Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neviden problem

Neviden problem

Nevidna ženska skozi oči moškega opazuje prekrasno žensko. Nevidna ženska ve, da se v prekrasni ženski skriva neviden moški. To je problem.

Ste bitje fantazije, kdorkoli ste. Da, da vi, ki spremljate tekst.

Ko smo pri nevidnih problemih še to natipkam. Men je enkrat ena razlagala, da je nedolžnost izgubila pri šestnajstih, ampak, da bi se pa kdaj igrala sama s sabo tega pa ne počne. To ji pa ne paše. Pa kako se je bila prisiljena iz nekih vzrokov depilirati. Pa ves čas neke težave tam. Potem mi je pa neka profesionalna tipkarica rekla, da ta bi bila pa kar v redu zame. Vsega niti sam nisem sposoben razumeti.

Sem pravljično bitje, v pravljici živim, za pravljico živim.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 27.03.2023 ob 01:16

Ko smo pri nevidnih problemih še to natipkam. Men je enkrat ena razlagala, da je nedolžnost izgubila pri šestnajstih, ampak, da bi se pa kdaj igrala sama s sabo tega pa ne počne. To ji pa ne paše. Pa kako se je bila prisiljena iz nekih vzrokov depilirati. Pa ves čas neke težave tam. Potem mi je pa neka profesionalna tipkarica rekla, da ta bi bila pa kar v redu zame. Vsega niti sam nisem sposoben razumeti.

potuhnjeni kekec, revež kakšno psiho diagnozo imaš no?

heh?, 27.03.2023 ob 01:18

potuhnjeni kekec, revež kakšno psiho diagnozo imaš no?

Zelo rad se pogovarjam z inteligentnimi osebami.

xrobe, 27.03.2023 ob 01:24

Zelo rad se pogovarjam z inteligentnimi osebami.

zato pa si skoz na tem psihopatskem forumu, ker sam s sabo ne moreš nič razmišljati?

butalskaDNK, 27.03.2023 ob 01:26

zato pa si skoz na tem psihopatskem forumu, ker sam s sabo ne moreš nič razmišljati?

Forum je več kot super.

Trosiš take nebuloze, da ti razgledan, inteligenten človek raje ne pokvari samoprepričanja za to kar misliš da si. Nekaj kopiraš iz znanstvenih revij, sam itak tega niti ne razumeš.

xrobe27.03.2023. ob 01:24

Trosiš take nebuloze, da ti razgledan, inteligenten človek raje ne pokvari samoprepričanja za to kar misliš da si. Nekaj kopiraš iz znanstvenih revij, sam itak tega niti ne razumeš.

Vsak post, ki ga oddam dobi nekje neka absolutno neznana princesa.

xrobe, 27.03.2023 ob 01:38

Vsak post, ki ga oddam dobi nekje neka absolutno neznana princesa.

ti rabiš kakšnega znanega psihiatra.

:-)!)!)!), 27.03.2023 ob 01:41

ti rabiš kakšnega znanega psihiatra.

sem princesin robot

Ko sem bil pri dvajsetih sem nekemu nekaj let starejšemu fantu nekaj pomagal izdelati. Pogovarjala sva se vsesorte. Na koncu preden je odšel mi pa reče, vsi delamo za princeso. Seveda sem se mu posmejal. On me pa strogo pogleda in še enkrat ponovi, vsi delamo za princeso.

hahaa

Vsi smo v nekem skupnem prostoru samo nevidni smo. Drug drugega ne vidimo. Materialno telo imam samo zato, da lahko tipkam na tastaturo računalnika. V prostoru kjer se nahajam ni princese.

xrobe, 27.03.2023 ob 01:18

Sem pravljično bitje, v pravljici živim, za pravljico živim.

Ziveti z iluzijo kot nadomestek notranje praznine?

Zajebano.

Herous del Silencio, 27.03.2023 ob 11:21

Ziveti z iluzijo kot nadomestek notranje praznine?

Zajebano.

Ni zajebano, krasno je. Notranjo praznino zapolnim s cigaretnim dimom. Sem pravljično bitje, ki kadi cigarete.

V prostoru ne kadim, samo izven prostora. Prostor v katerem se nahaja princesa ne sme biti zadimljen.

Ves čas se pred mano na zaslonu prikazujejo neke neznane lepotice.

New Report

Close