Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute nevedna

nevedna

Lep pozdrav
Malo sem brala prejšnje teme, a kljub temu o vsem skupaj še ne vem kaj dosti, je pa skrajni čas, da izvem in kaj naredim:)
Do zdaj nisem prav veliko varčevala, ker nisem imela rednih dohodkov. Zdaj imam službo za nedoločen delovni čas in ne plačujem nobenega varčevanja, pokojninskih skladov… Kje naj se sploh lotim?:) Kaj bi bilo najbolj smiselno? pokojninski skladi, življenjsko zavarovanje, skladi?
Na mesec bi za to namenila 40000. Poleg tega bi nekaj naredila z enim milijonom, ki leži na banki.
Vprašanj imam še veliko, tole je samo najosnovnejše:)
lp

Pozdravljeni!

Zelo modro razmišljate, potreno je le narediti dober varčevalni načrt. Prej ko začnete dalj časa boste varčevala in tudi več privarčevala.

Poznam zelo dobre možnosti, zato me prosim kar kontaktirajte, da se zmeniva za sestanek, kjer bova skupaj poiskala najugodnejšo varianto za vas. Glede enega milijona vam pa svetujem naložbeno varianto, ki se imenuje “BEST OF EUROPE”, in je ta moment ena najboljišh variant. Se mi zdi da je možno vplačevati le še do konca meseca.

Kot sem rekel, me kontaktirajte, kjer vam povem kaj več.

Lep dan!

[email protected]
041/476-050

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close