Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nevidni zobni aparat

Nevidni zobni aparat

Glede cene. Res obstajajo paketi? Meni je 4300 € preveč. Ni bilo pa govora o drugih paketih. Sem brala nekaj, in bi vzela manjši paket pa doplačala če bi bilo naknadno še potrebno zdravljenje. Se pa nagibam tudi k notranjemu fiksnemu aparatu. Je imel kdo? Če bi bila seveda primerna kandidatka. Nevidni se mi zdi malo modna muha in cena temu primerna.

1 otrok ima invisalign, 1 otrok fiksnega, ker je preveč napak za invisalign

Vzameš, kar moraš. Lahko pa tudi pustiš zobe tako kot so.

Vem da je blo na kuponkotu enkrat… sam v zagreb moras…

Drgac ko ti da gor si lahko sam stelas ce ti da zicke in lastike…

Al mu pa reci da ti da najdebelejsi pašček… sam ti bo prvih par dni zobe utrgal… pac bolelo te bo ful…

Sej dvomim da razumes…

Ta mesec dala na zobe fiksni aparat. 2800 celotna terapija + odstranitev + nočni aparat. Čakovec.

https://kuponko.si/kupon/popust-za-konvencionalni-zobni-aparat-za-eno-celjust-z-vsemi-pregledi-169704

A je mozno samo na spodnjih zobeh, jaz bi to dala? Denar ni problem.. Ta nevidni invasilign.. Kaj pa starost, sem 40, je to prevec, ali leta niso ovira..

Kako otrok nosi invisaling? Mi smo šli na posvet na hr in je ortodont predlagal, da mu damo fiksne zvezdice, ker invisalinga otroci potem ne nosijo kot bi morali in vržeš denar stran. Naši ortodonti v slo so vsi forsirali invisaling češ da so zvezdice preagresivne.

Sama sem kot otrok nosila tako snemni kot fiskni aparat in vem, da snemniga nisem nosila kot bi ga morala ravno zato, ker me je žulil. Fiksnega pa itak nimaš izbire.

Odgovor na objavo uporabnika
So, 27.06.2023 ob 09:26

A je mozno samo na spodnjih zobeh, jaz bi to dala? Denar ni problem.. Ta nevidni invasilign.. Kaj pa starost, sem 40, je to prevec, ali leta niso ovira..

TO mislim da he sam za zgoraj. Jst sm vidu eno zdravnico ki je imela samo spodaj ampak tega nevidnega… sploh opazil nebi…

Jaz sem stara 34 let in sem lani začela nosit Invisalign, ne nisi prestara. Nimam pripomb, sem izjemno zadovoljna. Se plača, ampak se splača. Priporočam.

Ideje, 27.06.2023 ob 10:21

Jaz sem stara 34 let in sem lani začela nosit Invisalign, ne nisi prestara. Nimam pripomb, sem izjemno zadovoljna. Se plača, ampak se splača. Priporočam.

To že. Sem že odločena. Edino nevem če za tega. Aparat me nebi motil estetsko, zato mi je kar malo prehuda cena. Razmišljam, da bi šla vprašati za navadnega. Je pa res , da so mi predstavili samo drag paket + samo možnost obeh lokov. Zdaj pa nevem. Nimam krivih zob, samo malo poravnati oz. Premakniti je treba nekatere.

Če se zapelješ do Zagreba je precej ceneje. Prednost teh apartov je, da so snemljivi za razliko od zvezdic. Se pa vsak sam odloči kaj mu je najbolj pomembno. Pa še ortodont da priporočila glede na postvaitev zob.

Obišči več ortodontov. Vsak ima svoj pristop in paketi se razlikujejo.

abcde414a, 27.06.2023 ob 12:20

Če se zapelješ do Zagreba je precej ceneje. Prednost teh apartov je, da so snemljivi za razliko od zvezdic. Se pa vsak sam odloči kaj mu je najbolj pomembno. Pa še ortodont da priporočila glede na postvaitev zob.

Tudi Ta varianta je ja. Da vzamem tega, ampak ne pri naših zobozdravnikih.  Bom vprašala še drugega za notranje zvezdice, ki se ne vidijo potem pa odločitev. Saj razumem, je drago, samoplačniško. Hodim k zobozdravniku privat, ni mi problem plačati račun, ampak tole se mi zdi pretirano. Pa nisem siromak, ampak to je absurd.

Imam 60 let in zobje so se mi začeli premikati in sukati. Odločila sem se za nevidni zobni aparat. Nosim ga že dve leti in pol, nekje oktobra zaključim. Razlika v zobovju je več kot očitna. Uporaba je preprosta, hitro jo odmestiš in namestiš. Takrat moraš dobro prežvečiti gumici Tritter, ki folijo dodobra namesti na zobe. Zvečer si namestim tudi elastike. Zelo pomembna je higiena. Folije vsak dan čistim v raztopini za folije, pol jih poščetkam. Na koncu dobim v ceni še beljenje.

Stalo me je 3600e. Žela sem kredit na 6 let. Mesečno 60e. Priporočam uporabo, nekateri primeri prej in potem so čudežni.

New Report

Close