Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nevrokirurg iz Maribora, ime in priimek

Nevrokirurg iz Maribora, ime in priimek

“Hrbrenica vas boli, ker ne delate ustreznih vaj in potem ni več mišic, da bi imele kosti ustrezno oporo. Zato pa imate hrbet kot sedeča mačka.”

Se strinjam.

“S svojimi cepilnimi potnimi listi boste pa samo učvrstili virus v populaciji, ker ga boste prisilili v mutiranje in izogibanje imunskemu sistemu. V Braziliji, Angliji in JAR so testirali cepiva in zato so tam nastali novi sevi, ker so cepiva prisilila virus, da se je izboljšal.”

Se NE strinjam.

Budale !
Upam, da ce dobite afrisko darilo, da boste se vedno tako miroljubne do zdravnika, k8 je sel ubijat zivali ! Saj trpljenje vase ni vredno belica

Tip je vedel, da je nekaj narobe , pa je sel okuzit vse v sluzbo redno v ambulantp med ljudi , ki so verjeli v ukrepe in predrzno se tja, kjer
Je honorarno delal. Mar to ni neetika, morda svinjarija in to se kazniva ?

Vsekakor bomo stvar pognali naprej, v kolikor se tu ne uredi.
Licenco vzet !
Bil je nevarnost na dveh nogah, ki si je drznil kuziti se paciente.

Seveda zate in ostale ima 5 min časa, ker ima potem popoldne ogromno biznisa v privat kliniki. Da lahko ogromno zasluži za lov na eksotične živali in širjenje virusa afriškega seva v javnem zdravstvu in po Sloveniji.
[/quote]

Širil je virus tudi po letališčih, med obedom na letalih, skratka povsod.
Doli se ne bi nikoii testiral, ker bi moral ostati dol še vsaj14 dni, i3 tedne ali več.
Ego na kubik.
Gre za zavestno širjenje bolezni, ki je neke vrste terorizem.

Zdravnik si česa takega enostavno NE BI SMEL privoščiti. Da se mu ne bo nič zgodilo, pa nekaj pove o naši družbi.

Že od nekdaj so se nekateri izmed njih imeli za “nekaj več”, naegani bogovi v belem. In v taki situaciji se ravno to pokaže.

zakaj še ni kazenskih sankcij po ZNB, kje je policija in inšpektorat. v tri mile materne, če so spomladi pisali sankcije nekomu, ki se je vsedel na klopco zunaj, pa to ni bilo dovoljeno in so ga obtožili širjenja bolezni po znb… kaj tukaj spet čakajo – zakaj je ta višja kasta zašlitena… in ironično ta pa je dokazano širil bolezen – saj jo dokazano ima in torej jo je dokazano neodgovorno širil naokoli z neodgovornim ravnanjem.
Spet tisočera merila za državljane – navadni smrtniki takoj kasirajo kazen za največje neumnosti , tukaj je pa nekdo dokazano širil bolezen namenoma in neodgovorno, pa nič, nobene policije, nič, nobene kazni.

Preberite si tole in še tisto od doktorja Roberta Streckerja, da bo HIV nekoč poletel in postal lažje prenosljiv. Prenašal se bo po zraku in ta nevrokirurg ga je najbrž že našel. Zato bi ga morali dati na test za HIV. Nujno. https://nypost.com/2020/10/20/some-covid-19-vaccines-could-increase-hiv-risk-researchers/

V urejeni pravni državi bi po hitrem postopku izgubil službo, licenco in za rešetkami bi preživel kar nekaj let zaradi ogrožanja javnosti. Egoistična zdravniška dvoživka je pa šla lepo s simptomi v službo, okuževat v bolnišnico, da bodo zaprli oddelek da bo imel več biznisa v privat kliniki. Pripravite se na tretji val, ponovno zapiranje šol, vrtcev, biznisa… Kasneje se mu lahko zahvalite…

Šel je tja pobijat živali in prišel nazaj pobijat ljudi (iz malomarnosti).
Zato smo jezni. Nihče se ne razburja, ker gre nekdo na dopust.

no saj mogoče se pa to že dogaja,dokler imunski sistem funkcionira imas prehla,ko opeša pa zboliš zares.

