Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NEVIHTA ZA STISKANJE

NEVIHTA ZA STISKANJE

ja tud to so pogruntal ja hehehhee

/

Dej, dej……A bova midva tle samo o telekomunikacijah al kaj?

hehehehe ne lohk o kom drugem hahaha

no nor.

/

Imaš kaj posebnega v mislih?

mmmmmmmmmmmmmm niti ne,pa ti

/

on si že upa…samo rabi malo časa za sebe…..preveč ste ga razpizdle in si je šol ohladit živčke z enim hladnim pirom….vsega ste ženske krive!!! ;))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ojej……..kar češ………….ti sam izberi…………….sam politike ne………drugo pa vse……..

aja jest morm al kaj.

no pol povej kaj delas kt dezpada,a spet nisi bla pridna a

/

Samo eno vprašanje……..a ti si do vseh žensk tak? Tudi do bodočih mamic??

Ma……jaz sem zmeri pridkana……………..jaz sem mala roža, roža mamina…..he, he, he……Kaj delam zdaj, ko dež pada? Neč. Tle v pisarni sedim….in glede na to, da se mi dosti ne da delat…pa še današnji dan izkoristim, ker jutri ne vem več kako bom s časom…evo, pa malo klepetam…..

ma ti si res pridna,pa kje se skrivas da te ne ukradejo hehehe

/

ja!!

bodoče mamice naj se kar pridno zgledujejo, po bodočih mamicah iz držav tretjega sveta, kjer mamica dela na njivi do rojstva, vrže otroka iz sebe, ga da v senco in gre dalje delat…..a te mamice pri nas bi pa rade mele porodniške dokler otrok ne bi bil star 18 let!!!!!

Edini recept je ……TEPST, TEPST in ŠE ENKRAT TEPST ŽENSKE!!!!!!!!!!

;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Da ti zdaj jaz tebi nekaj povem!!!! Jaz SEM bodoča mamica in si ne pustim kravžlat možganov……….In v vednost………imam doma njivice, pa trtice in še kaj drugega za delat……da ne boš mislil, da kaj preveč uživam v življenju……..

Hja……mene se pa res ne da ukrast……sem tako zavarovana, da mi nihče ne pride blizu:))))))))))))

lepo lepo…kaj pa potem delaš za računalnikom??? ;))

Zemlja čaka..idi rahljat, gnojit, zračit, kosit……dela maš ogromno, ti pa ti svetiš in meni po živčkih skačeš!!!!! ;)))

zakaj drugeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jaz tebe želimmmmmmmmmmmmm

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

jah pol pa sploh ne bom probu hehehehe

/

Delam, delam…..potem pa naprej domov delat…..

oz. če te moti……..se od tukaj na hitro poslovim, da ti ne bom več skakala po glavi………

Aha………da te ne bo kdo po riti:))))))))))

ma ja tega pa seni kt bi me hehehehe,al pa mogoce ti

/

OOOOOOOOo………..če me še ne poznaš……..jaz vsem, ki me kaj razjezijo:))) obljubljam, kako jih bom po riti.))))))))))))

tak prav….to je tista vzgoja, ki jo pogrešam pri ženskah…..veš v tebi se skriva velik potencial, samo ni nobenega, ki bi te na pravo pot spravo….škoda:((….iz tebe bi lahko še dobra ženska ratala ;)))

aja pa ne se preveč razburjat….bodočim mamicam to škodi….raje delaj kaj ;)))

Neč se ne spravljal iz te godlje, ki si jo zakuhal…………..

P.S. Se ne razburjam………mi sam hormoni divjajo…………

Pa……….a ti bi mene spravil na tisto…kot praviš…ta pravo pot???:)))

hehehehe sem te razjezil al kaj;).

ah se ce bi me kaksna bi mi mogoce na boljs usekal hehehe

/

…srce zlato, mucek mali……………..dej no dej…….pošlji še meni kaj tako lepega, kot si BGV………….A bi??? Prosim, prosim, prosim….

New Report

Close