Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nevidne sile – pomoč ko ne vidiš izhoda

Nevidne sile – pomoč ko ne vidiš izhoda

Ste se kdaj obrnili na “nevidne sile” (angeli, predniki, vodniki, Univerzum), da bi vam pomagali na pravi poti oz. ko več niste videli izhoda, ste se obrnili na njih in se je zadeva pozitivno uredila.

Zagotovo nismo sami in verjamem, da so ob nas tudi “sile z drugih dimenzij”, katere nam lahko ppmagajo.

Ne priporočam. Ko je človek že tako na dnu, potem se pa obrne na te ‘medije’, razne šarlatane, se vpisuje na 100 in 1 tečaj (kar mu še poslabša že tako ubogo situacijo), ki ga potegne še globlje. Težave je treba reševati v reali, ne v neki zasanjanosti.

Če verjameš, se obrni na nevidne sile, če ne, potem ne. Tako preprosto je to.

No, na prednike ne ravno 😉😁 Na Boga pa ja.

Recimo en nov primer, sveže:

( https://www.zurnal24.si/slovenija/ogoljufala-mamo-samohranilko-zdaj-svetuje-starsem-438324 )

Ne igrajte se s tem. Ko si na dnu, je najslabše, da te potegnejo v take zadeve. Igrajo na šibkost posameznikov.

Odgovor na objavo uporabnika
Izhod, 31.03.2025 ob 08:14

Ste se kdaj obrnili na “nevidne sile” (angeli, predniki, vodniki, Univerzum), da bi vam pomagali na pravi poti oz. ko več niste videli izhoda, ste se obrnili na njih in se je zadeva pozitivno uredila.

Zagotovo nismo sami in verjamem, da so ob nas tudi “sile z drugih dimenzij”, katere nam lahko ppmagajo.

Seveda nisi edina, ki je doživela živčni zlom in se začela obračati in zanašati na stvari in osebe, ki so vidne samo tebi.

Imamo nešteto instituciji, ki so polne  podobnih tebi. Baje jih je iz leta v leto več ali nekaj takega

Kot razumem, je tema o nevidnih vodnikih. Kadar sem bila v hudi stiski, sem se obrnila na Marijo. Nisem klasično verna, a mi je pomagala. Zdi se mi, da sem našla stik s svojim duhovnim vodnikom. Kot opažam, mi kar daje uporabne namige, me potolaži, diskretno usmerja. Lahko bi mu rekla tudi moj Višji jaz, ne vem. Sem ga pa iskala zelo dolgo. Iskala sem ga preko meditacije.

Da sama prosiš vesolje ali karkoli, pomagaj mi ali pokličeš brezplačni telefon v stiski, smiselno. Vsi, ki nudijo “pomoč” za denar pa od tega živijo in ko si v stiski res ne rabiš še, da te kdo izkorišča.

Nanje se ne obračam samo tedaj, ko potrebujem pomoč ampak se jim za vse pozitivno kar me doleti tudi vsak dan znova zahvalim.

Vsi skupaj se obrnite na psihijatra, kajti tam boste končali če boste se igrali z vragom.

Da sem, 31.03.2025 ob 10:55

Kot razumem, je tema o nevidnih vodnikih. Kadar sem bila v hudi stiski, sem se obrnila na Marijo. Nisem klasično verna, a mi je pomagala. Zdi se mi, da sem našla stik s svojim duhovnim vodnikom. Kot opažam, mi kar daje uporabne namige, me potolaži, diskretno usmerja. Lahko bi mu rekla tudi moj Višji jaz, ne vem. Sem ga pa iskala zelo dolgo. Iskala sem ga preko meditacije.

O, ti norica, ti. Marija, ki jo ne smeš častiti, ki ni posrednik med človekom in bogom te diskretno vodi, med tem ko se zanašaš na nevidne vodnike, svoj višji jaz in povrhu meditiraš. Kakšen nesrečen muppet si ti.

Na nevidne sile se nisem obracala, sem pa trdno verjela, da bo bolje, da vecno ne more biti slabo, cetudi se bolj potonem, se enkrat mora obrnit na bolje, moja mantra je bila “bo bolje” in je bilo.

Izhod

normalno, logično da je tko.  zato pa še najhuj feminitke, komunsitke, na smrtni posli, prosijo boga odpuščanja.  ker vedo ,da so uničile veliko ljudi in ved oda jih čaka , pekl.  vedo da se bodo scvrle v peklu.  seveda ,da je bog.  kaj druzga.  al kaj ti misliš?   tudi posran phcanc kučanov bo na smrtni posli, pokesan, prosil boga da mu odpusti za fse kar je naredil.   pa fsi ostali  levi fašisti tudi.  pol pa v bolnici, skrajna levičarka, leži na pojsli pa je bila znana komunistka 80 let. pol pa jo vidiš , kako moli. ahahahha ja tko je.

Takojeto, 31.03.2025 ob 13:55

O, ti norica, ti. Marija, ki jo ne smeš častiti, ki ni posrednik med človekom in bogom te diskretno vodi, med tem ko se zanašaš na nevidne vodnike, svoj višji jaz in povrhu meditiraš. Kakšen nesrečen muppet si ti.

Kaj pa je narobe s tem? Vsak pač najde nekaj svojega. Če ji koristi, ne vem zakaj ne bi tega uporabljala.

To je lahko tolažba za prvo silo. Za vse ostalo je treba zavihati rokave. Če ja v bližini kdo, ki pomaga, pa toliko bolje. Mislim tak, tapravi človek, ne neke namišljene zadeve.

Je nekako lažje verjeti, da ni vse v tvojih rokah in prelagati odgovornost, napredka od tega pa ne bo.

Ja, vilinsko kraljestvo, vilinski simboli. Res prijetna prijazna podpora v življenju. Ko mi je bilo najtezje mi je prisla na pot knjiga z vilinskimi simboli. Zacela sem jih risat na papir in nosit s seboj ali pa kar v zrak.

Čista bedarija… Zagotovo smo sami in ni je sile, ki bi nam pomagala…

New Report

Close