To pa je zanimivo, ali tudi resnično?

[/quote]

Zakaj ne bi bilo resnično?
Pozabite, kaj o tem portalu pravi Janša. Na tem portalu dela nekaj najboljših raziskovalnih novinarjev v državi. To ni žuta štampa.

In po navedbah tega portala je zdravnik, ki “kozle strelja” v Namibiji Matjaž Voršič, nevrokirurg z najdaljšo čakalno dobo in s.p.jem s katerim svoje usluge nudi še žnj zasebnim zavodom doma in v tujini.
Prav šolski primer idiotizma med zdravniki.

https://www.vecer.com/maribor/aktualno/mariborski-nevrokirurg-matjaz-vorsic-v-namibiji-sem-opravil-zahtevne-operacije-preostali-del-dopusta-pa-izkoristil-za-potovanje-10236581

Zdaj se gospod Voršič v Večeru zgovarja, da je šel v Namibijo delat. Da tja hodi DELAT zadnjih 7 let. LOL

Ja, saj verjamem, da je delal, ker je več kot očitno, da je pokvarjen in mahnjen na denar. In hoče še na dopustu nekaj zaslužiti. Ampak ne greš delat v Namibijo sredi korone in širjenja afriškega seva!
On ima REDNO SLUŽBO v UKC Maribor. A je očitno povsod drugod, samo v UKC Maribor ne, kjer ima za operacije najdaljšo čakalno vrsto v Sloveniji. Saj ni čudno, če svoje usluge za dodatni denar nudi vsepovsod drugje!

Vprašanje, ki se mi ob tem postavlja: Če je prioriteta DELO v NAMIBIJI in ne delov Mariboru, zakaj je ta gospod sploh še zaposlen v UKC Maribor?
Naj ga zaposlijo v Namibiji, Rožni dolini v Ljubljani ali kjerkoli že, kjer je vedno na razpolago, tudi v izrednih razmerah.
V Mariboru pa naj zaposlijo človeka, ki bo normalno na voljo svojim pacientom. Pa tudi če ga iz Balkana pripeljejo!

Upam, da bodo temeljito preverili tudi vse njegove morebitne račune v tujini, če je v preteklosti prijavljal vse zaslužke iz tujine.
Res

Nima dnara,da se tam operira…katastrofa…ce je vsem prepovedano v ukc potovanje,je tud za njega. Upam da ga sankcionirajo in pika. Tu ni izgovora. Sestre delamo ze 1 leto brez dopustov,da bi zapustili drzavo je prepoved…vse smo izgorele on pa na dopust pa se zasluzil

https://www.24ur.com/novice/korona/okuzeni-zdravnik-cutim-se-dolznega-da-predstavim-svojo-plat-zgodbe.html

Seveda bodo sedaj rekli, da je imel srečo, da je cepljen.

Ta Vuzemova z mariborske NIJZ nima pojma. Nekaj je prebrala in klatila neumnosti na tiskovki. V smislu, ta Vorščič ima čisto naključno afriški sev, lahko da ga ima še pol Slovenije.
Ščitite ga zdaj vsi, ja, gospoda požrtvovalnega delavca, ki je imel v Namibiji težko operacijo.
Saj to ne moreš verjet!

Če so ovce debilne.
Ves ta cirkus okrog tega dohtarja in teh sevov je sprožen namenoma, da bi debilna čreda še naprej bila prestrašena, redno nosila nagobčnike ter pridno stala v vrsti za testiranje in vakciniranje.
Biznis in plandemija mora laufati po planu.

Ker debilna čreda ni sposobna dojeti, da se jo tretira kot debilno in zato so novice lepo izbrane s točno določeno tematiko, da pri debilni čredi vzbudi željen odziv.
Zato v medijih ni novic okrog smrtonosnega cepiva, škodljivosti nagobčnikov in koliko je mafija dobila podkupnine in tako dalje.

