Nevem zakaj….
Se ženske tako močno razlikujemo od moških…
nevem zakaj imamo tako različno mišlenje,zakaj drugače čutimo,živimo,ljubimo,…Zakaj smo žalostne,drugače,zakaj trpimo drugače….
Zakaj smo ženske od moških tako močno odmaknjene?
Včeraj sem gledala film…nevem na katerem kanalu je bil.Par moški in ženska,mladost norost.Pijača,droge,pomankanje denarja….gre tako daleč,da ga ona zapusti..a imata se rada,močno,odnekdaj…Ona si poišče služno na deželi,pri neki bogatašinji,ki rabi nego…Ima raka,umira,mlada a umira…
Pismo….prelep film….a presenetljiv zasuk.Punca,nikakor ne more pozabiti fanta,ta preneha piti se drogirat in jo pra tako močno pogreša….Tudi on ne more brez nje….Ponovno se srečata naključno..in ona ga predstavi pred bogatašinjo,kot da je to brat.da rabi službo,da bo uredil vrt-vrtnar…Ženska ga sprejme imajo se lepo.In potem se zgodba zaplete.Fant se zaljubi v bogatašinjo,sprva se vidi kot igra-češ zapelji jo,boš vse podedoval….a kasneje globoka ljubezen.Prva punca za to vse ve,tudi on trpi zraven,čeprav dobiš pomisleke,pohlep,denar…ali res ljubezen…Fant vse bolj razdvojen,rad ima obe..a bolj ljubi drugo….ja tisto bogato…In potem….mah mogli bi film videt….Tudi bogatašinja ve,spozna da je ta fant ljubezen druge ženske…..mah neznampisat….bom nehala..konec je hud….ljubezen ostane,umre le telo……in on…..odide…noče denarja noče nič..le ljubi njo,a nje ni več…..In na kak način jo ima pri sebi….??? ma ne morem več napisat ker………………………………………………………………
Zakaj smo tako različni…..moški,ženske….zakaj?
O tej različnosti se ženska nikoli ne neha spraševati…..
Zdi se mi pa, da prav v tem, da smo tako redkokdaj na istem bregu, tiči srž privlačnosti. KAJTI TISTO, KAR JE “ENAKO”, ŠE KAKO DOBRO POZNAMO. v VSAKI ŽENSKI JE VSAJ ŠČEPEC RAZISKOVALKE, IN TO JE TO, ZARADI ČESAR POTEM S TAKIM VESELJEM IN UŽITKOM “RAZISKUJEMO IN SPOZNAVAMO” MOŠKE….
P.S.
Film, ki si ga gledala, je sigurno režirala ženska, ali pa je zanj napisala vsaj scenarij. Močno dvomim, da bi moški – kot oblikovalec filma, dopustil, da bi njegov glavni junak “kar tako” zapustil bogastvo in še eno lepo žensko.
Se ti ne zdi, da je tak konec filma skregan z moško – praktično- logiko?!
:_))))
Brala sem napovednik , vsebino……a filma nisem gledala. Še sreča , kajti spet bi tulila ):
Vprašanje ki ga zastavljaš perli moja je težko . Posebej če nekako ne verjamem v to , da zna moški čutiti na ravni ženskih senzorjev.
Ne bi bila rada krivična , se pa hudo strinjam s stephanie kar se tiče vloge moških v svetu današnjem- če čuti preveč in to celo pokaže………ja kaj bodo pa ljudje rekli kakšen moški je. Lepo je definirala svoj odgovor.
uh Perla 🙂 … preveč se vživiš v te zadeve 🙂 … mam mail napol napisan tudi na uno tvoje razmišljanje 🙂 upam da mi ga rata dokončat 🙂
ej … ne glej na svet s tolk ful velik čustvi … sej mal je ok … preveč pa boli … ne sam srce še glava pa kej drugega tudi 🙂
men je kul da smo si različni … tko se vsaj dopolnjujemo fino 🙂
lepo se mej !!!
B.
saj….ampak, takrat ko pralni stroj gre k vragu, mi pa celo prav pride…..
Al pa , ko je treba travo pokosit….
al pa ko je bilo treba olimpijske igre gledat na TV.
kdo bi jih pa gledal, če njega ne bi bilo?!
če ne bi bilo njega, ne bi imela pojma o moških izgovorih…Tako bom pa lahko tudi na to temo enkrat izdala eno orng poučno knjigo…..
Zato, vidiš, dilema……
aha, zdej smo pa tam !
recimo, da bi RES našla tazga, ki bi me peljal na pir :-)))
ampak….
povej mi, a sploh obstaja tak, ki mu bil potem “pir dovolj” ?!
:-))