Neutrogena

Morda še katera uporablja tovrstno linijo za nego obraza in kje jo nabavljate (npr. Neutrolgena Visibly Refined, Visibly Defined, vlažilna nega s sojo, …).
Zanima me, če jo imajo pri nas slučajno v drogeriji Douglas, saj je sama zaenkrat še nisem uspela obiskati. Zastopnik za Slovenijo, (Kemfarm), pa zaenkrat uvaža le kremo za roke in stik za ustnice…..Zaloge so mi pošle, kar tako pa se sedaj ne morem vsest v avto in samo po to zapeljat do najbližje avstrijske drogerije :-(((
Vnaprej hvala za informacije,
Alias

Hello
Alias ali je to dobra kozmetika jaz iman sicer suho kožo kako je s tem?
Mislim menjat kremo pa sem že slišala za to kozmetiko. Kakšne so pa kaj cene? Ali mogoče veš sestavo te kreme (ali ne vsebuje alkohola)
Hvala

KOlikor jaz vem o Neutrogeni, je za suho kožo.
žal več ne vem

Hello!
Sama sem 5 let uporabljala kozmetiko Vichy, vendar mi po drugem porodu ni več ustrezala – zaradi hormonske spremembe sem dobila še bolj suho, “žejno” in tanko kožo. Zato moram zelo pazljivo izbirati obrazno kozmetiko, ki jo je na tržišču malo morje – no, pa se sedaj znajdi! v trgovini se pa ne pustim kar tako prepričevati prodajalkam in demonstratorkam – so bile izkušnje s koprivnico po uporabi določenih krem že prehude.
Ker tudi nisem zagovornica rekla, kar je drago, je zagotovo najboljše (s tem mislim cenovni rang krem med 10k – 30k SIT – Kanebo, Lancome, Channel, Clinique, Elizabeth Arden, etc. etc), sem se znašla po svoje in ko sem bila lansko leto v Ameriki, prvič preizkusila linijo Neutrogena, (zelo sem tudi zadovoljna z njihovo kremo za roke!) in ugotovila, da bo morda za nekaj let verjetno najboljša zame (za nekaj let zato, ker bodo potem spet hormoni naredili “svoje” in bo treba poseči po zamenjavi). :-))))
Sama najraje uporabljam linijo Hydratation Optimale, z ekstraktom gensko nespremenjene soje, z zaščitnim faktorjem 15 (dnevno in nočno različico), ter občasno še Visibly Refined dnevno in nočno nego z retinolom in vit. C. Te kreme niso komedogene ( ne mašijo por), oftalmološko testirane, niso testirane na živalih in nimajo dodanih tako agresivnih korigensov vonja, kot nekatere druge kreme. Všeč mi je tudi njihova embalaža, saj kremo iztiskaš iz tubice skozi majhno luknjico in tako ne “namakaš” prstov v lonček in ne prenašaš nečistoč nanjo. Pa še za v torbico je super, ker ni bojazni, da bi se lonček odprl ali pa razbil. Koža je pa res tako mehka in “napita” vlage; zjutraj nimam občutka zategnjenosti zaradi premalo vlaženja. Res super!
Sedaj to linijo kupujem v Avstriji (drogerije Bipa imajo največjo ponudbo, pa ne skoparijo s testerji, tako kot pri nas!). Držim se načela, da najprej tester potem pa nakup, če mi zadeva ustreza – ker potem če ne, je pa dobra samo za mazanje nog!!:-)))
Cenovni rang je zelo ugoden: med 10 15 evri, no le linija Visibly Refined z bakrom je malo dražja – okrog 30 evrov.
Upam, da sem ti kaj pomagala – lp in dobro izbiro ti želim!
Alias

še popravek: cena med 10 in 15 evri – da ne bo pomote!
Alias

Haj,
končno nekdo ki pozna Neutrogeno. Jaz sem bila zadnja leta v ZDA, kjer sem uporabljala vso Neutrogeno kozmetiko za nego celega telesa in obraza. Imajo odlično kremo proti celulitu, enkratni losion za suho kožo in to brez vonja.
Lahko samo rečem,da je ta kozmetika super!!! Prav tako tudi jaz v SLoveniji nisem našla nič razen kreme za roke. Neutrogena ima tudi dekorativno kozmetiko,od pudra, lakov za nohte, šmink. Vse kar sem imela od njih je odlično.
Sedaj pa brez večjega uspeha to iščem doma:(((((((

Alias
Hvala Ti za tako obširno razlago. Tudi jaz že kar nekaj časa uporabljam VICHY NUTRILOGIE 2 ampak bi rada menjala. Ko grem v Avstrijo si to nabavim.
Še enkrat hvala. Čao

Ni za kaj – ko boš preizkusila, pa sporoči, kakšni bodo rezultati.
Lp,
Alias
Forum je zaprt za komentiranje.