Tudi jaz sem bila njegova pacientka in glede na to, da je profi, je čisto dovolj njegovih pet minut, da dobi vse potrebne informacije in postavi diagnozo, če postavi prava vprašanja in dobro pogleda izvide. To kam se njemu mudi, po delovnem času pa nobenega nič ne briga, ker ima vsak pravico počet v prostem času kar si želi. Če si je on omislil privat ordinacije, hvala bogu, da tisti, ki imajo denar ali želijo hitro diagnozo in zdravljenje, imajo priložnost priti prej na vrsto. Jaz sem prvi pregled šla k njemu samoplačniško, ker sem želela čimprej z zdravljenjem. Vse ostale preglede pa prek UKC in je sestra nekaj nesramno komentirala kako zdaj iz privat na UKC. Pa kaj te briga kje sem jaz že bila na prvem pregledu, daj me normalno v čakalno vrsto z mojo napotnico tako kot ostale paciente v UKC.
Tip je grešni kozel za ta novi virus. Saj še dobimo s saharskim peskom tudi mogoče saharski virus, da bomo ovce spet zaprte, pa še kakšen bo sledil, dokler bo finančna pipica odprta za SLO, ker onim na vrhu je crknil senzor za požrešnost.

Tudi jaz sem bila njegova pacientka in glede na to, da je profi, je čisto dovolj njegovih pet minut, da dobi vse potrebne informacije in postavi diagnozo, če postavi prava vprašanja in dobro pogleda izvide. To kam se njemu mudi, po delovnem času pa nobenega nič ne briga, ker ima vsak pravico počet v prostem času kar si želi. Če si je on omislil privat ordinacije, hvala bogu, da tisti, ki imajo denar ali želijo hitro diagnozo in zdravljenje, imajo priložnost priti prej na vrsto. Jaz sem prvi pregled šla k njemu samoplačniško, ker sem želela čimprej z zdravljenjem. Vse ostale preglede pa prek UKC in je sestra nekaj nesramno komentirala kako zdaj iz privat na UKC. Pa kaj te briga kje sem jaz že bila na prvem pregledu, daj me normalno v čakalno vrsto z mojo napotnico tako kot ostale paciente v UKC.
Tip je grešni kozel za ta novi virus. Saj še dobimo s saharskim peskom tudi mogoče saharski virus, da bomo ovce spet zaprte, pa še kakšen bo sledil, dokler bo finančna pipica odprta za SLO, ker onim na vrhu je crknil senzor za požrešnost.
[/quote]
Napisala si pa tako kot da te je najmanj podojil, da ne napišem kaj drugega.
Kje si bila samoplačniško? ljubljana, Rogaška, Zagreb, Namibija?

Gospod je težka živina. Javnih in anonimnih, da ne rečem fejk, zapisov v njegov prid bo veliko.

A ne pozabimo, prijavili so ga njegovi sodelavci, ki so poslali na Slovenske novice anonimko.
Drugače bi še vedno tavali v temi in verjeli, da so afriški sev v Mariboru odkrili zgolj naključno, tako kot trdi tista trola z mariborskega NIJZ.

Se spomnim lani spomladi, ko je ena zdravnica iz mariborskega UKC prišla v Ljubljano na tiskovko, in prodajala teorijo, da je bil tam en zdravnik okužen zjutraj v službi še zdrav, popoldne pa je opazil bolezenske znake in šele takrat postal kužen.

Pa kje ste vi študirali medicino, na Marsu?

Dejstvo pa je, da je ravnač kot idiot ne kot profi.

haha, elita se je prišla zagovarjat na forum. hitro drug drugemu ščiti hrbet.
Samo še tista dobrodelna Ninna Kozorog manjka. Me zanima njeno mnenje. Teka pravičnica. Ima tudi mnenje o sodelavcu? Javno, ne anonimno.

[/quote]

To je narobe, tega v tujini v tujini ni, pri nas pa je in je narobe. Privat naj bo privat, javno javno, ne pa tako kot je sedaj. Pa tudi naročila, javno naj bo vse javno, nič privat, nič posrednikov. Ampak to je v mafijski državi itak fatamorgana, da bi imeli lastni oddelek za naročanje direktno, čeprav bi jih ful ceneje prišlo.

Eni načrtno delajo vrste, ker se gre vsem za zaslužek.

In potem ni denarja za privatnike, kot je povedal pokojni dr. Gorenešek, ki je bil zasebno, ne dobijo denarja za operacije, ki bi jih oni pravili, UKC jih pač ni, četudi bi jih moral.

