nevrolog,kje je najkrajša čakalna doba z napotnico?
Imas napotnico z oznako redno?
http://www.cakalne-dobe.si/Anonimni_CakalnaDoba_ProgramIzvajalec.aspx
Imas napotnico z oznako redno?
http://www.cakalne-dobe.si/Anonimni_CakalnaDoba_ProgramIzvajalec.aspx%5B/quote%5D
Na napotnici piše pod nujno,samo to več nobeden ne upošteva,žal.
Kakšne težave si pa imela in kam na Jesenicah si šla. v bolnico?[/quote]
Glavoboli in vrtoglavica. Na Jesenicah pa v bolnico, ja. Celo tako je bilo, da sem imela uro ob 13.40, tam sem bila pa že cca tri četrt ure prej, avtobus pa to, in sem bila takoj na vrsti.))), sem bila čisto paf…..pa nobene vrste ni bilo, nič, tako da mi ti kao dreni sploh niso jasni.
Kaj delajo na Ministrstvu za zdravstvo???
Imajo en uvid v to, kaj kdo dela, kje je gužva, kaj prebukirat, …………..ni ane???
Zato pa ena bolnica zmeče ven 50 postelj na odpad – čer 14 dni pa cmerijo v drugi bolnici, da bi jim prav prišle. FAK OFF!!
Pa 100 milijonskih aparatur po kleteh, še garancijsko zapakiranih…….. ker se jim gladko je*be!!
ZAKAJ NAJ IŠČE EN PACIENT A NAJ GRE V SL. GRADEC, A V POSTOJNO, A V VALDOLTRO ali
celo v UKC LJ’?????
Zato, ker goljufajo in ne morejo imeti evidenc, ker se dnevno sfrčkljajo!!
BANDA HUDIČEVA – OD KIRURGOV NA PEDIATRIJI DO LEPOTNIH- bašite v svoje žepe, golazen!!!
Lahko pa eno levo tajnico na MZZ zadolžijo, da čekira v računalniškem sistemu, kje je gužva za operacijo kolka, kje je pa ni. Kje je gužva za operacijo kosti na podplatu, kje pa ni.
In SVETUJE pacientom, kje bo čakal 3 leta, kje pa 14 dni. Potem naj se pa sam odloči. Ne pa da človek (večina neukih) sprašuje in se ne znajde.!!
Za teh par bolninišnic pa ja imajo en kontrol seznam, kaj se kje dela in koliko so obremenjeni??
AAAAAAaaaa Barca, kaj praviš? Bi šlo?
(Kaj Barca, kot nekoč, ko smo sami izpolnjevali davčne obrazce, čeprav so imeli vse v računalnikih, samo na en knof so debelorite babe pritisnile!!?)
Lahko pa eno levo tajnico na MZZ zadolžijo, da čekira v računalniškem sistemu, kje je gužva za operacijo kolka, kje je pa ni. Kje je gužva za operacijo kosti na podplatu, kje pa ni.
In SVETUJE pacientom, kje bo čakal 3 leta, kje pa 14 dni. Potem naj se pa sam odloči. Ne pa da človek (večina neukih) sprašuje in se ne znajde.!!
Za teh par bolninišnic pa ja imajo en kontrol seznam, kaj se kje dela in koliko so obremenjeni??
(Kaj Barca, kot nekoč, ko smo sami izpolnjevali davčne obrazce, čeprav so imeli vse v računalnikih, samo na en knof so debelorite babe pritisnile!!?)[/quote]
Pa saj imaš čakalne dobe za vse izvajalce v javni mreži napisane na netu, celo razvrstijo ti jih po času, odločiš pa se sam…
Sem jo sicer dala ze v prvem mojem odgovoru tule, pa naj bo se enkrat http://www.cakalne-dobe.si/Anonimni_CakalneDobe.aspx
Izberes na levi strani Nevrološka ambulanta, izpise ti tistega z najkrajso dobo, ce na desni strani kliknes na Vsi izvajalci, izpise se ostale in tudi njihove redne cakalne dobe.
(Kaj Barca, kot nekoč, ko smo sami izpolnjevali davčne obrazce, čeprav so imeli vse v računalnikih, samo na en knof so debelorite babe pritisnile!!?)[/quote]
eni res ne znajo drugega kot samo besnet, pljuvat okoli sebe in zavijat z očmi. takim res ni lahko v življenju. zakaj pa bi MZZ zaposlilo eno dodatno tajnico, če je vse na netu? saj je vendar treba krčit javni sektor? če si funkcionalno pismen se da marsikaj pogruntat in svet sploh ni tako zaje***. meni je fiziater takoj predlagal, da grem na MR v Kranj, ker je tam najmanj za čakat (pred 2leti, ne vem kako je zdaj). Zdravniki niso krivi za čakalne dobe, naredijo toliko, kot odobri ZZZS, oz. še preveč, zato so v minusu.