Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neuspešno iskanje partnerke

Neuspešno iskanje partnerke

Zdravo!

Imam en problem. Vedno bolj študiram zakaj morem najti partnerke.  Star sem 30 let, visok, zase mislim da izgledam dobro, sem pošten, dober po srcu, če lahko vedno izpolnim kar se dogovorim. Imam svoje podjetje nekaj zaposlenih,ne gre mi slabo živim sicer doma pri starših ker pač sem samski je tako najlažje, ob delu pa tudi izredno študiram (se šolam) v tej panogi v kateri delam. Zase mislim da sem razgledan, imam tudi veliko vsestranskega znanja. Moj dnevni urnik je kar zapolnjen. Pri iskanju posla in vodenja sem kar dober tako da podjetje kar laufa. Sicer nisem ekstrovertiran tip, sem bolj mirna oseba, nisem gobcač, pač povem kar treba brez dolgovezenja. Nisem preveč rad v središcu pozornosti zato sem v kaki bolj novi družbi zadržan.Mislim da sem v življenju kar se tiče dela uspešen. Imam tudi nekaj prijateljev za prosti čas in druženje.

Zatakne se mi pa pri ženskah. Imel sem sicer nekaj punc, tudi eno triletno razmerje ampak se ni izšlo. Večino časa do zdaj sem bil pa sam. Nazadnje sem imel punco 7 mesecev nazaj, ta veza je trajala približno pol leta. To razmerje(razhod) me je precej potrlo, ker sem se močno zaljubil in čeprav nisva bila dolgo skupaj je bilo zelo boleče za mene med drugim tudi zato ker sem jaz več dajal kot prejemal…no saj to ni zdaj važno..

Gre se za to, da trenutno nimam niti priložnosti spoznati kake vredu punce ker imam prvič preveč natrpan urnik, drugič sem mogoče bolj zadržan oziroma neroden do nasprotnega spola ampak če mi punca da priložnost pa da se ujameva potem steče, pač tak sem težko je to spremenit da bi bil takšen da bi kar oblajal vsako ki pride mimo.

Ima kdo kako idejo kaj naj storim? Želim si samo najti partnerko da bi si mogoče kasneje ustvaril družino. Nevem več niti kje…ko sem bil mlajši je bilo lažje ker se je več družilo se hodilo na žurke in podobno…zdaj se mi pa niti ne da več tega toliko počet pa tudi tu kjer živim je stalno eno in isto. Vrstniki mojih let so se kar porazgubili ali poparčkali, jaz pa samo ves čas garal pa vlagal v podjetje. Malo se počutim izgubljenega kar se tega tiče. Samo sreče si želim.

Lepa dekleta ljubijo barabe.

Odgovor na objavo uporabnika
Modri, 06.03.2022 ob 16:20

Zdravo!

Imam en problem. Vedno bolj študiram zakaj morem najti partnerke.  Star sem 30 let, visok, zase mislim da izgledam dobro, sem pošten, dober po srcu, če lahko vedno izpolnim kar se dogovorim. Imam svoje podjetje nekaj zaposlenih,ne gre mi slabo živim sicer doma pri starših ker pač sem samski je tako najlažje, ob delu pa tudi izredno študiram (se šolam) v tej panogi v kateri delam. Zase mislim da sem razgledan, imam tudi veliko vsestranskega znanja. Moj dnevni urnik je kar zapolnjen. Pri iskanju posla in vodenja sem kar dober tako da podjetje kar laufa. Sicer nisem ekstrovertiran tip, sem bolj mirna oseba, nisem gobcač, pač povem kar treba brez dolgovezenja. Nisem preveč rad v središcu pozornosti zato sem v kaki bolj novi družbi zadržan.Mislim da sem v življenju kar se tiče dela uspešen. Imam tudi nekaj prijateljev za prosti čas in druženje.

Zatakne se mi pa pri ženskah. Imel sem sicer nekaj punc, tudi eno triletno razmerje ampak se ni izšlo. Večino časa do zdaj sem bil pa sam. Nazadnje sem imel punco 7 mesecev nazaj, ta veza je trajala približno pol leta. To razmerje(razhod) me je precej potrlo, ker sem se močno zaljubil in čeprav nisva bila dolgo skupaj je bilo zelo boleče za mene med drugim tudi zato ker sem jaz več dajal kot prejemal…no saj to ni zdaj važno..

Gre se za to, da trenutno nimam niti priložnosti spoznati kake vredu punce ker imam prvič preveč natrpan urnik, drugič sem mogoče bolj zadržan oziroma neroden do nasprotnega spola ampak če mi punca da priložnost pa da se ujameva potem steče, pač tak sem težko je to spremenit da bi bil takšen da bi kar oblajal vsako ki pride mimo.

