Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neveljeven vozniški izpit

neveljeven vozniški izpit

Zanima me ali ti na UE kaj komlicirajo, če prideš tega podaljšat po parih mesecih, ko je ta že neveljaven?

Pozabil sem ga podaljšati, pa tudi avta med tem časom nisem imel.

Predvidevam, da moram s sabo (na UE) prinesti tudi sliko.

Hvala za odgovore.

Meni so starega podaljšali in to do 80. roj dne. Vzemi sliko za vsak slučaj sabo.

nič ne komplicirajo

mene je tja poslal policaj en mesec po potečenem roku vozniške

Ampak, moj je že nekaj mesecev neveljaven!!! Zato me zanima, ali znajo kaj komlicirat ali pa da moram tega še 1x delat. Tako so me eni prestrašili.

Zelo me skrbi.

A samo podaljšajo ali ti dajo novega, mi tudi poteče drug mesec.

Nič ne komplicirajo, tudi če ti je potekel pred 1 letom……

Brez strahu čimprej tja!

Komplicirali ti bodo možje v modrem, če te dobijo brez veljavnega izpita -.))))))))))))))))))))))))))))))

Na upravni enoti ne komplicirajo, samo podaljšajo. Problem in sankcije so samo, če te ustavi policaj.

Vsi pa vemo, da imajo nekateri ljudje zelo dolge in strupene jezike, med njimi tudi nekateri referenti na upravnih enotah.

Jaz sem tri mesece vozi s potečenim pa so mi podaljšali brez pribomb.

dobiš novega-evropskega

Meni so ga podaljšali po treh letih, kar je preteklo. Vmes sem bila dve leti v tujini, eno leto sem pa vozila z neveljavnim in cincala, dokler me niso dobili. Na UE niso komplicirali niti sekundo, s policaji sem se tudi nekako zmenila, tako da so me kaznovali samo za vožnjo brez dovoljenja (sem pa imela mednarodnega, ki je bilo tudi preteklo…) uh, šlamparija, saj vem… skratka, ne kompliciraj in pojdi takoj tja, pa ne bo problemov.

Vozniškega ti ne more nihče vzeti, tako kot tvoje šolske izobrazbe ne. Lahko ti prepove vožnjo le zdravnik, če ne narediš pregleda. In pazi, da te ne dobijo taplavi. Pojdi na upravno enoto raje peš, ker bo tarifa takšna….

odvisno, zdaj je evropski s vsemi čudnimi kategorijami, hja za denar se gre.

Uf, mi je odleglo. Eni so me tako prestrašili, da ga bom moral kar še enkrat delat.

hvala

Ja, men so tudi takrat, zato sem pa toliko cajta cincala… :)))))))))))

ne, ne, sliko, bicikel ali dobre čevlje pa do najbližje UE. JUTRI! danes niso uradne ure, vsaj pri nas ne, pa zdrži še eno popoldne, v tem času se pa pojdi lepo slikat (PEŠ ALI S KOLESOM) in imaš vse razloge, da dobiš na sliki lepo faco.

New Report

Close