Potem se pa načrtno daljšajo vrste.

Vem za primer kile, ko je človek 6 mesecev hodil s kilo…. je dobil termin šele po 6 mesecih, samo zato, da bi nekdo zaslužil…. Sram naj jih bo.

Naj delajo tako, samo ne na škodo ljudi in njihovega zdravja. To je sramota.

Očitno je zvedel tudi za tale forum,… po moje ga bere…

Noro je, da cela država oz. vsaj večina državljanov te države praktično že leto dni ostaja doma, v svojih občinah, predvsem v stiku s svojo družino in kakšnim sodelavcem in to predvsem zato, da nam FAKING ZDRAVSTVO ne guzne! Vsi ti ukrepi so prvenstveno zato, da ZDRAVSTVO lahko normalno funkcionira, da imamo obvladljivo število covid pacientov, da zdravniki lahko hodijo domov spat in ne delajo po 20 ur v izrednem stanju. Za to FAKING ZDRAVSTVO se žrtvuje cela država! CELA DRŽAVA SE ŽRTVUJE ZA ZDRAVSTVO!
ZDRAVNIK pa gre sredi vsega tega sranja v Namibijo. Pa koga vi j.e.b.e.t.e??
Mi dajemo in žrtvujemo vse, da privilegirana, cepljena zdravniška elita lahko hodi na počitnice v tujino in širi virus?
Cel kup dejavnosti miruje že pol leta in več. Ljudje plačujejo visok davek za to. Ti kreteni pa potem v posmeh vsem in vsemu direkt v Namibijo? Minimum, kar bi lahko naredili, je, da vsaj oni sami ne bi drugih ogrožali, če se že vse dela za to, da to prekleto zdravstvo en crkne.
Ma boli njega za javno zdravstvo. To je njemu samo opcija, da pride do pacientov, ki plačujejo privat preglede, da jih potem preko vrste drugam sfura na operacijo. (Prebrano v komentarjih na Večeru)

To moram pa podpisati.

Napisala si pa tako kot da te je najmanj podojil, da ne napišem kaj drugega.
Kje si bila samoplačniško? ljubljana, Rogaška, Zagreb, Namibija?

Gospod je težka živina. Javnih in anonimnih, da ne rečem fejk, zapisov v njegov prid bo veliko.

A ne pozabimo, prijavili so ga njegovi sodelavci, ki so poslali na Slovenske novice anonimko.
Drugače bi še vedno tavali v temi in verjeli, da so afriški sev v Mariboru odkrili zgolj naključno, tako kot trdi tista trola z mariborskega NIJZ.

Se spomnim lani spomladi, ko je ena zdravnica iz mariborskega UKC prišla v Ljubljano na tiskovko, in prodajala teorijo, da je bil tam en zdravnik okužen zjutraj v službi še zdrav, popoldne pa je opazil bolezenske znake in šele takrat postal kužen.

Pa kje ste vi študirali medicino, na Marsu?

Dejstvo pa je, da je ravnač kot ****** ne kot profi.
[/quote]

Vsak ima z določenim zdravnikom svoje izkušnje. Ni me podojil, je pa bil profesionalen in mi postavil sprve pravilno diagnozo in je bil več kot fer, ko mi je obrazložil glede operacije za da in za ne. Človek je direkten, ampak tudi empat in se potrudi, da ti pomaga po svojih najboljših močeh. Seveda pa vsak zdravnik ne more vsakemu pacientu pomagat, niti verjetno nimajo vsi istega pristopa, zato pač ga nekateri kritizirajo, drugi pa hvalimo.
Bila sem v Dobrni pri njem. Zame je profi tudi Benedičič, ki mi je na moje vprašanje kaj še lahko naredim, predlagal samoplačniško terapijo po kateri sem popolnoma okrevala brez vsake operacije. Da ne omenin, da sem že bila na obravnavi na ZPIZ-u za invalidsko. Klanjam se takšnim zdravnikom.
Pa to ni fejk zapis, ampak moja osebna kalvarija s srečnim koncem.

ga je ona mariborčanka iz nijz zagovarjala… seveda dohtarji se vedno zagovarjajo… mali človek bi dobil ovadbo in kazen za širjenje virusa. OGABNO.

New Report

Close