Ima kdo kako idejo kaj naj storim? Želim si samo najti partnerko da bi si mogoče kasneje ustvaril družino. Nevem več niti kje…ko sem bil mlajši je bilo lažje ker se je več družilo se hodilo na žurke in podobno…zdaj se mi pa niti ne da več tega toliko počet pa tudi tu kjer živim je stalno eno in isto. Vrstniki mojih let so se kar porazgubili ali poparčkali, jaz pa samo ves čas garal pa vlagal v podjetje. Malo se počutim izgubljenega kar se tega tiče. Samo sreče si želim.

MLade peci

Od 25 dol,studentke.

Velik jih je frej.

Pa daj oglas da isces pomoc v firmi studensko delo.

Pa bos lahko zbiral.

Mogoce mal grdo ampak ce mas moznost zaka ne.

Mal tezi bo zvedet ce ne samska.to pa res.

Znajdi se.

Lohk tud hodis na pijace ke ker hodijo one.pozanimi se. Kam npr hodijo vzgojitelce oz te k hodijo v solo da bojo z  otroki delale. .Te so bolj resne in mirne.

Kam npr hodijo vzgojitelce oz te k hodijo v solo da bojo z  otroki delale. .Te so bolj resne in mirne.
    Hahahahaha…to si me nasmejal…
    Imam pa tu eno pripombo, ker sem že nekaj časa v tem poklicu.
    Tudi vzgojiteljice se razdelimo na dva pola…po mojih izkušnjah.Ene so čisto učiteljski tipi, kot bi imele v skupini srednješolce.No, take niso ravne moj tip.
    Druge so srčne, predane in imajo resnično rade otroke.No, te so ta “prave”.Tudi doma v družini se dobro obnesejo.Če imajo družinskega moža, seveda, ki ljubi njo in otroke…

Zdaj prihajajo Ukrajinke v Slovenijo. Kar ohranjaj si polna jajca.

Tebe je pa res škoda. Kako te lahko povabim na sladoled? Resnično.

Tudi jaz te imam željo povabit na s….

Zdaj prihajajo Ukrajinke v Slovenijo. Kar ohranjaj si polna jajca.

Samo da imaš ti vsak dan trikrat spraznjene.Od lastne desne roke.

Sama ga pojej., trapa izzivalska!

Malo preveč poudarjaš podjetje in uspeh, kaj pa kakšni hobiji? Kaj rad počneš poleg dela?

Na tinderju je velik izbire

Isti letnik, 06.03.2022 ob 19:12

Kadar hočeš

Modri, 06.03.2022 ob 19:39

Kadar hočeš

Ne hecam se. Kako?

Isti letnik, 06.03.2022 ob 19:43

Ne hecam se. Kako?

Piši na: modri337@gmail.com

Lora642, 06.03.2022 ob 16:41

MLade peci

Od 25 dol,studentke.

Velik jih je frej.

Pa daj oglas da isces pomoc v firmi studensko delo.

Pa bos lahko zbiral.

Mogoce mal grdo ampak ce mas moznost zaka ne.

Mal tezi bo zvedet ce ne samska.to pa res.

Znajdi se.

Lohk tud hodis na pijace ke ker hodijo one.pozanimi se. Kam npr hodijo vzgojitelce oz te k hodijo v solo da bojo z  otroki delale. .Te so bolj resne in mirne.

Evo, en primer nasveta moške “barabe” lovca na plen…

On  meter devetdeset plus, ti pa meter in čvap 🙂  A se ti sline cedijo ? 🙂

Sem spoznala enega takega, ko si ti.

vse v superlativih, tudi a pogledat dol past, uspešen, z doktoratom, post festum še v tujini. Talentiran po rokah in po nogah. Ampak ni govora biti s takim  –  ker je narcis, prvotno sam vase zaljubljen,  v svoj uspeh, ego, v svojo zunanjost, v svoje mišice – videno, kako uživa, ko se gleda v fitnesu v ogledalo med pumapnjem – tak bi se poseksal sam s seboj, če bi se lahko,ker je sam sebi všeč 🙂    Imel punco s seboj v fitnesu, oletala za njim ko zuzlica, delala vse na komando, taka tutka;  ko je delala obrnjena stran in na mašini na enem koncu fitnesa,  je on  drugem koncu fitnesa mene osvajal in ogovarjal. Sem se igrala z njim verbalno in ga kurila nazaj, priznam, mi je prijalo, ke sem ga takoj pogruntala. Imela pa z njim nič ne bi, intimnega – nikoli. Pa če bi imel še toliko “keša ” pri svojih letih. Ni govora. Tak vedno hodi po robu, ker se zaveda, da jemagnet za babe in tak bo vedno imel skušnjavo za najboljšo prijateljico. Tak nikoli ni zvestpartner na dolga leta -po 10ih letih zvese pa sploh, ke se naveliča. To so nestanovitni tipi.

