Nevzgojene hčere!
Starši, ki imate hčere, mi povejte prosim, kaj delate pri vzgoji, da so vaše hčere tako zelo nevzgojene? To kar ste zdaj vzgojili je živi polom. Jaz se prav bojim, ko vidim kaj ste vzgojili, da bo moj sin ko odraste pripeljal domov kaj takega. Aleluja, bog nam pomagaj. Določene sploh ne znajo več vikat staršev od partnerja, obnašajo se kot da so nad starši od partnerja, povzdigujejo glas itd…skratka katastrofa in živi polom je ta vaša vzgoja. Žal ste določeni v tem življenju na celotni črti pri vzgoji pogrnili!
Pismo, 14.07.2022 ob 12:29
Nikoli nisem vikala tasta in taščo – poročena sem že trideset let, že od začetka se dobro razumemo.
Ma daj – nasilje nad dekleti je to,… Saj vidiš kako so veselo govorili “ockoti s 14Lcipami” pa “naučite hčere samospoštovanja, da bodo do 18L (ko lahko privoli v spolni odnos z umazanim K) se oblačile kot nune, da nasilnega pedofila ne izzivajo”.
To je samo nadaljevanje. Pa kdo Vika svojo mati !?!?!
Iščejo izgovore za umor “iz časti” in spolni napad na mladoletnico. Nič drugega ni. Samo nasilni posiljevalci, ki ihtijo, da najstnice niso dovolj pohabljene od doma, da se jih ne bi upale prijavit! Potem pa spet baba kriva, ko jo nasilni partner umori, pa “zaradi otroka toleriraj nasilje” pa odpovej se preživnini, če te med nosečnostjo vara, s SPB okuži in otroka pohabi pred rojstvom …
Samo nasilje je.
Zaskrbljena!, 14.07.2022 ob 01:36
Starši, ki imate hčere, mi povejte prosim, kaj delate pri vzgoji, da so vaše hčere tako zelo nevzgojene? To kar ste zdaj vzgojili je živi polom. Jaz se prav bojim, ko vidim kaj ste vzgojili, da bo moj sin ko odraste pripeljal domov kaj takega. Aleluja, bog nam pomagaj. Določene sploh ne znajo več vikat staršev od partnerja, obnašajo se kot da so nad starši od partnerja, povzdigujejo glas itd…skratka katastrofa in živi polom je ta vaša vzgoja. Žal ste določeni v tem življenju na celotni črti pri vzgoji pogrnili!
Matere, naučite jih dobro kuhat, da ne bodo možje uhajal k drugim jest!