Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nevzgojene hčere!

Nevzgojene hčere!

Starši, ki imate hčere, mi povejte prosim, kaj delate pri vzgoji, da so vaše hčere tako zelo nevzgojene? To kar ste zdaj vzgojili je živi polom. Jaz se prav bojim, ko vidim kaj ste vzgojili, da bo moj sin ko odraste pripeljal domov kaj takega. Aleluja, bog nam pomagaj. Določene sploh ne znajo več vikat staršev od partnerja, obnašajo se kot da so nad starši od partnerja, povzdigujejo glas itd…skratka katastrofa in živi polom je ta vaša vzgoja. Žal ste določeni v tem življenju na celotni črti pri vzgoji pogrnili!

Mogoče bo sin pripeljal domov kakšnega lepo vzojenega sina, ki bo vse vikal.

Zakaj vikati. Saj smo vsi enakopravni. Vikanje bi morali ze zdavnaj odpraviti.

Le kako si vzgojila svojega sina, da se bojiš, da ti bo takšno snaho domov pripeljal?

Odgovor na objavo uporabnika
Ne, 14.07.2022 ob 02:08

Zakaj vikati. Saj smo vsi enakopravni. Vikanje bi morali ze zdavnaj odpraviti.

A svoje profesorje ali direktorja, ali zdravnika tudi tikas, ker smo si vsi enakopravni?

Mnja, če je vikanje obojestransko, potem prav. Če pa ni….

Vikanje nima nikakršne veze z enakopravnostjo. Ampak je izraz spoštovanja in kulture posameznika. Ja čefurjadi ni to jasno.

Moje hcere so zelo vzgojene in visoko izobražene. So moj zaklad in moj ponos. Ti se pa očitno vrtiš v družbi samih primitivcev.  Gliha vkup striha.

linnn, 14.07.2022 ob 08:33

Mnja, če je vikanje obojestransko, potem prav. Če pa ni….

TAKO.

ladygaladriel, 14.07.2022 ob 08:35

Vikanje nima nikakršne veze z enakopravnostjo. Ampak je izraz spoštovanja in kulture posameznika. Ja čefurjadi ni to jasno.

V tem primeru se strinjam s tabo.

vikanje, 14.07.2022 ob 05:39

A svoje profesorje ali direktorja, ali zdravnika tudi tikas, ker smo si vsi enakopravni?

Profesorji, zdravniki in direktor tudi mene nazaj vikajo.

Ti bo sin jutri rekel, da je ženska. Upam, da si ga lepo vzgojila, da bo dober zgled.

Vikanje nima nikakršne veze s spoštovanjem. Veliko ljudisvoje direktojre vika pa jih nič ne spoštuje.

Je pa res, da če nekoga vikaš, težje dvigneš glas ali pa mu poveš kakšno pikro.

dober lastnik ma dobrega psa.

tko kod volova stoji ni nezna više od volova.

Nikoli nisem vikala tasta in taščo – poročena sem že trideset let, že od začetka se dobro razumemo.

ok po tridesetih letih ja…

tko učasih gledam. ej kako me je fino stvorio.

Allahu akbar!

Vika se profesorje na faksu pa šefa v službi. Angleško kraljico pa predsednike. Starši od partnerja naj bi bili pa de družine, družina se ne vika med seboj.

jst sm use starše od bludnic viku… (te ki sem jih spoznal)

tudi v trgovini pošti petrolu. se mi večkrat zgodi da jaz vikam nasprotna stran pulta pa tika… ko bi moralo bit čisto obratno.

pač odnos… (za vas govorim)

Pismo, 14.07.2022 ob 12:29

Nikoli nisem vikala tasta in taščo – poročena sem že trideset let, že od začetka se dobro razumemo.

Ma daj – nasilje nad dekleti je to,… Saj vidiš kako so veselo govorili “ockoti s 14Lcipami” pa “naučite hčere samospoštovanja, da bodo do 18L (ko lahko privoli v spolni odnos z umazanim K) se oblačile kot nune, da nasilnega pedofila ne izzivajo”.

To je samo nadaljevanje. Pa kdo Vika svojo mati !?!?!

Iščejo izgovore za umor “iz časti” in spolni napad na mladoletnico. Nič drugega ni. Samo nasilni posiljevalci, ki ihtijo, da najstnice niso dovolj pohabljene od doma, da se jih ne bi upale prijavit! Potem pa spet baba kriva, ko jo nasilni partner umori, pa “zaradi otroka toleriraj nasilje” pa odpovej se preživnini, če te med nosečnostjo vara, s SPB okuži in otroka pohabi pred rojstvom …

Samo nasilje je.

🙂

stari… ne da se hvalim ampak jst učasih svojo vikam.

brez zajebancije.

moram nekad, ne… da ji pokažem da ma ona primat. da vidi da je ona šef, da je ona gazdarca.

tudi gospa ji rečem.

Boga mi.

ej koji ste vi seljaci. pa vi pojma nimate.

Tikajo se med sabo samo čefurji. Prvič me vidi, pa me tika, kot da smo ovce skup pasle.  Sovražim tako nespoštovanje.

Poročena 32 let, taščo in tasta poznala prej kot moža, vedno sem ju vikala, ni bilo neke želje na njuni strani, da bi ju tikala.

Omg, mislim enako 🙂

vikanje_test, 14.07.2022 ob 12:35

Vika se profesorje na faksu pa šefa v službi. Angleško kraljico pa predsednike. Starši od partnerja naj bi bili pa de družine, družina se ne vika med seboj.

S Tem

Zaskrbljena!, 14.07.2022 ob 01:36

Starši, ki imate hčere, mi povejte prosim, kaj delate pri vzgoji, da so vaše hčere tako zelo nevzgojene? To kar ste zdaj vzgojili je živi polom. Jaz se prav bojim, ko vidim kaj ste vzgojili, da bo moj sin ko odraste pripeljal domov kaj takega. Aleluja, bog nam pomagaj. Določene sploh ne znajo več vikat staršev od partnerja, obnašajo se kot da so nad starši od partnerja, povzdigujejo glas itd…skratka katastrofa in živi polom je ta vaša vzgoja. Žal ste določeni v tem življenju na celotni črti pri vzgoji pogrnili!

Matere, naučite jih dobro kuhat, da ne bodo možje uhajal k drugim jest!

New Report

Close