Ja bi bil igračka samo za ponucat tak, za par dobrih seksov – ker ga spoznaš, da je on rad lovec in ne plen; ko plen ulovi, mu ni več izziv, zato pogleduje tudi za drugimi.  Ker trdne prihodnosti s takim nimaš. Dokler ga življenje malo bolj ne prizemlji – morda enkrat pri 60+, ko mu bo dolgač ratalo in bo dojel, da počasi prihaja v leta, ko bo iskal bolj kot ne že negovalko za na starost.

eno je virtualni zapis na forumu drugo reala, 06.03.2022 ob 20:03

Sem spoznala enega takega, ko si ti.

vse v superlativih, tudi a pogledat dol past, uspešen, z doktoratom, post festum še v tujini. Talentiran po rokah in po nogah. Ampak ni govora biti s takim  –  ker je narcis, prvotno sam vase zaljubljen,  v svoj uspeh, ego, v svojo zunanjost, v svoje mišice – videno, kako uživa, ko se gleda v fitnesu v ogledalo med pumapnjem – tak bi se poseksal sam s seboj, če bi se lahko,ker je sam sebi všeč 🙂    Imel punco s seboj v fitnesu, oletala za njim ko zuzlica, delala vse na komando, taka tutka;  ko je delala obrnjena stran in na mašini na enem koncu fitnesa,  je on  drugem koncu fitnesa mene osvajal in ogovarjal. Sem se igrala z njim verbalno in ga kurila nazaj, priznam, mi je prijalo, ke sem ga takoj pogruntala. Imela pa z njim nič ne bi, intimnega – nikoli. Pa če bi imel še toliko “keša ” pri svojih letih. Ni govora. Tak vedno hodi po robu, ker se zaveda, da jemagnet za babe in tak bo vedno imel skušnjavo za najboljšo prijateljico. Tak nikoli ni zvestpartner na dolga leta -po 10ih letih zvese pa sploh, ke se naveliča. To so nestanovitni tipi.

Ja bi bil igračka samo za ponucat tak, za par dobrih seksov – ker ga spoznaš, da je on rad lovec in ne plen; ko plen ulovi, mu ni več izziv, zato pogleduje tudi za drugimi.  Ker trdne prihodnosti s takim nimaš. Dokler ga življenje malo bolj ne prizemlji – morda enkrat pri 60+, ko mu bo dolgač ratalo in bo dojel, da počasi prihaja v leta, ko bo iskal bolj kot ne že negovalko za na starost.

za avtorja, ker ni scitiralo.

Avtor je daleč od tega opisa zgoraj.

Daleč od tega. Sem čisto preprost in prizemljen.

Predvsem – za začetek – prikrij podjetje oz uspešnost pri denarju. Sicer se boš vedno spraševal ali si ji všeč ti – ali bolj tvoj denar.

Ni treba lagati, le ne izpostavljaj. Sploh pa ne na prvo žogo. Enako z avtom če voziš kaj boljšega. Vzemi za prva srečanja raje službenega golfa.

Sicer pa priporočam, da iščeš bolj pri hobijih oz dejavnostih, ki so ti všeč. Bo več možnosti za kakšno skupno točko in s tem klepet. Če v tvoji okolici tega ni – začni organizirati sam. Nekaj dobrega za skupnost nikoli ne škodi. Ne tebi osebno, ne tvoji socialni mreži.

Po tvojem pisanju sodeč,si narcisoidna osebnost,imel si kar nekaj zvez, vprašanje je kako ravnaš z zaposlenimi. Poznamo take fantiče,s.p.,alfa,pa ponos do neba. Spravi se na realna tla,spoštuj dekleta in zaposlene. In to čim prej. Tak je moj odgovor,tebi gospodič s.p.

Avtor imam podoben primer .

Locen pri 50 nikakor ne morem spoznati normalne zenske osebe.

Sam se ze pet let in koncno predelal preteklost in to je za mano.

Kaj vse srecujem na zmenkih vidi da sem prisel z drugega planeta.

Zenske da jim lahko reces pokvarjenke do amena ,z otroki v vecih vezah, samohranilke ,v najemu, vedno brez denarja ,z takimi in drugacnimi tezavami ,imajo prijatelje z karerim sexajo a jih resna veza z njim ne zanima.

Kam pelje ta svet.

Res noro in to vse po vrsti sexajo prakticno z vsakim ki ga spoznajo.

Glede na to kaj spoznavam sem rajsi samski zadovoljen dam s seboj in tistim kat imam.

Sam sem imel kakšno desetletje tako natrpan urnik. Pa sem enkrat študiral – kako da sem samski. Pa sem začel študirati koliko žensk (ne glede na starost/samskost itd) sem na novo spoznal leto prej. Cifra se je ustavila pri 6. Od tega je bila večina poročenih/upokojenk, samske moje generacije sploh ni bilo na broju.

Iz tega vidika bi ti predlagal, da se probaš več družiti, ker če nimaš službe kjer bi se ljudje hitro menjali in je pretežno moški kolektiv, samo od sebe ne bo nič bolje.

Bemti tvoja ločila. Na daleč se vidi, da odgovarjaš sama sebi.

New Report

Close