi res pomaga.

Vendar ga je potrebno jemati dalj časa. Res je drag, priporočam nakup v spletni lekarni, 80 kapsul skupaj, prihraniš za eno škatlico.

Vse dobro, Mateja

Kaj si bila operirana in kaj je tako posebnega v neuronalu da deluje? A to so pred leti ljudje si iz bih sem dobavljali, ko tu tega se ni bilo?

New Report

Close