Neverjetno toda resnično joooooooooooj jaoooooooo
Grenivka422, 23.11.2024 ob 10:34
matias, 23.11.2024 ob 10:23
Grenivka422, 23.11.2024 ob 09:11
Dobro jutro avtorju in vsem negativnim črnim zablodelim dušam.
Človeka dela dobrega njegova dobrota, pozitiva in volja pomagati drugim. Človek je toliko vreden, kolikor nosi v sebi veliko in dobro srce, dobroto in kolikor pomaga sočloveku. Po teh dobrih delih se zapišeš in se te drugi radi spomnijo, kjerkoli in kadarkoli. Zloba je prisotna v vsaki temi, a vedno prevlada resnica in dober namen ozavestiti druge. V človeški naravi je, da želimo hitro pozabiti vse kar je slabega, tudi zlobne komentarje. To odbija.
Nikoli se zloben človek ne more toliko močno usidrati v človeško srce in misli kot tisti, ki dela dobro delo. Vedno se radi spomnimo tistih ljudi, ki izžarevajo svetlost in dobroto, negativnih ljudi pa se vsi izogibajo.
Avtorju želim mnogo dobrih tem, ostalim uporabnikom, ki mislite, da boste škodovali, pa predlagam da se zamislite nad sabo, kdo se vas v vašem okolju rad spomni in se z vami rad druži. Očistite misli in boste vedno dobrodošli kjerkoli, s takim načinom delate slabo samo sebi.
Lepo soboto vam želim. 🙏
Jaz sem dober kot sveže pečen kruh, Grenivka, lahko me oskruniš z nožem in si me vrežeš kos. Ampak upam, da ne boš začela pri trdih stran štrlečih delih? 😀
Sedaj pa dramatični zasuk, ki ga ni nihče pričakoval 😀 , Darmund ne more uporabljati svojega denarja, ker ga nič nima na banki, naj gre lepo delat, ne to jamranje in stalno negodovanje nad institucijami, z lenobo boš brez ficka v denarnici, enako bo prazen tudi tvoj bančni račun. Osnovna logika, ki je ne upošteva, ki pravi, da brez dela ni jela. 😉
Matjaš črni nagec, z noži rokujete vi satanisti, jaz ne.
Verjetno avtorja ali tistega ki ga ti in Milan in ostali imenujete darmun (?) en klinc briga kaj si vi mislite o njegovi plači. Da ponižujete neznance, se morate zamisliti, zakaj vas to podžiga, a ne? Nekaj ne štima z vami, kulturni dialog vam je neznan.
Je pa tudi dramatičen zasuk, da tudi tvoje branže ljudi niste pripravljeni še na določene informacije, kot je že nekdo gor zapisal. Pač možgani zaštekajo do pop greznice in vagine, ostalo vas ne zanima.
Plači? Kakšni plači?