Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neuspelo barvanje

neuspelo barvanje

Ker ste nekatere prave strokovnjakinje bi vas prosila za pomoč. Včeraj se mi je ponesrečilo barvanje las – danes sem še najbolj podobna koruzi 🙁 skratka grozna barva.
Sedaj sem v dilemi kaj narediti, da vse skupaj ne izpade še slabše. Razmišljam, da bi kupila kakšen temno blond preliv saj se na rjavo ne bi rada pobarvala.

Pojdi k frizerju.

K frizerki, sicer bo še slabše. Naslednjič pa kupuj barvo primerno tvoji barvi las 🙂

Men je tud ene parkrat takole spodletelo, problem pri blond barvah je, da uničijo ves naravni pigment las (to je rdeča) in bohnedaj da bi dala zdaj gor rjavo, ker boš prišla ven mušje zelena. Ali pojdi h frizerju ali pa nabavi kako barvo,ki ima srebrn (moder odtenek),da ubiješ to koruzno barvo.
Pa sporoč kako je šlo:-)
lp

barva ni bila primerna, premalo peroksida ali pa si si prehitro sprala ko še ni delovala do konca.
jaz bi na tvojem mestu šla k frizerju po goste pramene.

Ne barvaj si las ponovno!
operi si jih z Keune šamponom za blond lase. Rumena barva se ti bo spremenila v lepo blond.

Šampon za umivanje blond barvanih las, ki ubije rumen ton dobiš tudi v frizerski trgovini Estela, BTC.

Tam lahko kupiš tudi profesionalno barvo za blond barvanje – vprašaj katera je najboljša za lase da ne bojo rumene (mislim da je 100/1 ali 100/0)….

Tam lahko kupiš tudi ALUMINIUM (ki ubija rumen ton). Pri barvanju ga daš zraven.

Razmerje:
aluminium:barva = 1:2
torej: 1 del al. IN 2 dela barve

Punce hvala za nasvete, upam, da se zadeva dobro izteče !

New Report

Close