Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NEVIHTA ZA STISKANJE

NEVIHTA ZA STISKANJE

veš da bi se potrudo….bi celo probal prvo brez palce, se mi zdi da bi šlo ;))

lahko probama enkrat če zeliš :))???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ha, ha…..sej jaz bi te tako čisto nežno……….

mah sej je sam sliko dobla. pa sliko tatooja kt ga mam,

nic kaj takega

/

Opa……..zdaj sva pa čisto v druge vode zabredla kaj??’

Sej vem…….ma jaz bi tudi…………

Klobase!
Nevihta je šla že pred dvema urama mimo…vi pa še lapate!
marš!
Sp

to bi bilo striktno poslovno…..zabavo jaz iščem drugje, da se razumemo…..

bom v kratkem mel tečaj (sicer na tečaju bom prvo učil moške kako prav palco uporabljat), tebe pa sem pripravljen vzet indivudualno in ti pomagat na pravo pot…. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

JA DOBR KAM

/

pri nas pa ni neviht….
Sasmo lije ves ta ku**ev dan. A je danes polulana Zofa ali kaj???

Posluši ti, ti, ti…………..A ti kej manjka? Kakšen dober @!#$, mogoče???!!!! Al zakaj si tak, jebemti srce!!!!!!!!!

Ti pa na streho sfrči!
Sp

klikni na moj profil……………….evo moj mail………..cmoka vnaprej…..

Srca nimam več!
Mi ga je neki pojedlo.
Sam še dva prsta,da vas zjezim!
Sp

Ja, ja…..razumem……..vse v rok penzije:))))))))))))))))))he,he,he…..strogo poslovno normalno……….

Zdaj ga pa ti ješ meni…..da veš! Ne bit tak!!! Sej lahko midva skupi romantiko zganjava….UPS!!!

ti že veš 🙂

Jaz sem ravno od stiskanja…lepo…hihihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Aha………

no aje :(((((((((((

/

Srečka!!!!!!!

Dobila………hvala……………cmoka (tokrat velikega)……evo………danes pa gvišno ne bom spala….

HAHAHAHAHAHA

KAJ JE KEJ TACGA GOR:)))))))))9

/

Ja ti a ne?:))))))

Pobožaj si bušija in srečna boš tudi ti;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja zaenkrat sem se jaz ja hehehehe

no in kaj pravis tdej kt mas mojo sliko

/

New Report

Close